Анамария Голтес - приятелката на Лука Дончич. Как започна връзката на двойката?

Всеки фен на НБА вероятно ще е запознат с професионалния баскетболист Лука Дончич . Той спечели вниманието по време на сезона на новобранците, обявен за Новобранец на годината в НБА. Освен това той е бил треньор на Далас Маверикс до многобройни победи.

Докато поддръжниците му винаги се интересуват от кариерата на Дончич, те се интересуват и от личния му живот. Така че търсенията на Анамария Голтес, приятелката на Лука Дончич, не са нещо ново. Разбира се, тя е просперираща жена, която също създава модни и развлекателни материали. Анамария, партньорката на Лука, остава далеч от общественото внимание от началото на връзката им. Мнозина може би се чудят как започна връзката на двойката. И така, нека да разгледаме как двамата се запознаха, как започнаха да се срещат и други неща в тази статия.

Анамария, приятелката на Лука Дончич, е модел и танцьорка.

Анамария, приятелката на Лука Дончич, е родена словенка, която е израснала там със семейството си. Тя посещава училище близо до дома си, преди да се запише в Люблянския университет. Прекрасната дама трябва да е проявявала ранен интерес към модата и танците. Тя беше намерена и доведена в САЩ от базирания в Instagram проект на IMG We Love Your Genes.  Анамария Голтес нетна стойност

Анамария Голтес

Според Хеви Голтес е била модел на словенската фирма Lisca. Тя е била модел за реклами на бельо на марката многократно. Освен това тя служи като посланик на марката за козметичната линия Lisca’s Cheek.

Създател е на модно и лайфстайл съдържание

Анамария Дончич , партньорката на Лука Дончич, е използвала уменията си за моделиране, за да генерира стилен материал. Тя поддържа официален уебсайт и блог за споделяне на модни идеи и съвети. Моделът предлага продукти за нощна грижа в своя блог, споделя модни съвети и обсъжда нови версии. Освен това тя ръководи продуктите и аксесоарите за домашен декор.

  Възраст на Анамария Голтес

Анамария Голтес

Лука и Анамария, неговата партньорка, бяха приятели от детството.

Първият контакт на Лука с любовта му, Анамария, датира от тяхната младост. И двамата се срещнаха за първи път, когато бяха на дванадесет години на хърватския бряг. Двойката стана бързо приятелка поради общата им група приятели. Лука по-късно продължи да играе за Реал Мадрид на тринадесетгодишна възраст. След това той прекарва пет години в състезания за клуба. По същия начин Анамария, приятелката на Лука Дончич, може да е дала приоритет на обучението си. Въпреки че се отдалечиха, влюбените останаха приятели.

Следващата среща на двойката и установяването на връзка

Както беше посочено по-рано, партньорката на Лука, Анамария, се премести в Съединените щати, след като беше проучена от IMG. В резултат на това тя може да го е срещнала в Америка след преместването си. Двойката започна да се среща през 2016 г. И двамата обаче имаха кратка раздяла през 2018 г. преди драфта на Дончич в НБА. Други източници показват, че дуото се е откачило от приятелите си в Instagram.

За щастие, двамата се събраха отново след няколко месеца раздяла. Оттогава двойката живее щастлив живот заедно.

Анамария е посветена на професионалния успех на гаджето си Лука.

Според легендата жената е отговорна за постиженията на всеки мъж. Такъв трябва да важи и за Дончич, чието гадже Голтес постоянно го подкрепя. Анамария Голтес, годеницата на Лука Дончич, периодично публикува в профила си в Instagram за неговите баскетболни постижения. Освен това тя никога не пропуска нито едно от състезанията му.

  Анамария Голтес и Лука Дончич

Анамария Голтес

Освен това дуото прекара време заедно по време на карантината на пандемията от COVID-19. И двамата не успяха да отидат и останаха в дома си в Далас. Освен това Анамария, любовта на Лука, често публикува снимки от времето им заедно в социалните медии. Докато преглеждате страниците на влюбените птици в Instagram, става ясно, че те често качват свои снимки, на които се мотаят, пътуват и са на почивка. И двамата са открити за връзката си публично. Освен това дуото често посещава публични събития и тържества заедно.

Лука и Анамария, неговата истинска любов, са родители на две кучета, Уго и Джия. Освен това домашните любимци имат акаунт в Instagram с 34,1 хиляди последователи.

Засега играчът на Mavericks не е разкрил планове за брак. Вместо това, той може да се задоволява с прекарването на времето с дългогодишната си партньорка Анамария. Дано скоро чуем сватбените камбани.

Популярни Публикации