Analain Salvador- Wiki, Възраст, Гадже, Височина, Кариера, Етническа принадлежност

Аналайн Салвадор е популярна актриса, модел, телевизионна личност и онлайн знаменитост от Таклобан, Лейте, Филипините. Тя е добре известна в цялата страна с очарователния си външен вид и изключителни актьорски способности. Според източници тя е най-известна с ролята си в телевизионния сериал „Омъжи се за мен, омъжи се за теб“.

Бързи факти

Пълно истинско име Аналайн Мари Салвадор.
Известно име Аналайн Салвадор.
Нетна стойност USD 1-2 милиона (приблизително).
рожден ден 2 декември 2002 г.
Възраст (към 2021 г.) 19 годишен.
Професия Актриса, модел и телевизионна личност.
Родно място Таклобан, Лейте, Филипините.
Религия християнството.
Етническа принадлежност азиатски.
Алма матер Частно училище във Филипините.
Квалификация Абитуриент.
Слънчев знак Стрелец.
Националност филипински.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 6″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 52 кг .

Възраст и ранен живот на Analain Salvador

Analain Salvador е роден на 2 декември 2002 г., в Таклобан, Лейте, Филипините. Тя е на 19 години (към 2021 г.). Analain Marie Salvador е пълното й име. Родителите й я изпращат в частно училище за нейното образование. Винаги е искала да има по-добро образование, затова се записва в реномирана гимназия за бъдещото си обучение. Според възрастта си е със завършено средно образование и търси прием в реномирана институция.

Височина и тегло на Analain Salvador

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Analain Salvador е висок 5 фута 6 инча и тежи около 52 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е черна и има черни очи. Аналайн Салвадор

Analain Salvador Net Worth

Колко е нетната стойност на Analain Salvador? Тази прекрасна актриса живее в прекрасна къща със семейството си. Тя изкарва солидно препитание в различни области, включително актьорско майсторство, моделиране, социални медии, реклами, промоции и много други. Нетното състояние на Analain Salvador се оценява на между 1-2 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Analain е добре известна в гимназията си с волейболните си умения. Участвала е и е печелила няколко състезания. Е, тя беше мотивирана да играе през училищните си дни и след това смени работата си от волейболистка на актьор. Според биографията й в IMDb, тя прави своя актьорски дебют през 2021 г. като Koleene в телевизионния сериал „Marry Me, Marry You.“ На следващата година тя е избрана за участие в телевизионния мини-сериал „Bola Bola“. Салвадор отново влезе в новините след като беше избран в програмата на ABS-CBN „The Squad+“, която включва куп обещаващи и млади изпълнители.

Analain Salvador Гадже и срещи

С кого се среща Аналайн Салвадор? Салвадор е мила и прекрасна млада дама. С набирането на популярност в нацията, нейните последователи се заинтересуваха да научат повече за личния й живот. Нека ви кажа, че тя обича да прекарва време с колегите си и понякога публикува техни снимки на страниците си в социалните медии. От друга страна, няколко медии съобщиха, че в момента тя се среща със Стивън Делеонардис, известен също като Стив Уил. Не можем да получим точна информация за нейния партньор.

Популярни Публикации