Анабел Уолис - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, кариера

Анабел Уолис е известна английска звезда. Анабел Уолис е добре известна с участието си в историческата драма на Showtime The Tudors и Peaky Blinders на BBC. Тя също участва в Анабел, свръхестествен филм на ужасите, и Мумията, свръхестествен фантастичен филм. Научете повече за Annabelle Wallis Възраст, биография, Wiki връзка, гадже, тегло, височина, социални медии, нетна стойност, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Анабел Уолис
Псевдоним Анабел
Известен като актриса
Възраст 36 години
рожден ден 5 септември 1984 г
Родно място Англия
Знак за раждане зодия Дева
Националност британски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 5 фута 7 инча (1,70 м)
Тегло 57 кг
Измервания на тялото 36-25-35см
Размер на чашката на сутиена 34B
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 8 (САЩ)
гадже Крис Пайн
Съпруг N/A
Нетна стойност 4 милиона долара
Марки N/A
Хоби N/A

Биография на Анабел Уолис, възраст, семейство

Коя е Анабел Уолис? Анабел Уолис е родена на 5 септември 1984 г , в Оксфорд, Англия. Тя е 36 години към 2021 г. Младостта й преминава в Кашкайш, Португалия. Името на майка й е Мари Уолис, а баща й е Артър Уолис. Тя също има брат или сестра на име Франсис Уолис. Истинското й име е Анабел Франсис Уолис и е британка. Нейният астрологичен знак е Дева. Владее португалски, английски, испански, френски и арменски.

Ричард Харис, чичо й, беше известен ирландски комик, а братовчедите й Джаред Харис, Джейми Харис и Дамян Харис са изпълнители. Освен това тя израства в семейство на изпълнители, което я вдъхновява при избора й да търси кариера като актриса. Зевс, нейното куче, вече е част от семейството. По отношение на образованието, тя посещава международното училище Saint Dominic в Сао Домингос де Рана. Повече информация относно нейното образование все още не е достъпна.Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е Анабел Уолис? Тя има стройна фигура, овален профил, прекрасни сини очи и руса коса. Тя е висока 5 фута 7 инча (1,7 м) и тежи около 57 килограма (126 фунта). Размерите на тялото й са 36-25-35 (гърди-талия-ханш), а размерът на сутиена й е 34B. Размерът на обувките й също е 8 (САЩ), а размерът на роклята й е 4. (САЩ).

Нетна стойност на Анабел Уолис и социални медии

Уолис има над 679 хиляди последователи в Instagram под името @annabellewallis. Нейното име в Twitter е @WallisAnnabelle и тя има 74,9 хиляди фенове. Нейното лице във Facebook е Анабел Уолис.

Уолис работи по няколко кампании и филми, но несъмнено има нетна стойност в милиони долари. Нейната нетна стойност се очаква да бъде повече от 4 милиона долара . По същия начин нейното заплащане се очаква да бъде между 0 000 и милион. Тя също се е появявала във филми с висок профил като „X-Men: First Class“. Този филм спечели много 353 милиона долара в боксофиса, докато „The Conjuring“ спечели почти 257 милиона долара.

  Анабел Уолис

Annabelle Wallisposing за снимка Източник: Instagram

Професионален живот, кариера и стил на живот

Уолис работи върху много късометражни филми в Португалия, преди да се премести в Лондон, за да преследва кариера в киното. По-късно, в Лондон, тя започва да посещава прослушвания за реклами и драми. През 2005 г. тя участва в ролята на Софи Бесон/Савитри Прадхан в боливудския филм Dil Jo BhiKahey. Освен това тя си партнира с известния боливудски актьор Амитабх Бачан като един от главните герои. Тя също се появява по телевизията в The Killing of Johnny Swan, епизод на Jericho.

По-късно, през 2006, 2007, 2008 и 2009 г., тя участва във филмите True True Lie, 'Steel Trap', 'Body of Lies' и 'Right Hand Drive. Уолис се появява като Джейн Сиймор в трети сезон на Мистериозният сериал на Showtime The Tudors през 2009 г. По същия начин тя се завърна в The Tudors в средата на 2010 г. като Джейн Сиймор в поредица от сънища за четвъртия (и последен) сезон. От 2013 г. до 2016 г. тя играе Грейс Бърджис в драмата на BBC Peaky Blinders.

По-късно, през 2019 г., тя се завърна като Грейс в петия сезон на програмата. Тя се появява във филмите на ужасите Annabelle, който има голям успех през 2013 г., и The Conjuring през 2014 г. През 2017 г. нейният най-касов филм е The Mummy, в който тя се появява като Джени Халси, археолог. През април 2018 г. тя беше назначена за посланик на бижутата на Cartier и новото лице на часовника Panthère de Cartier.

По същия начин Уолис се появява във филми като „Снежанка и ловецът“ (без кредит) през 2012 г., „Анабел“ през 2014 г., „Мумията“ през 2017 г., „Анабел: Развитие“ същата година и още няколко. Тя се е появявала в редица телевизионни програми. Сред тях са 'Jericho', 'Diana: Last Days of a Princess', 'The Tudors', 'Peaky Blinders', 'The Musketeers', 'Star Trek: Short Treks' и най-скорошният 'The Loudest Voice'. '

Гадже и срещи

Кой е гаджето на Анабел Уолис? От 2010 до 2014 г. Уолис е в партньорство с Джеймс Русо. По-късно, през август 2015 г., тя започва да се среща с певеца Крис Мартин (водещи вокали на Coldplay), но партньорството им не издържа и те се разделят през август 2017 г. В момента тя се среща с американския актьор Крис Пайн. По време на годежа си двойката направи малко публични изяви. Беше обявено, че са започнали да се срещат през април 2018 г.

  Инфографика за биография на Анабел Уолис

Биография на Анабел Уолис

Факти

  • Анабел Уолис е добре известна с участието си в историческата драма на Showtime The Tudors и Peaky Blinders на BBC.
  • В Лондон тя започва да посещава прослушвания за реклами и драми.
  • През 2005 г. тя участва в ролята на Софи Бесон/Савитри Прадхан в боливудския филм Dil Jo BhiKahey.
  • Уолис се появи като Джейн Сиймур в третия сезон на мистериозния сериал на Showtime The Tudors през 2009 г.
  • Тя се появява във филмите на ужасите Annabelle, който има голям успех през 2013 г., и The Conjuring през 2014 г.

Прочетете и за актрисата Микаела Паскал >>>

Популярни Публикации