Ана Васкес- Биография, възраст, гадже, етническа принадлежност, височина, кариера, нетна стойност

Ана Васкес е известен мексикански стрелец с лък, спортист, танцьор, звезда в социалните медии, медийно лице и интернет личност. Тя стана известна в страната, след като се класира за продължаващите „Олимпийски игри Токио 2020“.

Тя е един от най-добрите стрелци с лък в Мексико и се е състезавала на няколко нива. Тя също спечели бронзов медал на Панамериканското първенство по стрелба с лък през 2021 г. Тя също дава всичко от себе си във всичките си игри и шампионати.

Световно първенство по стрелба с лък за младежи, Гватемала Сити 2021 Hyundai Световна купа по стрелба с лък Етап 1, Световна купа по стрелба с лък, Игри на Централна Америка и Карибите и много други са сред неговите титли. Средният й удар варира от 9 до 10 точки.Бързи факти

Пълно истинско име Ана Паула Васкес.
Известно име Ана Васкес
Дата на раждане 5 октомври 2000 г.
Възраст (към 2020 г.) 20 годишен.
Професия Стрелец и личност в социалните медии.
Нетна стойност USD 2-3 милиона (приблизително).
Националност мексикански.
Място на раждане Рамос Аризпе, Коауила, Мексико.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Смесени.
Зодия Паунд.
образование Завършил гимназия.
Училище/Колеж Автономен университет на Нуево Леон.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 7″.
В метри: 1.70 m.
В сантиметри: 170 см.
Тегло (прибл.) В килограми: 54-58 кг.
В паундове: 119-127 lbs.
Цвят на косата черен.
Дължина на косата Среден.
Цвят на очите Тъмно кафяво.

Биография на Ана Васкес

Ана Васкес е родена в Рамос Аризпе, Коауила, Мексико на 5 октомври 2000 г. Ана Паула Васкес е нейното пълно име. Нека ви кажа, че тя ще навърши 20 години през юли 2021 г.

Тя е посещавала местно училище в Сан Николас де Лос Гарса, Мексико, според източници. По-късно тя се записва в Автономния университет на Нуево Леон, за да продължи образованието си. Тя има силен интерес към стрелбата с лък и решава да стане стрелец, когато е тийнейджърка.

Уго Васкес (баща) и Лаурис Васкес (майка) раждат Васкес (майка). Баща й също е умел стрелец с лък, но никога не се е състезавал или печелил шампионат. Майка й Лаурис Васкес се грижи за къщата. Ана идва от любящо семейство.

Емилио Васкес, нейният брат, е нейна сестра. Тя е от мексикански произход и се придържа към християнската вяра. Според нейни източници тя е от смесен етнос.

  Ана Васкес

Ана Васкес (Източник: Pinterest)

Ана Васкес Гадже и срещи

С кого се среща Ана Васкес? Ана е млада и атрактивна състезателка. В своята социална медийна платформа тя е споделила почти всичко за личния си живот. Във всеки случай тя никога не споменава гаджето си по време на интервюто. Тя иска да посвети времето си на усъвършенстване на способностите си.

Тя работи усилено, за да донесе златен медал за страната си от Световното първенство и Олимпийските игри. Ана, според нашето проучване, в момента е необвързана и желае да се концентрира върху кариерата си.

Професионален живот на Ана Васкес

Ана Васкес е известна мексиканска стрелка с лък. Тя започва да играе стрелба с лък едва на 13 години. В интервю тя каза, че е била добър играч в комплекса, както я е научил нейният треньор на име Мигел Анхел Флорес.

По-късно нейният треньор я насърчи да премине към „Recurve“. През първите шест месеца тя почувства трудности при ученето. След една година тя осъзна, че всъщност е започнала да обича да се извива и не иска да премине към смес.

Васкес е изиграла много мачове и шампионати в кариерата си. Тя участва в Световното първенство по стрелба с лък за младежи, Олимпийските игри Токио 2020, Етапа на Световната купа, Игрите в Централна Америка и Карибите и много други.

Тя също така спечели добри класации в много състезания, като например заслужено 9-то място в „Гватемала Сити 2021 Hyundai Archery World Cup Stage 1“, 4-то място в Париж 2021 Hyundai Archery World Cup Stage 3 и много други.

Ана участва в Панамериканското първенство по стрелба с лък 2021 г. То се проведе от 22 март 2021 г. до 28 март 2021 г. в Монтерей, Мексико. Ana беше една от първите 4 състезателки в играта. Нека ви кажа, че тя беше втората жена от Мексико, която беше на полуфинал. Тя беше срещу Валентина Васкес, която също е мексиканска стрелка.

И двамата стрелци изравниха мача, след като отбелязаха 24 точки. По-късно Валентина отбеляза 9 точки и спечели мача. Ана спечели бронзовия медал от шампионата. Освен това тя спечели златен медал в „Женски отбор на Мексико“. Освен това, тя също е участвала в „2018 Pan American Archery Championships“.

Ана е много талантлив и всеотдаен Стрелец. През 2018 г. тя участва в Световната купа по стрелба с лък. Тя спечели сребърен медал в „Отборно за жени“ заедно с Аида Роман и Алехандра Валенсия. Тя даде всичко от себе си и спечели медала за страната.

Ана Васкес взе участие в текущите олимпийски игри. Събитието се организира в Токио, Япония от 23 юли 2021 г. до 31 юли 2021 г. Ана се класира за „Олимпийските игри в Токио 2020“. Тя беше толкова страстна и искаше да спечели медал както индивидуално, така и отборно. Тя се представи толкова добре на Олимпиадата.

Според докладите във финалния рунд Ана се изнервила и не успяла да извади стрелата си. Тя отдели време да извади стрелата си и следователно времето й свърши.

Ана Васкес Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Ана Васкес? Ана Васкес получава добра сума от кариерата си. Тя също така получава много парични награди, купи и медали от няколко състезания. Тя би спечелила около 20-25 000 USD (приблизително) от кариерата си на стрелец. Нетното състояние на Ана Васкес се изчислява грубо на 2-3 милиона долара приблизително към октомври 2022 г.

Факти

  • Ана обича планините и често ходи в хълмисти райони, за да пътува.
  • През декември 2016 г. тя спечели държавната спортна награда на Коауила.
  • Има домашно куче, с което играе в свободното си време.
  • През последните две години средната стрела на Васкес попада между 9-9,5 точки.

Популярни Публикации