Ана София Морейра - Всичко, което трябва да знаете за нея

Ана София Морейра е съпругата на Пепе. Kepler Laveran de Lima Ferreira ComM е капитан на португалския футбол и централен защитник на националния отбор на Португалия и португалския клуб Порто.

Бързи факти

Пълно име Ана София Морейра
Първо име добре
Презиме София
Фамилия Морейра
Професия Съпруга на знаменитост
Националност португалски
Град на раждане Гимараеш
Държава на раждане Португалия
Бащино име Джоузеф Морейра
Баща професия учител в училище
Име на майката Миа Морейра
Професия майка домошарка
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп зодия Дева
Семейно положение Женен
Съпруг Пепе
Без деца две
братя и сестри Пабло Морейра и Аня Морейра
образование Учебна зала на Гимараеш и Университета на Порто
Дата на раждане 8 септември 1988 г
Възраст 33 години
Женен Дата 2015 г

Ana Sofia Moreira Life Before Meeting Pepe

Ана е родом от Гимараеш. Хосе Морейра, учител, и Миа Морейра, домакиня, я раждат. Тя не беше единственото дете в семейството си; тя имаше брат на име Пабло Морейра и сестра на име Аня Морейра. Навремето дамата отиде в Sala de Estudo de Guimaraes за основно училище и след това в Universidade do Porto за гимназия. Преди това Ана е работила като лекар в Португалия.

  Ана София Морейра

Ана София Морейра със съпруга си (Източник: Pinterest)Състояние на връзката на Ана София Морейра

Ана всъщност не е бързала да се жени. Ана и Пепе имат връзка от близо десетилетие, като се срещнаха за първи път през 2006 г. Той минаваше през Порто по време на срещата. По-късно дамата се мести с него в Мадрид. Двойката най-накрая реши да се ожени през 2015 г. Въпреки лошата си слава, те проведоха сватбата си в малка, лична обстановка, като поканиха само близки членове на семейството. Тя показа стегнатия си корем. Косата й беше прибрана на висока опашка. Изглежда, че двойката си прекарва прекрасно в идиличния океан. Тя носеше ярко розово трико от две части на следващата снимка. Този път те избраха тюркоазено море, за да прекарат ценното време заедно. Пепе отпусна ръце на раменете й. Те са прекрасна двойка, а Ана олицетворява поговорката красота с мозък. Всички знаем, че Пепе е добре известен със своите битки и показване на различни агресивни поведения. Неговата личност, от друга страна, е описана като грижовен баща и верен съпруг на семейството си; добави по-добрата й половина. Анджели Софи Морейра Ферейра и Емили Морейра Ферейра са двете им прекрасни дъщери. Анджели е родена през 2012 г., а Емили се появи три години по-късно през 2015 г. В профила на Ана в Instagram, който тя поддържа и има 73,3 хиляди последователи, има изображения на нейното семейство. Ана също обикновено е до него и го подкрепя винаги, когато има някакви противоречия или фенове, които го обидят в Twitter.

Ана София Морейра Нетна стойност

Финансовата информация на Ана София Морейра не е предоставена. В резултат на това можем да разчитаме на нетната стойност на нейния съпруг, за която се смята, че е 13 милиона щатски долара, като неговата инвестиция възлиза на 6 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Популярни Публикации