Ана Лиза Колер - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Това е Лиза Колер е звезда на Tik Tok и личност в социалните медии от Швейцария. Ана Лиза Колер също е добре известна със своите видеоклипове за синхронизиране на устни в Tik Tok, танци и собствен глас. Освен това тя е активна в различни социални медийни платформи, включително Tik Tok, Twitter, Instagram, YouNow и YouTube. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Ана Лиза Колер Wiki, Ана Лиза Колер възраст, Ана Лиза Колер нетна стойност, Ана Лиза Колер Гадже , и още

Бързи факти

Пълно име: Анна Колер
Дата на раждане: 24 април 1998 г
Възраст: 23 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Звезда на Tik Tok, личност в социалните медии
Държава: Швейцария
Семейно положение: единичен
Разделям Чарли Ленехан
Нетна стойност 0 000 – милион
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Рогвил, Аргау
Националност швейцарски
Братя и сестри Рубен

Биография на Ана Лиза Колер

Това е Лиза Колер е швейцарска звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, която е родена в Roggwil, Aargau, Швейцария на 24 април 1998 г. Освен това в момента тя живее в Португалия. Рубен е брат на един от нейните братя и сестри.

Няма налична информация за имената, религиите или етническия произход на нейните родители. Телец е нейната зодия. Няма информация за нейното образование, гимназия или нещо друго. Въпреки това, въз основа на възрастта си, тя може да бъде абитуриентка в гимназията или студентка в университет. Тя обаче никога не е говорила публично за образованието си.Височина и тегло на Ана Лиза Колер

Височината, теглото и измерванията на тялото й не са известни. Действителните й размери на тялото не са известни. Има тъмно кестенява коса и кафяви очи.

кариера

Тя започва кариерата си в социалните медии с Twitter, който основава през ноември 2014 г., а след това с Musicall.ly, който сега е известен като Tik Tok. Тя има акаунт в Tik Tok, @anakohler, където публикува съдържание като танци, синхронизиране на устни и видеоклипове със селфита.

В акаунта си в Tik Tok тя е натрупала над 62 милиона харесвания. Освен това Ана е YouTuber. На 20 януари 2016 г. тя стартира своя канал в YouTube, Ana Lisa, където пусна Musical.ly уроци, реакции, предизвикателства, съдържание за грим, пеене и кавъри на песни, наред с други неща.

Madison Beer – Home With You (Official Video), Connie Talbot / I Will Always Love You LIVE, DEUTSCHAP MASHUP НАЙ-ДОБРОТО ОТ 2019 | РОЛКА | 110 | KARMA, ANA LISA Say You Won’t Let Go James Arthur Cover, and This is me – Cover | Chaira Castelli & Ana Lisa Kohler, наред с други. Въпреки че не е толкова успешна, колкото Tik Tok в YouTube, акаунтът й непрекъснато расте. Освен това тя беше потребител на Twitter, Instagram и YouNow.

Ана Лиза Колер Нетна стойност

Тя се оценява на нетна стойност между 0 000 и милион. Изглежда, че печели прилична сума пари. Печалбите й идват от присъствието й в социалните медии, реклами и славата на Tiktok. Няма информация за нейния дом, автомобили или други ценности. Няма данни тя да е получавала награди или да е номинирана за награди. Въпреки това, тя е все още млада и има много години пред себе си и може да спечели награди за способностите си в близко бъдеще.

Ана Лиза Колер Гадже, Запознанства

Ана е права жена, която все още не се е омъжила. От 2018 г. тя се среща с певеца Чарли Ленехан. В момента обаче е необвързана. Освен това няма информация за нейни предишни връзки. Тя също така обича да създава уникални и завладяващи неща в интернет.

По същия начин нейният професионален и личен живот е свободен от клюки и противоречия. Тя не е участвала в никакви проблеми и предпочита да не бъде заобиколена от спекулации и противоречия, предпочитайки да се съсредоточи върху работата си.

Популярни Публикации