Ана Кабрера- Възраст, височина, съпруг, нетно състояние, етническа принадлежност

Анна Кабрера е журналистка, най-известна с работата си като водеща на новините на CNN в Манхатън. Ана Кабрера отразява редица значими събития в страната през кариерата си. Тя има многостранна личност и е амбициозен готвач, пътешественик и банкер. Научете повече за нетната стойност на Ана Кабрера, биография, възраст, съпруг, височина, националност, етническа принадлежност, кариера

Бързи факти

Пълно име: Анна Кабрера
Дата на раждане: 13 май 1982 г
Възраст: 39 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Водещ на новини
Държава: елен
Височина: 5 фута 4 инча (1,63 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Бенджамин Нилсен
Нетна стойност 3,6 милиона долара
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата кафяво
Размер на тяло 34-25-25
Родно място Денвър, Колорадо, САЩ
Националност американски
образование Диплома по чужди езици и култури и комуникация
баща Роналд Кабрера
Майка Джудит Кабрера
Братя и сестри Джон Кабрера, Матю Кабрера, Нейтън Кабрера и Анджелина Кабрера
деца Джаксън Нилсен и Мария Нилсен
Facebook Ана Кабрера
Twitter Twitter на Ана Кабрера
IMDB Ана Кабрера IMDB
Седмица Ана Кабрера Wiki

Възраст и ранен живот на Ана Кабрера

Ана Кабрера, известна още като Ана Мари Кабрера, е родена на 13 май 1982 г. и е на 38 години. Израснала е в Денвър, Колорадо, САЩ, в мексиканско-американско семейство. Роналд Кабрера, нейният баща, беше изпълнителен директор на образователна фирма. Джудит Кабрера, нейната майка, също беше съветник.

Джон Кабрера, Матю Кабрера, Нейтън Кабрера и Анджелина Кабрера са нейните четирима братя и сестри. Тя получава дипломи по чужди езици и култури и комуникация от колежа по комуникации Edward R. Murrow на Вашингтонския държавен университет.Височина и тегло на Ана Кабрера

Колко висока е Ана Кабрера? Тя е висока 5 фута 4 инча (163 см) и тежи около 54 кг (118 паунда). Измерванията на тялото й (гърди-талия-ханш) са 34-25-25 инча и тя носи размер сутиен 34B. Тя има зашеметяващи лешникови очи и кафява коса. Въпреки че е майка на две деца, тя е запазила тялото си много добре. Тя поддържа своята форма, като се храни здравословно и прави ежедневни упражнения.

  Анна Кабрера

Ана Кабрера (Източник: Pinterest)

кариера

След дипломирането си тя отива да работи за филиала на NBC KHQ-TV в Спокейн, Вашингтон. След това тя се върна в Денвър, за да работи като водеща на сутрешните новини за KMGH-TV Channel 7 News. Тя отразява както местни, така и национални новини, като например президентския дебат в Денвър през 2012 г. и стрелбата в киносалона 'Аврора'. По същия начин от 2005 до 2009 г. тя работи като репортер и водещ за филиала на NBC KHQ-TV и филиала на FOX KAYU-TV. Тя започва кариерата си в CNN, канал с най-висок рейтинг в Съединените американски щати, като кореспондент в Денвър през 2013 г. и по-късно се присъединява към разследващия екип на CNN.

Освен това тя е отразявала редица важни истории, откакто се присъедини към мрежата, включително легализирането на марихуаната за развлечение в Колорадо и стрелбата в гимназията Арапахоу. Тя отразява и наводненията през септември 2013 г. Ана съобщи за деца без документи, прекосили границата без придружител през 2014 г. Освен това тя отразява смъртта на Майкъл Браун, невъоръжен тийнейджър от Фъргюсън.

През март 2017 г. тя беше обявена за водеща на CNN Newsroom, новинарската програма на мрежата през уикенда в най-гледаното време, наследявайки Попи Харлоу. Ана е член на Националната асоциация на испаноговорящите журналисти и служи в борда на директорите на Mi Casa Resource Center във Вашингтон, окръг Колумбия. Преди това е била в борда на Американското онкологично дружество, което е посветено на премахването на рака.

Нетна стойност и награди на Ана Кабрера

Тя спечели Еми през 2012 г. за репортажите си на място като част от новинарски екип, отразяващ пожара в Хай Парк. Тя също така получи годишната награда Марк Твен на Асошиейтед прес за телевизионна и радио асоциация за най-добро предаване на сутрешни обувки през 2013 г.

Колко е нетната стойност на Ана Кабрера? Нетното състояние на Ана Кабрера се оценява на 3,6 милиона долара към октомври 2022 г. нейният основен източник на доходи е журналистическата й кариера.

Ана Кабрера Съпруг и брак

Кой е съпругът на Ана Кабрера? Тя е омъжена за Бенджамин Нилсен и имат две деца. Те имаха син Джаксън Нилсен и дъщеря Мария Нилсен. Лола, тяхното куче, е сладък член на това прекрасно семейство.

Също така, знайте за Нетна стойност на Дрю Грант, биография, възраст, съпруг

Популярни Публикации