Яна Биърд - възраст, нетно състояние, височина, гадже, кариера, етническа принадлежност

Яна Биърд, известен като JaVlogs канал, е американска YouTube знаменитост, придружена от семейството си. Досега семейството й е събрало над 440 000 абонати. Майка й стартира канала през 2011 г. като личен канал. Научете повече за Yanna Beard Нетна стойност, възраст, биография, националност, етническа принадлежност, височина, гадже и факти

Бързи факти

Истинско име Леви Нестор
Псевдоним Леви Нестор
Възраст 21 годишен
рожден ден 21 юли 2001 г
Известен с Youtuber звезда
Родно място елен
Националност американски
Сексуалност Направо
Религия N/A
Пол Женски пол
Етническа принадлежност Смесени
Зодия Лео
Височина/ Висок прибл. 5 фута 5 инча
Тегло прибл. 52 кг
Размер на чашката на сутиена N/A
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
Размер на роклята N/A
Номер на обувка N/A
Съпруг N/A
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Леви Нестор Възраст и националност

На колко години е Леви Нестор? Родена е на 21 юли 2001 г. в САЩ . В момента тя е 21 годишен, и нейната зодия е Лъв. Освен това тя има мадагаскарска националност, но етническата й принадлежност е неизвестна. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Леви Нестор и други подробности за семейството. Леви Нестор също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Леви Нестор е висок с височина 5 фута и 5 инча и тежи около 52 кг. Тя също е фитнес маниак. Леви Нестор има черна коса и черни очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на Леви Нестор, като нейните мерки на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. Яна Брадата

Yanna Beard позира за снимка Източник: Google

Нетната стойност на Леви Нестор 2022 г

Колко е нетната стойност на Леви Нестор? От кариерата си на звезда в YouTube Леви Нестор може да спечели добра сума пари. Към октомври 2022 г , приблизителната нетна стойност на Леви Нестор е 1,5 милиона долара.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Леви Нестор? Леви Нестор вероятно е необвързан в момента. Не сме сигурни за сегашното й състояние на връзката, защото Леви Нестор предпочита да пази личния си живот в тайна. Поради личния й характер информацията за предишните й гаджета и връзки също е неизвестна.

Факти

  • Нетната й стойност е 1,5 милиона долара
  • Тя е голям любител на животните
  • Видеоклиповете на нейното семейство в YouTube са гледани над 105 милиона пъти, включително любими като STORYTIME: ДЪЩЕРЯ МИ ИЗЧЕЗНА!
  • Тя има четирима братя и сестри.
  • Тя се появява в JaVlogs със своите братя и сестри Dejah и Niyah Renae.

Също така, знайте за Nadira037 Нетна стойност, възраст, биография, етническа принадлежност, националност

Популярни Публикации