Амриндър Гил - Възраст, съпруга, височина, нетно състояние, националност

Амриндър Гил е филмов и музикален продуцент, актьор, певец и композитор от Индия. Той е номиниран за двадесет и четири филмови награди на PTC Punjabi, като печели седем от тях, включително три за най-добър актьор и две за най-добър певец. Освен това е номиниран за пет награди Filmfare, като печели две за най-добър актьор и две за най-добър певец, наред с други отличия. Научете повече за нетната стойност на Amrinder Gill, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруга, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име Амриндър Гил
Псевдоним Амриндър
Известен като Музикален продуцент, актьор, певец
Рождена дата 11 май 1976 г
Възраст 45 години
Хороскоп Водолей
Родно място Бурчанд, Амрица
Бащино име N/A
Майчино име N/A
Братя и сестри N/A
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 58 кг
Измервания на тялото N/A
Националност индийски
Етническа принадлежност Смесени
Цвят на очите черен
Цвят на косата черен
образование N/A
приятелка Неженен
Съпруг Сунит Гил
Нетна стойност 1 милион долара

Възраст и ранен живот на Амриндър Гил

Амриндър Гил е роден в Boorchand, Амритсар, на 11 май 1976 г . Телецът е неговият астрологичен знак. Амриндър Гил е от сикхско семейство. Баща му е бил лекар, докато майка му е била учителка. Има една по-голяма сестра.

Завършва Khalsa College в Амритсар и след това отива в университета Guru Nanak Dev за магистърска степен по селскостопански науки. Той имаше естествен талант за актьорство, когато беше дете. Гил стоеше пред огледалото и имитираше филмови поредици, когато беше дете. Той е бил член на отряда Bhangra на своя колеж и също така се е появявал като поддържащ изпълнител в трупата Bhangra на Sarbjit Cheema. Амриндър е работил като мениджър в централната кооперативна банка Ferozepur, след като е получил магистърска степен.Височина и тегло на Амриндър Гил

Амриндър Гил е висок 5 фута 8 инча . Той тежи приблизително 58 кг (121 фунта). Той има прекрасни топли черни очи и черни кичури. Измерванията на тялото на Амриндър Гил са 36-28-34 инча.

  Амриндър Гил

Амриндър Гил (Източник: Google)

Амриндър Гил Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Амриндър Гил? Според Wikipedia, Forbes, IMDb и други онлайн източници, Амриндър Гил, добре известен певец на световната музика, има нетна стойност от милион към 2022 г. . Като професионален певец на световната музика той спечели парите.

кариера

Амриндър Гил започва своята певческа кариера с пенджабската песен Kala Doria, която записва за шоуто Jalandhar Doordarshan. Първият му албум, Apni Jaan Ke, е издаден през 2000 г. Гил става известен с песента Paigam и по-късно записва успешни песни като Daru, Madhaania, Khedan De Din, Mel Kara De и Dildarian. През 2011 г. той издава своя албум Judaa, който има огромен успех и се смята за един от най-популярните пенджаби албуми. През 2012 г. албумът му носи награда Brit Asia Music за „Най-добър албум“.

Амриндър прави актьорския си дебют през 2009 г. с панджабския филм Munde UK De, в който си партнира с Джими Шергил и Нееру Баджва. След това той участва във филма Ik Kudi Punjab Di. След това той се появява в популярни филми като Goreyan Nu Daffa Karo, Angrej, Love Punjab, Sarvann и Lahoriye.

Съпруга и брак на Амриндър Гил

С кого се среща Амриндър Гил? Той е женен за Сунит Гил. Той има двама сина, наречени Арман и Арнаар. Преди прекарваше време със семейството си, но докато рекламира филм или пуска нов албум, става по-трудно.

Популярни Публикации