Амбър Серано - Нетна стойност. Биография, възраст, съпруг, ръст, кариера

Амбър Серано е актриса и арт дизайнер, която управлява собствен бизнес, Divine Inner Vision. Амбър Серано е известна и с това, че е съпруга на R&B певеца Ралф Едуард Тресвант младши. Научете повече за Нетната стойност на Амбър Серано. Биография, възраст, националност, етническа принадлежност, съпруг, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Амбър Серано
Дата на раждане: 29 май 1976 г
Възраст: 45 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 12
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 18 септември 2004 г
Съпруг Ралф Тресвант
Нетна стойност 15 милиона долара
Цвят на очите Тъмно
Цвят на косата кафяво
Родно място Съединени щати
Националност американски
Етническа принадлежност Афроамериканец
Религия Християнство
образование Абитуриент
деца Даркари Тресван

Възраст и ранен живот на Амбър Серано

Амбър Серано е родена в Съединените американски щати на 29 май 1976 г. и е на 44 години. Нейната зодия е Близнаци и е от афроамерикански произход. Тя е вярваща християнка. Тя е отгледана заедно с по-малката си сестра и по-големия си брат. Като братя и сестри те имат много силна и специална връзка помежду си. И двамата й родители бяха инженери, които винаги бяха заети със собствени проекти. В резултат на това Амбър не можеше да прекарва много време с родителите си. Освен това не харесваше ежедневните караници на родителите си. В резултат на това тя прекара ваканцията си при баба си и дядо си.

Родителите на Амбър в крайна сметка се развеждат, когато тя е на осем години. След това тя мигрира с майка си и братята и сестрите си. Майка й не можела да поеме разходите за децата си, затова ги настанила при баба си и дядо си. Майката на Амбър се омъжи за друг човек, когато беше в юношеството си. Амбър също започна да живее с майка си и втория си баща. Първоначално Амбър имаше известни трудности при приспособяването към втория си баща, но проблемите бяха решени и Амбър имаше положителни отношения с втория си баща.Амбър беше отличен в изкуствата и дизайна като ученичка. Тя също беше активен член на сектора за изкуства и занаяти на своята училищна група. По същия начин, докато е в гимназията, тя управлява малък бизнес за продажба на ръчно изработени стоки. Има завършено средно образование. Повече информация за нейното образование все още не е предоставена.

Височина и тегло на Амбър Серано

Колко висока е Амбър Серано? Амбър има тъмни очи и кафява коса, която е боядисана. Тя е висока 5 фута 7 инча и тежи приблизително 120 фунта (54 кг). Допълнителните й измервания на тялото не се дават.

  Амбър Серано

Амбър Серано със съпруга си (Източник: Pinterest)

кариера

Амбър започна със солов албум и след това изпя саундтраци към филми. Някои от тях включват Mo’ money от филма Money Can’t Buy You Love и The Preacher’s Wife от филма Somebody Bigger Than You and I. Тя също се появява в популярния комедиен филм House Party. Тя също се появи като герой в биографичната поредица на BET от 2017 г. The New Edition Story. Нейният собствен бизнес, „Божествено вътрешно виждане“, също се развива добре засега. Тя постигна успех в кариерата си в резултат на таланта и упоритата си работа. Тя стана известна, след като се омъжи за Ралф Тресвант, американски съвременен R&B певец.

Нетната стойност на Амбър Серано 2022 г

Колко богата е Амбър Серано? Приблизителната нетна стойност на Амбър Серано е 15 милиона долара към 2022 г. която е натрупала чрез актьорската си кариера, както и чрез собствения си бизнес. Тя обаче все още не е разкрила информация за заплатата си.

Съпруг и брак на Амбър Серано

С кого се среща Амбър Серано? Когато Ралф и Амбър започнаха да се срещат, той все още беше женен за бившата си съпруга Шели. По-късно Шели открива, че съпругът й й изневерява с Амбър, което води до развод през 1996 г. Ралф и Шели са родители на три деца. Амбър Серано и Ралф Тресвант се ожениха след развода на Ралф и Шели. След като се срещат осем години, те разменят брачни обети на 18 септември 2004 г. на двойна сватбена церемония в присъствието на неговия приятел Рики Бел и Ейми Кореа (съпруга), член на групата New Edition.

Амбър и Ралф имат син на име Даркари Тресван, който е роден през 2005 г. Като член на групата Heads of State, Ралф е бил на турне със звезди като Джони Гил и Боби Браун. Те живеят като щастливо семейство от дълго време.

Популярни Публикации