Амбър Фрей - Биография, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак, кариера

Амбър Фрей е професионален романист и родом от Лос Анджелис, Калифорния, в Съединените щати. Амбър е добре известна с позицията си на главен заподозрян по делото за убийството на Скот Питърсън. Прочетете пълната биография, за да научите всичко Възраст на Амбър Фрей, Съпруг на Амбър Фрей, нетна стойност на Амбър Фрей, Кариера на Амбър Фрей , и още

Бързи факти

Пълно истинско име Амбър Фрей.
Възраст (към 2021 г.) 46 години.
Професия Масажист и автор.
Дата на раждане 10 февруари 1975 г.
Място на раждане Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
Сегашен адрес САЩ.
Националност Американски.
Нетна стойност (2021) милиона – милиона USD.
Етническа принадлежност кавказка.
Религия християнството.
Семейно положение Разведена.
гадже Скот Питърсън.
Антъни Флорес.
Кристофър Фънч.
Съпруг/съпруг Робърт Ернандес (бивш)
деца са - Джъстин Маркович.
дъщеря – Аяна Фрей.
Зодия Скорпион.
Майка Г-жа Бренда Фрей.
баща Г-н Рон Фрей.
Братя и сестри Не се знае.
образование Завършвам.
Алма матер Университет (името не е известно).
Височина (прибл.) Във футове инчове – 5′ 8″
Тегло (прибл.) В килограми – 58 кг

Възраст и ранен живот на Амбър Фрей

Амбър Фрей е родена на 10 февруари 1975 г . Тя е на 46 години. Твърди се, че знаменитостта е родена в Калифорния, САЩ. Нейният соларен знак също е Водолей. Нейната националност е на американка. Амбър изглежда е добре образована жена, въпреки факта, че Фрей никога не е разкривал нищо за нейното образование или обучение.

Височина и тегло на Амбър Фрей

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Амбър Фрей е висока 5 фута 8 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи.  Амбър Фрей

Амбър Фрей

Амбър Фрей Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Амбър Фрей? Към октомври 2022 г. Нейната нетна стойност беше оценена на 0k USD след публикуването на нейната книга.

кариера

Амбър започва работата си като масажист и става известна, когато случаят с убийството на Скот Питърсън получава широко внимание. Тя също става свидетел и помага на властите в събирането на доказателства срещу Скот за убийството на бременната му съпруга. Най-известната книга на Амбър Фрей е Амбър Фрей: Свидетел на обвинението. След това тя участва в редица телевизионни предавания и документални филми. Дебютната й програма, On the Record w/ Brit Hume, беше издадена през 2005 г. Тя също така участва в Headliners & Legends с Мат Лауер (документален телевизионен сериал), Hannity & Colmes (телевизионен сериал), Шоуто на Опра Уинфри, The View и други предавания през тази година.

Скот Питърсън: Смъртоносна игра беше документален филм, който тя направи през 2007 г. Участвала е също в „Д-р Фил“ (телевизионен сериал), „Криминален наркоман“ (подкаст сериал), „Шоуто на д-р Оз“ (телевизионен сериал), Днес (телевизионен сериал), Доклади на Джералдо Ривера и други предавания. Наскоро тя беше представена в документалния филм 20/20. (документален филм от телевизионния сериал).

Амбър Фрей Съпруг и брак

С кого се среща Амбър Фрей? Амбър е имала много връзки, но първото й дете е родено от тогавашния й приятел Кристофър Фънч. Първото й дете, момиче на име Аяна Фрей, сега е на 20 години. Тя имаше връзка с Антъни Флорес, след като се разделиха. Амбър също имаше любовна връзка със Скот Питърсън.

През 2006 г. тя се омъжи за бившия си съпруг Робърт Ернандес, който според професора е служител на реда. Двамата имат един син, Джъстин Дийн Маркович. Цялото семейство живее в централна Калифорния, САЩ. Двойката основа и спа компания, която се провали през 2015 г. За съжаление те се разведоха през 2008 г. Сега тя живее с двете си деца и се концентрира върху живота и децата си.

Популярни Публикации