Аманда Трейер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Аманда Трейер е личност в социалните медии от Естония. Аманда Трейер е създател на съдържание в Tiktok, която също така управлява свой собствен канал в Youtube. Сега тя е известна като Аманда Маргарет в различни социални медийни платформи, а не като Аманда Трейер. Знайте всичко за Аманда Трейер- Биография, възраст, височина, нетна стойност, гадже, срещи

Бързи факти

Пълно име: Аманда Трейер
Дата на раждане: 18 юли 2002 г
Възраст: 19 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: две
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Tiktok Star, Youtube Star, Социална медийна звезда
Държава: Естония
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 1 милион долара – 5 милиона долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата Рус
Националност естонски
Братя и сестри един
Youtube Аманда Трейър Youtube
Instagram Аманда Трейър в Instagram

Биография на Аманда Трейер

Аманда Трейер е родена на 18 юли 2002 г. Въпреки че точното й родно място не е известно, тя е естонска гражданка. Аманда има по-голям брат. Освен това няма информация за нейните родители или други членове на семейството.

Аманда все още не е разкрила подробности за своето образователно пътуване. Въз основа на нейната възраст обаче можем да предположим, че Аманда е ученичка в гимназията, освен ако не е избрала да се откаже от обучението си, за да се съсредоточи върху професионалната си кариера. Аманда също е любител на животните, която е споделила множество снимки на себе си с домашните си любимци в профила си в Instagram.Височина и тегло на Аманда Трейър

За съжаление няма налична информация за измерванията на тялото на Аманда Трейер. Височината, теглото, измерванията на гърдите, талията и бедрата на Аманда, размерът на роклята и размерът на обувките в момента не са налични. Тя също има зелени очи и руса коса.

кариера

Аманда Трейер е социална медийна личност, която работи професионално. Тя е добре известна като създател на съдържание в Tiktok с канал в YouTube. Тя е добре известна с естетичните си видеоклипове. По същия начин тя пусна първото си видео в TikTok през октомври 2018 г. и оттогава е натрупала над 1,7 милиона последователи.

Освен това Аманда преди това е била доброволец в приют за животни и е била YouTuber. През май 2019 г. тя се завърна в YouTube и сподели поредица от видеоклипове с инструкции за създаване на естетични TikTok. Аманда и Лаура Ранавали са естонски звезди на TikTok.

Що се отнася до канала й в YouTube, тя го стартира на 30 юли 2014 г. Оттогава Аманда е натрупала над 439 хиляди гледания и 42,8 хиляди абонати. До юли 2020 г. тя ще е качила над 50 видеоклипа. Първият видеоклип на канала е озаглавен TIKTOK reality of aesthetics PART 1. Този видеоклип е качен на 21 май 2019 г. и е получил 34 393 показвания до момента.

Други видеоклипове с над 150 хиляди гледания към момента на писане на тази биография включват КАК ДА ПРАВИМ ЕСТЕТИЧНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ ЗА TIKTOK!, КАК ДА ПРАВИМ ЕСТЕТИЧНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ ЗА TIKTOK! и КАК ДА ПРАВИМ ЕСТЕТИЧНИ ВИДЕОКЛИПОВЕ ЗА TIKTOK! ЯМ САМО РОЗОВА ХРАНА ЗА 24 ЧАСА!?, ПОЛУЧИХ СИ ТАЕН СИВ НОС!?, ПОЛУЧИХ СИ ТАЕН СИВ НОС!? *МАМА МИ МЕ МРАЗИ!?, а аз ЖИВЕЯХ В БАНЯТА 24 ЧАСА!? Всеки с 951k, 177k, 166k и 164k гледания.

Нетната стойност на Аманда Трейър през 2022 г

Освен това по-голямата част от видеоклиповете на Аманда в Youtube са на нейния роден естонски език, а не на английски, което може да ограничи нейната фен база. Преместване на, Счита се, че нетната стойност на Аманда Трейър е между 1 милион и 5 милиона долара към 2022 г.

Аманда Трейър Гадже и срещи

Аманда Трейер най-вероятно е сама в момента. Тя не е разкрила много информация по този въпрос. По същия начин тя не е споделяла никакви публикации в социалните медии за настоящите си връзки или афери.

Освен това Аманда поддържа изключително чист публичен профил без слухове, скандали и противоречия, които биха могли да застрашат нейния професионален и личен живот. Аманда Трейер, от друга страна, със сигурност ще привлече много любовници в бъдеще поради своята красота, талант, остроумие и чар.

Популярни Публикации