Аманда Сорвино- Wiki, възраст, съпруг, нетна стойност, кариера, височина

Аманда Сорвино е известна американска писателка, актриса, модел, активист за правата на животните, сценарист, медийна личност, дете на знаменитост и бизнесдама от Манхатън, Ню Йорк. Тя е добре известна в цялата страна като дъщерята на Пол Сорвино. Пол беше опитен американски актьор, оперен певец, бизнесмен, писател и скулптор, според Wikipedia.

Бързи факти

Истинско име Аманда Сорвино.
Професия Актриса, модел, сценарист, активист за правата на животните, социален работник, медийно лице, известно дете и предприемач.
Възраст (към 2022 г.) 51 години.
Рождена дата 18 април 1971 г. (неделя).
Родно място Манхатън, Ню Йорк, САЩ.
Сегашен адрес Калифорния, САЩ.
Зодия Овен.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност Американски.
Религия Кристиян.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Аманда Сорвино

Аманда е родена и израснала в Ню Йорк. Тя е родена в неделя, 18 април 1971 г. според сметки. Що се отнася до нейната възраст, Аманда е на 51 години (към 2022 г.). Нейният рожден ден е на 18 април всяка година. Аманда е добре образована жена. Тя избра да работи в развлекателния сектор, когато беше известно дете. Сорвино продължава образованието си в реномирана институция. Сега тя е известен сценарист в професията.

Височина и тегло на Аманда Сорвино

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Аманда Сорвино е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е руса и има сини очи. Аманда Сорвино

Нетната стойност на Аманда Сорвино

Колко е нетната стойност на Аманда Сорвино? Сорвино е добре платена в професионалната си кариера. Тя и семейството й сега живеят в Западен Холивуд, Калифорния. Нетното състояние на Аманда се оценява на между 2 и 3 милиона долара (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Що се отнася до работата й, Сорвино е известен сценарист и актьор. Нейната биография в IMDb гласи, че тя се е появила в телевизионната програма The Apprentice: Martha Stewart. Тя също така създава сценариите за няколко късометражни филма, включително The Wind in the Reeds и The Trouble with Cali. Освен това тя работи като копродуцент на филма The Trouble с Кали. Аманда е не само изпълнител, но и активист за правата на животните. Тя също управлява организация за спасяване на животни.

Съпруг и брак на Аманда Сорвино

Кой е съпругът на Аманда Сорвино? Аманда има съпруг. Тя и съпругът й в момента живеят в Холивуд, Калифорния. Тя обаче не излага името или самоличността на съпруга си пред обществеността. Аманда има дете, според страницата й във Facebook. Тя също публикува снимки на членовете на семейството си на страницата си във Facebook. Ще потърсим информация за нейния съпруг и деца. Ще ви държим в течение веднага щом получим нова информация.

Популярни Публикации