Аманда Пачеко- Wiki, възраст, височина, гадже, нетна стойност, етническа принадлежност, кариера

Аманда Пачеко е известен модел, медийно лице, майстор по гмуркане, спътник на знаменитости и звезда в социалните медии от Сан Диего, Калифорния, САЩ. Тя е известен модел и личност в социалните медии. Работила е с известни фирми и периодични издания.

Бързи факти

Пълно истинско име Аманда Пачеко.
Нетна стойност 1,5 милиона щатски долара (приблизително).
рожден ден 28 август 1991 г.
Възраст (към 2022 г.) на 31 години.
Професия Модел, Dive Master, знаменит партньор и медийно лице.
Родно място Сан Диего, Калифорния, Съединени щати.
Религия християнството.
Етническа принадлежност Бяло.
Алма матер Местно училище в Америка.
Квалификация Завършвам.
Слънчев знак Зодия Дева.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 54 кг .

Възраст и ранен живот на Аманда Пачеко

Аманда Пачеко е роден на 28 август 1991 г. в Сан Диего, Калифорния, САЩ през 1991 г. Тази прекрасна жена е на 31 години (към 2022 г.). Тя е пазила интимни подробности от живота си далеч от ръцете на медиите. Открихме, че тя е добре образована жена, след като направихме задълбочено проучване на нейните акаунти в социалните медии, тъй като тя иска да продължи образованието си. Тя и нейните братя и сестри завършиха образованието си в реномирано училище в района. По-късно тя е приета в известна институция за допълнителни изследвания.

Височина и тегло на Аманда Пачеко

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с невероятна и готина личност. Аманда Пачеко е висока 5 фута 9 инча и тежи около 54 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е сива и има руси очи.  Аманда Пачеко

Нетната стойност на Аманда Пачеко

Колко е нетната стойност на Аманда Пачеко? Годеницата на Уилмър Валдерама живее щастлив и богат живот с приятеля си и дъщеря им. Сега тя прекарва по-голямата част от времето си в грижи за дъщеря си и домашни задължения. Нека ви кажа, че тя има огромен асортимент от дрехи, обувки и аксесоари. Купила си е и скъп телефон и кола. Нейният начин на живот е фантастичен и уникален.

По-голямата част от жените подражават на нейния усет за обличане и стил на гардероб. Нека ви кажа, че тя печели пари от различни източници, включително моделиране, промоции, реклами на марки, инструкции за гмуркане, социални медии и много други. Тя не е разкрила действителното си нетно състояние в интернет, но въз основа на нейния начин на живот и източниците на доходи ние оценяваме нетното й състояние на 1,5 милиона USD (приблизително).

кариера

Аманда Пачеко е успешен модел, който се стреми да бъде известен. Тя подписа договор с агенцията JE Model Management, но след това напусна, според съобщенията. Сега тя се управлява от SCOUT Modeling Agency и е работила с много известни компании и публикации. Открихме чрез профилите й в социалните медии, че е работила с Beyond the Beach, Goorin Bros и други.

Тя е решително младо момиче, което се стреми да бъде известен модел и знаменитост в социалните медии. От нейния акаунт в IMDb научихме, че е участвала в редица филми, включително The Good Magician, Turbo Racer: Alpha, Sawman, The Way и много други. Според запознати тя също е обучен майстор по гмуркане, който е публикувал снимки на себе си, докато се гмурка в социалните медии.

Аманда Пачеко Гадже и срещи

С кого се среща Аманда Пачеко? Тази невероятна красавица разкри много за личния си живот и любовта. Бих искал да ви уведомя, че тя е в любовна връзка с приятеля си Уилмър Валдерама. Уилмър Валдерама е известен американски актьор, участвал във филми и телевизионни предавания като Encanto, Charming, Blast Beat, Grey’s Anatomy, Gentefied и други. От 2019 г. двойката се среща.

Съобщава се, че са се сгодили през януари 2020 г., а Аманда е споделила годежния си пръстен с почитателите си в социалните мрежи. Двойката все още урежда сватбата си, но не е направила публични съобщения. Позволете ми да ви уведомя, че двойката разкри, че очаква първото си дете заедно през декември 2020 г. Тя роди първото си дете, дъщеря на име Накано Океана, на 15 февруари 2021 г.

Популярни Публикации