Аманда Гарсия- Нетна стойност, възраст, етническа принадлежност, височина, съпруг, кариера

Аманда Гарсия е добре позната риалити звезда, която се отличава с участието си в третия сезон на сериала на MTV Are You The One. Тя също продължи да се състезава в дългогодишния сериал на MTV The Challenge: Rivals III. Освен това, тя също се е състезавала в Invasion of the Champions, XXX: Dirty 30, Final Reckoning, War of the Worlds. Преди да се присъедини към Are You The One, тя работи в Generation Health, легален магазин за саксии в Денвър, Колорадо.

В допълнение, тя стартира своя Instagram специално за нейното преживяване Are You The One и оттогава е спечелила повече от 120 000 почитатели в платформата за споделяне на снимки. Тя е много ангажирана в социалните медии с повече от 131 хиляди последователи в нейния акаунт в Instagram под главата @mtv Amanda. Наскоро тя навлиза в сезон 37 като актьор на „Предизвикателството: Шпиони, лъжи и съюзници“ през 2021 г. „Предизвикателството: Шпиони, лъжи и съюзници“ се излъчва в сряда по MTV. В тийзъра за „Предизвикателството: Шпиони, лъжи и съюзници“ зрителите виждат как тези двама се опознават и се целуват малко.

Бързи факти

Празнувано име Аманда Гарсия
Възраст 28 години
Псевдоним Аманда Гарсия
Рождено име Аманда Гарсия
Рождена дата 1993-10-13
Пол Женски пол
Професия Риалити звезда
Родена нация елен
Място на раждане Денвър, Колорадо
Националност американски
Братя и сестри 1
Сестри Андреа
Етническа принадлежност Американско-бял
състезание Бяло
Роден град Уестминстър
Семейно положение Неомъжена
гадже Рей Райнхард (Бивш), Феси Шафаат (Слухове)
деца 1
са 1; Avon
Сексуална ориентация Направо
Височина перфектен
Тегло Балансиран
Тип тяло тънък

Биография на Аманда Гарсия

Аманда Гарсия е родена на 13 октомври 1993 г. Нейният зодиакален знак е под Везни. Родното й място е в Денвър, Колорадо, САЩ. Докато нейният роден град е в Уестминстър. Тя притежава американска националност и нейната етническа принадлежност е американо-бяла. Нейната раса е бяла. Тя празнува своя 27-ми рожден ден от 2020 г. В момента липсват подробности за нейните родители и образование. Известни са само данните за нейното семейство, че има брат и сестра, сестра на име Андреа.Височина, тегло на Аманда Гарсия

Аманда Гарсия е зашеметяваща жена с отлични размери на тялото. Тя е с подходящ ръст за добре поддържаното й телесно тегло. Тя тренира често, за да поддържа размерите на тялото си под контрол. Към момента тялото й е в добра форма. Докато спецификите на размера на тялото й, като размер на талията, размер на ханша, размер на обувката и т.н., все още не са разкрити.

  Аманда Гарсия

Аманда Гарсия със сина си (Източник: Pinterest)

Съпруг на Аманда Гарсия, брак

Аманда Гарсия все още не е омъжена, но беше сгодена. Тогава тя излизаше с бившия си приятел Рей Райнхард и се сгоди за Рей през 2020 г. Дуетът също е баща и майка на техния половин стар син на име Ейвони. Но към днешна дата те вече не са заедно. Те се разделиха през септември 2020 г., седем месеца след раждането на сина им. Основната им причина за раздялата се дължи на измамни слухове от името на Рей. След раздялата им през 2020 г. не изглежда Аманда да е запазила никакви изображения на бащата на бебето си в своя IG канал. Акаунтът й е съставен от прекрасни изображения на сина й, както и някои нови промоции за The Challenge през 2021 г. Тя се наслаждава приятно на настоящия си живот със сина си. Нейната сексуална ориентация е хетеросексуална.

Наскоро Аманда Гарсия и Феси Шафаат започнаха да се свързват по време на Шпиони, лъжи и съюзници. И двамата участваха сами в The Challenge 37. Въпреки че не е очевидно кога Гарсия и Шафаат първоначално са се сблъскали, встъпителният епизод показа как двамата флиртуват и се целуват. Докато той го направи ясно, че е в нея; тя изглеждаше по-съсредоточена в това да се занимава с него и да покрива уговорката им. Когато беше попитана за връзката й с Шафаат, ветеранът я описа като полицейска, заявявайки, че това е част от нейната стратегия. Тя обясни, че двамата с Шафаат са просто приятели, които твърдят, че са го нападнали и зарязали. Освен това Гарсия нарече двукратния финалист разхвърлян и посочи, че той е момче от риалити телевизията, което обича да си играе, което не е това, което тя иска в спътник. Ветеранът и Шафаат по-късно се включиха заедно в Instagram Live, където продължиха да се шегуват за аферата си. Феси Шафаат преди това излизаше с Хейли Броучър, с която се запозна в Big Brother 20, но те се разделиха през юни 2020 г. Тогава Феси се състезаваше като сам мъж за първи път и целуна Ашли Мичъл и Габи Алън в къщата. След „Двойни агенти“ той отиде на почивка с Тори Дийл.

Аманда Гарсия Нетна стойност

Аманда Гарсия е популярна риалити знаменитост, чието нетно богатство се очаква да бъде в диапазона между 1 милион и 5 милиона долара към 2021 г. Действителните й доходи не са известни в момента. Основният й източник на пари идва от работа в риалити телевизия и тя е доволна от приходите си. В момента тя води готин начин на живот.

Любопитни факти

  • Аманда Гарсия стана известна след участието си в третия сезон на MTV Are You The One?
  • Преди това е работила в Generation Health, законен магазин за марихуана в Денвър, Колорадо, преди да се присъедини към Are You The One?
  • Уестминистър е нейният роден град.
  • Нейният астрологичен знак е Везни.
  • Андреа е името на сестра й.

Популярни Публикации