Аманда Друри - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Като финансова и бизнес водеща за CNBC, Аманда Друри е австралийски журналист, базиран в Ню Йорк. Откакто Street Signs приключи на 6 февруари 2015 г., Аманда Друри се появи като финансов и бизнес експерт в множество предавания на CNBC.

Бързи факти

Пълно име: Аманда Друри
Дата на раждане: 5 май 1973 г
Възраст: 48 години
Хороскоп: Телец
Късметлийско число: 3
Щастлив камък: Емералд
Щастлив цвят: Зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Дева, Рак, Козирог
Пол: Женски пол
Професия: Журналист, водещ на новини
Държава: Австралия
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: женен
Съпруг Тим Друри
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Заплата 95 000 долара
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус
Размер на тяло 37-26-38
Родно място Мелбърн, Виктория
Националност австралийски
Религия Кристиян
образование Университет на Мелбърн
деца Dash Drury и Bartex Drury

Биография на Аманда Друри

Аманда Друри е роден на 5 май 1973 г. в Мелбърн, Виктория, Австралия. Тя е на 48 години и в момента е гражданин на Австралия. Освен това тя е зодия Телец и е християнка. Мади е любимото й име. Няма повече информация за нейната етническа принадлежност, родители, братя и сестри или детство. Можем също да предположим, че родителите й са се справили добре с отглеждането й, когато е била дете.

Учи в Methodist Ladies College в Мелбърн. Тя завършва там през 1990 г. През следващите години посещава университета в Мелбърн, където получава бакалавърска степен по изящни изкуства на японски и френски език. Освен това тя се записва в Австралийското училище за филми, телевизия и радио, където учи.  Възраст на Аманда Друри

Аманда Друри

Височина и тегло на Аманда Друри

По отношение на ръст и тегло, тя е висока 5’7″ и тежи приблизително 59 кг с руса коса и сини очи. По отношение на височина, тегло и размер на обувката, тя измерва 37-26-38 инча.

кариера

Като дипломат започва кариерата си в Япония. В продължение на две години тя работи за телевизия Bloomberg в Токио, преди да премине към телевизията. Като допълнителен бонус, тя започва работа за CNBC през 2001 г. и е базирана в Сингапур през последните осем години. Преди да отиде в Ню Джърси, тя работи за CNBC в Сидни от 2009 г. до 2010 г. Ко-водещ на The Call на CNBC USA беше първата й позиция там.

Има множество други предавания и сегменти на CNBC, в които тя се появява. Тя се присъедини към The Call като съ-домакин през март 2011 г. На наградите на азиатската телевизия през 2007 г. и 2008 г. тя беше номинирана за най-добър водещ на новини в категорията най-добри новини котва Последната й поява като ко-домакин на Power Lunch по CNBC US беше на 15 януари 2016 г. и тя напусна мрежата, за да се върне в Сидни, Австралия. Когато се върна в CNBC Asia през юли тази година, тя го направи като редовен сътрудник.

Нетната стойност на Аманда Друри

В кариерата си, която продължава повече от две десетилетия с различни журналистически организации, тя е натрупала впечатляващо състояние. Нетната й стойност се оценява на 1,5 милиона долара, а годишната й заплата се изчислява на 95 000 долара.

  Аманда Друри нетна стойност

Аманда Друри

Аманда Друри Съпруг, брак

Китаристка, кийбордист и певица от Съединените щати, Аманда Друри е омъжена за Тим Друри. Даш Друри и Бартекс Друри са имената на двете деца на двойката. Освен това няма информация за точната дата или място на сватбата им.

Що се отнася до спекулациите и скандала на Аманда, тя не е замесена. Нейният личен и професионален живот също са приоритети за Друри.

Популярни Публикации