Аманда Дъфнър- Wiki, възраст, височина, етническа принадлежност, съпруг, нетна стойност, кариера

Изневярата причинява лоши бракове, а не лошите бракове причиняват изневяра. Честно казано, не сме сигурни дали има нещо общо с днешния човек, който ни интересува.

Въпреки това, това доведе до развода на известния голфър Джейсън Дъфнър и съпругата му Аманда Бойд Дъфнър. Всъщност дойдохме да хвърлим светлина върху жената, която стана известна, след като се омъжи и след това разведе с гореспоменатия играч на голф.

Таблоидите често съобщават новини за примамка за кликване, за да генерират драма и да печелят от трафика. Но, хей, в този случай таблоидите заслужават признание, че си вършат работата правилно.Имаше множество подозрителни новини около живота на Аманда и, честно казано, всички истории, докладвани от източници, можеха да бъдат превърнати в пълнометражен филм.

Въпреки това, ние не сме тук, за да сочим с пръст или да заемаме страна. Нашето задължение към читателите е да събираме информация за хората, за които искат да научат повече, което ще направим.

Бързи факти

Пълно име: Аманда Бойд Дъфнър
Рождена дата: 1988 г
Родно място: Милбрук, Алабама, САЩ
Псевдоним: Аманда
Религия: Неразкрит
Етническа принадлежност: кавказка
Възраст: 34 години
образование: Университет на Алабама
националност: американски
Височина: неизвестен
Бащино име Мики Бойд
Майчино име Елизабет Бойд
Професия: Неразкрит
Нетна стойност: 2,5 милиона долара (от споразумение за развод)

Биография на Аманда Дъфнър

Аманда Дъфнър е роден през 1988 г. в Милбрук, Алабама, САЩ. Освен това Мики и Елизабет Бойд посрещнаха дъщеря си, за която се говори, че е единственото им дете. В същото време, тъй като е родена в Съединените щати, тя има американско гражданство и е от бял етнос. Въпреки че е съпруга на известен играч на голф, голяма част от детството й е неизвестна.

Освен това не е ясно дали американецът има братя и сестри, а природата на възпитанието на Дъфнър изглежда скрита.

Аманда Дъфнър Образование

Аманда, от друга страна, разкри само образованието си. Американецът е израснал в Милбрук, Алабама, и е завършил местната гимназия.

Въпреки че точната причина за образованието на Дъфнър е неизвестна, тя завършва Университета на Алабама през 2010 г. По същия начин колежът е мястото, където животът на Алабам ще се преобърне, тъй като поминъкът на едно нормално момиче ще бъде бомбардиран с този на хип и проявяващ се голфър.

Възраст, височина и тегло на Аманда Дъфнър

Въпреки че точната й дата на раждане не е известна, годината на раждане на Аманда ни позволява да изчислим, че в момента тя е на 34 години.

Аманда е с 11 години по-млада от бившата си половинка, което е още един факт, който отваря очите. Освен това алабамецът изглежда е висок 5'5′′ до 5’6′′ (1,67 m до 1,70 m), както се вижда от снимки с Джейсън Дъфнър. За да поясним, Джейсън е висок 5'8′′ (1,78 м), малко по-висок от бившата си съпруга.

Продължавайки напред, трябва да признаем, че Джейсън имаше изключителен късмет да се запознае с такава прекрасна жена. Аманда изглежда излъчваше елегантност, острота и проактивност. Освен това алабамката най-вероятно е жената от фантазията на всеки мъж. Лесно е да си представим как опитен голфър се натъква на студентка.

Очарователната усмивка, откровеният характер и флиртуващият характер на Аманда може да са причината. Американецът, най-важното, има добре надарено тяло с извивки на всички правилни места.

По същия начин много снимки, които са си проправили път из интернет, потвърждават здравословния начин на живот на Dufner, тъй като тя има ектоморфна рамка.

  Аманда Дъфнър

Аманда Дъфнър (Източник: Instagram)

кариера

Първо, повечето читатели ще бъдат изненадани, но няма източници, които да определят професията на прекрасната американка. Интернет, от друга страна, откри, че Dufner е лицензиран брокер на недвижими имоти. Освен това мястото й на работа е в Юпитер, Флорида. Аманда наскоро придоби 4 години опит в гореспоменатата област.

По същия начин алабамката е успешен брокер, както се вижда от настоящия й начин на живот. Освен това номерът на лиценза на американката е 3343322. Дъфнър става законен агент по недвижими имоти на 11 декември 2015 г., а работата й започва на 29 януари 2018 г. и ще продължи до 30 септември 2019 г.

Нетната стойност на Аманда Дъфнър

По-специално г-жа Бойд печели годишна заплата от 850. Нетната стойност на Alabamian, от друга страна, все още се оценява. Към октомври 2022 г. общата нетна стойност на Аманда вероятно ще надхвърли 1 милион долара, предвид успеха й като брокер.

Независимо от това, животът е добър за родения в Милбрук, тъй като Джейсън Дъфнър предаде колосалните 2,5 милиона долара за споразумения за развод, заедно с няколко други активи.

По същия начин Бойд е собственик на кучето им Луи, което е от рядка порода. Освен това алабамецът плати зашеметяващите 675 хиляди долара за имение в Юпитер, Флорида, което се намира на 3000 квадратни фута земя.

Интригуващ аспект на тази покупка е, че квартирата е само на няколко мили от дома на Тайгър Уудс. Джейсън, от друга страна, е известен играч на голф със зашеметяващата нетна стойност от 15 милиона долара. Дъфнер имаше много професионални успехи, както се вижда от невероятното му състояние. В същото време Джейсън получава значителна заплата от 25 милиона долара.

Аманда Дъфнър Съпруг, брак

Аманда се срещна с тогавашния си съпруг, Джейсън Дъфнър, за първи път в Обърн през 2009 г. След кратка връзка двамата не можаха да останат заедно поради противоречиви графици. Освен това, когато Джейсън срещна Аманда, той беше опитен играч на голф.

Независимо от това, двамата бяха обречени да живеят заедно. В крайна сметка те се срещнаха в Ню Орлиънс през 2010 г. Когато решиха да продължат оттам, откъдето са спрели, връзката им се разрасна и в крайна сметка стана неразделна. Любовта на Аманда към Джейсън нарасна до точката, в която тя често посещаваше хотелските му стаи и голф мачове, оставяйки колежа си зад гърба си.

По същия начин Джейсън беше безнадеждно влюбен и падна на колене в един прекрасен ден, за да признае чувствата си на своята красавица. Денят беше 4 юли и изглеждаше подходящо да повдигна големия въпрос на фона на всички фойерверки и весело празненство.

В резултат на това двойката размени обети през 2012 г. във Fountainview в Auburn.

По същия начин никой не би могъл да предвиди какво ще се случи с брака след такава красива сватба и полагане на основите за цял живот на щастие. Като пример, връзката достигна дъното.

Популярни Публикации