Амала Шаджи- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Амала Шаджи е знаменитост в социалните медии и YouTuber от Керала, Индия. Тя е толкова очарователна, че хората в Индия се радват да гледат ежедневните видеоблогове, които тя публикува в канала си в YouTube в сътрудничество със сестра си. Като публична личност, тя запази поверителността си и работи усилено, за да натрупа 2,8 милиона последователи на фенове в своя акаунт в Instagram.

Бързи факти

Пълно истинско име Амала Шаджи
Псевдоним Амала
Популярни за Нейните видеоклипове в Youtube
език английски, малаялам
Име на училище Училище на Sony Academy старши сек.
Алма матер Академия Раджив Ганди за авиационни технологии
образование Преследване на дипломирането
Професия Youtuber, влиятелен човек в социалните медии и блогър
Зодия Скорпион
Националност индийски
каста южноиндийски
Нетна стойност 35 лакх INR
Възраст (към 2022 г.) 20 годишен.
Дата на раждане 25 октомври 2001 г. (четвъртък)
Място на раждане Тируванантапурам, Керала
Сегашен адрес Тируванантапурам, Керала
Телефонен номер Не се знае

Биография на Амала Шаджи

Амала Шаджи е родена в семейство от средната класа в Тируванантапурам, Керала, и израства като по-голямата дъщеря на семейството. Посещавала е средното училище на Sony Academy. Тя е завършила гимназия тук през 2020 г. Освен това сега завършва колежа си в Академията за авиационни технологии Раджив Ганди в Тривандрум. Тя е блестящ ученик, който в момента усъвършенства уменията си в авиационни техники.

Височина, тегло на Амала Шаджи

Амала Шаджи има височина 5 фута 1 инч и тегло 45 кг. Размерът на обувките й е 6 (САЩ). Измерванията на тялото й са 32-26-32 инча. Има черни очи и черна коса. Амала Шаджи

Амала Шаджи (Източник: Pinterest)

Семейство Амала Шаджи

Що се отнася до семейния й произход, Амала Шаджи Може да се изненадате да научите, че цялото семейство на Амала са знаменитости в социалните медии. Нейната майка, Beena Shahji, и нейният баща, Mudumbil Shahji, имат голяма база от фенове в своите акаунти в социалните медии. Г-н Mudumbil Shahji има 48,1 хиляди последователи, докато г-жа Beena Shahji има 13,8 хиляди последователи. Баща й, от друга страна, не разкри с какъв бизнес или работа се занимава освен с появата си в Instagram като звезда в социалните мрежи.

Родителите на Амала Шаджи публикуваха много забавни видеоклипове в Instagram на себе си. Добавяйки повече от по-малката си сестра Амрита Шаджи, която обикновено споделяше екрана с Амала в повечето си видеоклипове и има 936 хиляди последователи в Instagram. И двете сестри в момента се съсредоточават върху кариерите си в YouTube, като всеки ден публикуват един или два видеоклипа за своята публика.

кариера

Амала започна да се фокусира върху работата по създаване на видео съдържание през 2019 г. с цел да постигне нещо значимо в живота си. Тя беше наясно със своите говорни, танцувални и актьорски способности. Така че тя използва способностите си в своето видео. На 5 май 2020 г. тя публикува първото видео в канала си в YouTube, което беше просто нормално видео на нейния разговор със сестра си. Амала Шаджи, от друга страна, вече си беше създала име в TikTok и Instagram.

TikTok обаче все още е забранен в Индия, така че към момента на писане на тази статия през 2022 г. не знаем колко фенове е имала преди това там. Въпреки това на 4 април 2019 г. тя публикува екранна снимка на акаунта си в TikTok в Instagram, разкривайки, че по това време е имала 1 милион последователи в Instagram. В момента тя се концентрира върху своите видеоклипове в YouTube Shorts. Много ежедневни влогове на нея със семейството й могат да бъдат намерени в канала й в YouTube, Devil Queen Dairy. Много от танцовите видеоклипове на Амала я представят в сътрудничество с по-голямата й сестра.

В момента тя няма роля в телевизионни предавания или филми, но е одобрила марки в личните си социални медии. Преди това тя спечели наградата на Mollywood Flicks за най-добра експресивна кралица през 2021 г.

Amala Shahji Гадже, Запознанства

Може да предположите, че момиче като Амала, което е добре известно сред феновете си, е в добри отношения с красив мъж или личност от YouTube. Това обаче не е така; в момента е сама и прекарва по-голямата част от времето си с членовете на семейството си.

Намирането на нейна снимка с който и да е мъж е невъзможно, защото няма нито една нейна снимка с никого. Открихме само любовта й към семейството, приятелите и едно домашно куче.

Нетна стойност на Амала Шаджи

Амала изкарва добре от своето умело проектирано видео съдържание в YouTube. В момента тя има 1996 абонати на канала си в YouTube.

Всяко нейно видео има над 20 000 гледания, а някои и милиони. Ясно е, че Амала печели около 70-80 хиляди INR на месец от работата си като звезда в социалните медии. Тъй като е била активна в интернет от преди 2019 г., тя може да е натрупала нетна стойност от 35 lakh INR към октомври 2022 г.

Любопитни факти

 • Амала обича да носи сарита.
 • Амала владее добре английски език.
 • Нейните танцувални способности са невероятни.
 • Орео е името на домашното куче на Амала.
 • Тя ни гощаваше със семейството си на вечеря в луксозни ресторанти.
 • Тя и сестра й Амрита Шаджи носят предимно еднакви цветни рокли в нейния видеоклип.
 • Госпожица Амала обича да шофира червеното си Scooty.
 • Тя носи лек грим за изявите си в различни видеоклипове.
 • Амрита притежава iPhone.
 • Преди това тя популяризира продуктите за грижа за кожата Allurelixir на страницата си в Instagram.
 • По време на различните фестивални дни тя обича да рисува Ранголи на домашния си под.
 • Амала обича да играе мобилни игри PUBG.

Популярни Публикации