Амабела София Маркърт и Аманда Маркърт Биография, възраст, височина, нетна стойност

Амабела София Подчертана е роден в Ню Джърси, САЩ, през 2013 г. Аманда Маркърт , нейната майка, също е родена в Съединените щати през 1988 г. Амабела е най-известна като дъщеря на Пол ДелВекио младши, по-известен като Поли Д, дисководей и телевизионна личност, която стана известна в риалити шоуто Джърси Шор. Двамата с Аманда имаха връзка за една нощ в Лас Вегас, която завърши с раждането на детето.

Аманда Маркърт (Източник: Instagram)

Нетната стойност на Амабела София Маркърт и Аманда Маркърт за 2022 г

Към октомври 2022 г. източници оценяват нетната стойност на повече от 1,2 милиона долара , спечелени чрез различни начинания, но значително увеличени поради връзката им с Pauly D, чиято нетна стойност се оценява на повече от 19 милиона долара. Очаква се богатството им да се увеличи, докато продължават начинанията си.Изненадващо съобщение

Пет месеца след раждането на Амабела Софи, Поли Ди обяви, че тя е негова дъщеря. Оттогава тя е редовна част от ежедневните му дейности в социалните медии. Популярността на дъщеря й се увеличи значително, а заедно с нея и майка й и историята на нейното зачеване. Според съобщенията Аманда се е запознала със звездата от Джърси Шор, докато е работила като сервитьорка във веригата ресторанти Hooters.

Двамата имаха кратък романс, който завърши с любовна връзка за една нощ, която доведе до нейното забременяване. Тя обаче не му каза за детето, докато бебето не навърши няколко месеца. Двойката нашумя през 2013 г., когато се разбра, че се карат за попечителството над детето си. Това се дължи на искането на Аманда за голяма сума пари за издръжка на дете, на което Поли Д отговори, че Аманда използва детето им като билет за лотария. Спорът се разпали още повече, когато майката на Амабела публикува снимка на дъщеря си, заобиколена от пари. Те успяха да постигнат споразумение и сега поделят попечителството над детето.

Поли Д

Pauly D стана известен в резултат на телевизионното риалити шоу Jersey Shore. С него се свързаха продуцентите на шоуто, докато работеше върху музикалната си кариера чрез MySpace, и изпратиха снимачен екип, който да го следва, докато се занимаваше с ежедневните си дела.

Той никога не се явява на прослушване за ролята, но тя му е предложена няколко месеца по-късно. Освен това той беше избран за участие в това, което ще стане известно като едно от най-популярните телевизионни риалити предавания по това време, с голяма база от фенове. Той е единственият член на актьорския състав, който има собствено допълнително шоу, The Pauly D Project, което се фокусира върху кариерата му на диджей, докато обикаля из Америка. Много публикации смятаха, че той е добър избор, защото беше забавен и лесен за разбиране; той не е пияница или дива, както бяха обвинени други членове на актьорския състав на Джърси Шор.

Семейна ваканция на брега на Джърси

През 2018 г. беше обявено, че първоначалните седем съквартиранти от Джърси Шор ще се съберат отново и ще живеят заедно за един месец в Маями, Флорида, в ново шоу, наречено Джърси Шор: Семейна ваканция. Предпоставката на шоуто беше разработена по време на оригиналния сериал, когато актьорите се заклеха, че винаги ще си вземат ваканции заедно. Пет години след края на оригиналното шоу, трима от членовете на актьорския състав вече са женени и групата има пет деца.

Втори сезон беше обявен преди излъчването на първия сезон и по-късно беше заснет на различни места, включително Лас Вегас, Нептун Сити, Атлантик Сити и Сисайд Хайтс. Въпреки че Аманда и Амабела не се появиха в шоуто, те бяха споменати или споменати заради връзката им с Поли Д. Дъщеря му е виждана с него на публични места и на музикални събития, въпреки усилията му да я държи далеч от светлината на прожекторите .

За кого се ожениха Амабела София Марърт и Аманда Марърт? Връзка и дела

Нищо не се знае за личния живот на Амабела и е много малко вероятно тя да се интересува от някакви романтични връзки, тъй като е навършила 6 години едва през 2018 г. и не е изненадващо заета с други неща. Няма съобщения майка й Аманда да има романтични връзки и двамата са снимани само заедно. Дълги години в интернет се разпространяваха само бебешки снимки на Амабела, докато наскоро бяха пуснати няколко снимки на нея като дете. Аманда, от друга страна, носи името Аманда Лин и изглежда необвързана въз основа на нейните публикации в социалните медии. Тя пътува много и споделя много снимки с дъщеря си и приятели в социалните мрежи.

Социална медия

Pauly D, подобно на много други диджеи и телевизионни личности, е активен онлайн чрез акаунти в социалните медии. Той има акаунти в Twitter и Instagram, където рекламира някои от последните си проекти, предимно свързани с музика. Той продължава да прави турнета из страната и има собствен уебсайт, за да популяризира работата си с DJ. По същия начин той публикува много мотивационно съдържание, включително снимки на себе си, докато изпълнява на сцената. Той има множество видеоклипове на себе си с фенове и полага усилия да общува с феновете си.

Факти

  1. Тя обича да чете книги.
  2. И двамата обичат зеленчуци.
  3. И двамата харесват синия цвят.

Популярни Публикации