Alyshia Ochse- Нетна стойност, Биография, Възраст, Брак, Височина, Кариера

Алиша Оксе е добре позната американска актриса, модел, подкастър, автор, мотивационен лектор, инфлуенсър в социалните медии и предприемач от Кентъки. Тя е добре известна в страната с домакинството на подкаста „That One Audition“.

Тя провежда интервюта с много известни личности в своя подкаст. Алишия Охсе е талантлива актриса, която се е появявала в множество холивудски филми и телевизионни предавания, включително She’s in Portland, Bad Sister, Nite Tales: The Series, #Freerayshawn, Adult Night и други.

Тя също е автор, като е написала мотивираща книга, озаглавена „Life Letters: Key to Your Soul…a Journey Into the Self“. През 2021 г. тя изигра героя „Илейн“ във филма „Моята истинска приказка“. Превъртете надолу за повече информация за историята на живота на Alyshia Ochse.



Бързи факти

Пълно истинско име Алишия Н. Охсе.
Познат като Алиша Оксе.
Възраст (към 2020 г.) 40 годишен.
Професия Актриса, подкастър, продуцент и предприемач.
Дата на раждане 2 ноември 1980 г. (неделя).
Място на раждане Кентъки, САЩ.
Сегашен адрес Лос Анджелис, Калифорния, Съединени щати.
образование Завършвам.
Алма матер Академия Нотр Дам.
Университетът на Кентъки.
Нетна стойност -8 милиона USD (приблизително).
Височина (прибл.) Във футове и инчове: 5′ 6½
Тегло (прибл.) В килограми: 55 кг
Цвят на очите Син.
Цвят на косата Рус.
Националност Американски.
Етническа принадлежност Бяло.
Религия Кристиян.
Зодия Скорпион.

Биография на Алишия Охсе

Алиша Оксе , известна американска актриса, е родена на 2 ноември 1980 г. в Кентъки, САЩ. Тя е родена в добре установено семейство и практикува християнството. Нейният зодиакален знак при раждането е „Скорпион“.

Alyshia Ochse е на 40 години, според източници (към 2021 г.). Всяка година на 2 ноември тя разрязва тортата за рождения си ден. Що се отнася до образованието й, тя е завършила „Академия Нотр Дам“ в гимназията.

След това тя се записва в Университета на Кентъки за следгимназиалното си образование. По-късно тя започва да се концентрира върху актьорската си кариера. Alyshia Ochse е добре известна актриса и подкастър днес в резултат на таланта си.

Според съобщения в медиите, Alyshia Ochse е от чисто бял кавказки етнос. Бащата на Алишия е бивш футболист, според нейните семейни данни. Майка й е майка, която си стои вкъщи.

В родния си град тя израства, играейки със своите братя и сестри. Alyshia Ochse също сподели много стари семейни спомени в своите акаунти в социалните медии.

  Алиша Оксе

Alyshia Ochse със семейството си (Източник: Pinterest)

кариера

Alyshia Ochse започва кариерата си като актриса. Тя направи своя актьорски дебют през 2004 г. с филма „The Terminal“. Тя имаше некредитирана роля на Кралицата на завръщането у дома в първия си филм.

Тогава Алишия започна да се концентрира върху актьорската си кариера. Тя се появява в множество филми и телевизионни предавания, включително NCIS: Los Angeles, Nite Tales: The Series, Days of Our Lives и #Freerayshawn.

Тя стана известна, след като изигра ролята на Лора в криминалния драматичен филм „Bad Sister“. Освен че е актриса, тя е и известен подкастър, който е домакин на шоуто си, наречено „That One Audition“.

Alyshia Ochse не струва 2022 г

Колко струва нетната стойност на Alyshia Ochse? Тя проведе интервюта с известни знаменитости в това шоу. Като известен подкастър, тя има силни връзки с редица известни хора. Alyshia Ochse спечели нетна стойност от -8 милиона USD (приблизително към 2022 г.) от нейната кариера.

Alyshia Ochse Съпруг и брак

Кой е съпругът на Алишия Охсе? Що се отнася до любовния й живот, Алиша Оксе в момента живее в Лос Анджелис, Калифорния със съпруга и дъщерите си. Алишия се омъжи за съпруга си „Лий Кназ“ през 2015 г., според официалния й профил в Instagram.

Нека ви кажа, че Алишия и Лий се срещат от 2013 г. Съпругът й, според източници, е професионален готвач. Тя роди красива дъщеря на име „Каролина“ на 4 февруари 2016 г. Тя обича да прекарва времето си с дъщеря си и съпруга си. Ochse също сподели множество снимки с партньора и детето си в своите акаунти в социалните медии.

Факти

  • Alyshia Ochse си сътрудничи с редица известни артисти по време на актьорската си кариера.
  • Тя също е била модел за някои модни продукти.
  • Обича да пуши марихуана.
  • Нека ви кажа, че Alyshia Ochse се е появявала на кориците на много популярни списания.

Популярни Публикации