Alona Tal Съпруг, любовен живот, женен, нетна стойност

Альона Тал е израелско-американски певец, актьор и гласов артист. Тя е най-известна с изявите си във Вероника Марс като мажоретка Мег Манинг и Свръхестествено като Джо Харвел.

Бързи факти

Пълно име Альона Тал
Първо име Мокро е
Фамилия Такива
Дата на раждане 20 октомври 1993 г
Възраст 28 години
Професия Певица, озвучител и актриса
Националност израелски
Етническа принадлежност Сефардски евреин, ашкенази евреин
Град на раждане Херцлия
Държава на раждане Израел
Бащино име ami tal
Име на майката Аяла Сабат
Полова идентичност Женски пол
Сексуална ориентация Направо
Хороскоп Паунд
Семейно положение Женен
Съпруг Марк Фераез
Без деца 1
Височина 163 см
нетна стойност 0 хил
Дата на брак 24 март 2005 г

Женен съпруг

Тя е омъжена за Маркос Фераес, любовта на живота й. След като се срещат няколко години, двойката се жени на 24 март 2005 г. в пристанището на Тел Авив. В компанията на близки приятели и семейство тя тръгна по пътеката. На 12-ата им годишнина Алона сподели своя снимка с Маркос, казвайки: „Днес беше преди 12 години.“ Двамата са заедно като съпруг и съпруга от 14 години. Те образуват прекрасна двойка и имат прекрасна любовна връзка. Никога не е имало спекулации, че тя е имала извънбрачна връзка. На 23 октомври 2016 г. тя разкри, че е бременна. Тя сподели и снимка на бебешката си издутина преди раждането.

Тя също организира бебешко парти, спонсорирано от Good Carma Studio в Бевърли Хилс, Калифорния. На събитието присъстваха известни личности като Гал Гадот, Кристи Карлсън Романо, Ноа Тишби, Сузи Абромейт и др. На 7 март 2017 г. двойката има дъщеричка на име Чарли.Алона Тал Нетна стойност през 2022 г

Съобщава се, че нетното състояние на Алона Тал е 600 000 долара към 2022 г. които е натрупала от актьорската си професия. Тя прави месечен доход от 33,33, което се равнява на 0 000 на година като актьор. Кариерата й започва с детски музикален DVD, в който тя изобразява зла вещица.

По-късно тя се появи в реклама за перилни препарати. Тя прави актьорския си дебют в израелския филм 'В магическия замък' през 2002 г., а на следващата година участва в 'Да бъдеш звезда'.

Tzimerim и HaPijamot, два израелски телевизионни сериала, са й избрани. Преди да стане гост-звезда, тя се появи през първите три сезона. Освен да се изявява, тя обичаше и да пее. Когато срещна Wyclef Jean и си сътрудничи по песен с него, тя реши да се премести в Ню Йорк, за да развие амбицията си.

„Party to Damascus“ се казваше песента и тя изпя припева на иврит. Участвала е в редица телевизионни предавания, включително Veronica Mars, CSI: Crime Scene Investigation, Cold Case и 7th Heaven.

Любопитни факти

  • Тя е родена на 20 октомври 1983 г., което я прави на 38 години към 2021 г.
  • Физическите й размери са 35-24-35 инча.
  • Тя има съответно 53,4 хиляди и 105 хиляди последователи в Twitter и Instagram.

Популярни Публикации