AllAroundAudrey- възраст, гадже, височина, нетно състояние, кариера, националност

AllAround Одри е YouTuber и звезда на социалните медии от Съединените щати. Тя стана известна благодарение на канала си в YouTube, който включва видеоклипове за красота, предизвикателства, ревюта и различно друго съдържание. Нейният канал има милиони абонати. Тя също е член на семейния канал в YouTube That YouTub3 Family. Следете биографията

Бързи факти

Истинско име Одри
Псевдоним AllAround Одри
Възраст на 23 години
рожден ден 15 октомври 1999 г
Родно място Флорида
Професия Youtuber, социални медии
Личност
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина 5 фута 1 инча (1,54 м)
Тегло 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото 34-25-37 инча
Размер на чашката на сутиена 33 Б
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Номер на обувка 6 (САЩ)
гадже Неженен
Съпруг ЧЕ
образование Завършвам
семейство Не се знае
Братя и сестри Сестра: JustJordan33
Брат: Джейк и Тай
Нетна стойност 7 хил
Зодия Паунд
Марки N/A
Хоби N/A

AllAroundAudrey Биография, възраст и националност

Коя е AllAroundAudrey? Тя е родена на 15 октомври 1999 г. във Флорида, САЩ . Одри Уилям е нейното име. Тя е от британско-ирландски произход. Майка й и баща й също са YouTubers. Те обаче не разкриват истинското си име. Те имат канал в YouTube, наречен The YouTub3 Family- That Adventures. Тя е най-старият от тримата му братя и сестри, които също включват сестра, Джордан, и две момчета, Джейк и Тай. Джордан, нейната сестра, има собствен канал в YouTube, JustJordan33. По-малките й братя, Джейк и Тай, също имат канал в YouTube, наречен Джейк и Тай. Образованието й е на завършила гимназия. Сега е записана в колеж.

Освен това знайте за нетната стойност, възрастта, биографията, националността и етническата принадлежност на Хейли Орона .Височина, тегло и измерване на тялото

Колко висока е AllAroundAudrey? Тя е висока 5 фута 5 инча, или 1,65 см или 1,6 м. Тя тежи около 55 кг (121 паунда) . Физическите й размери са 34-25-37 инча. Тя има размер на чашката на сутиена 33 C.

  AllAround Одри

AllAroundAudrey позира за снимка Източник: Instagram

AllAroundAudrey Net Worth 2022

Каква е нетната стойност на AllAroundAudrey? AllAroundAudrey’s се очаква да има нетна стойност от 7 000 към 2022 г. Основният й източник на доходи е YouTube. Основният й канал в YouTube печели между ,3k и 0,4k всеки месец. Освен това приходите й от нейния канал за влогове в YouTube варират от ,3k до 4,5k . Освен това най-новият й канал в YouTube печели между 6 и 000.

Състояние на гадже, брак и връзка

Кой е гаджето на AllAroundAudrey? Спенсър, нейният приятел, е нейният приятел. Тя и Спенсър трябва да се оженят през август 2020 г. Изненада! каза тя в Instagram. Сгодихме се!! И стартираме нов канал на име Audrey and Spencer! Не забравяйте да се абонирате и да видите моето най-ново видео в Aud Vlogs, където обсъждаме всички страхотни неща, които ви очакват! Освен това тя е силно фокусирана върху работата си. Тя обича да прави видеоклипове за канала си в YouTube. Нейното минало романтично минало също е неизвестно.

Факти

  • Тя е доста активна в социалните мрежи.
  • Баща й е изключително близък с нея.
  • Обича да пътува.
  • Тя е голям любител на животните.
  • Обича да пее и танцува.
  • Обича да чете книги в свободното си време.
  • Тя стартира канала си през май 2014 г., а през юли същата година качи дебютното си видео, озаглавено First Video: Q&A and Get to Know Me!
  • Нейното видео, Worst Present Ever Challenge! имаше 500 000 гледания за много кратък период от време.
  • Джордан, нейната сестра, поддържа акаунт в YouTube, наречен JustJordan33.

Освен това знайте за Wiki, биография, възраст, гадже и връзка на Меган Ъруин .

Популярни Публикации