Alizee Guinochet- Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, кариера

Ализе Гиноше , родена на 17 май 1985 г. в Париж, Франция, е супермодел, която започва кариерата си на модел в млада възраст поради добрия си ръст и зашеметяващ външен вид. Тя също е актриса и дизайнер на бижута, но стана известна, след като се срещна с Дейвид Блейн, известен американски магьосник и илюзионист, известен с уличните си магии и телевизионни изяви. Въпреки че двамата имат дъщеря, годежът им приключи през 2013 г. след поредица от перипетии във връзката им. Научете повече за Alizee Guinochet Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Ализе Гиноше
Професия Модел
Рождена дата 17 май 1985 г
Възраст 36 годишен
Родно място Париж, Франция
Пълно име Ализе Гиноше
Зодия Телец
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 1 милион долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина 5 фута 8 инча
Тегло 52 кг
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Тъмно русо

Детство на Ализе Гиноше

Освен моделирането, почти нищо не се знае за детството на Alizee. Тя беше модел за Fashion Model Management, Next Model Management, NB People, Chic Management и MD Management както в Милано, така и в Маями. По време на кариерата си на модел тя се появява в следните реклами: Yellowbox Footwear, дефилира в модното шоу Ready to Wear-Fall/Winter 2004 за Gaspard Yurkievich, Victor и Rolf. Тя също се появи като себе си във филма от 2010 г. Holly Rollers и във френския комедиен филм от 2017 г. Rock'n Roll. Към 2021 г. Тя е на 36 години .

Бизнес на Alizee Guinochet

Guinochet освен модел е и бизнесдама. Тя притежава и управлява своя собствена линия бижута, AND Paris, която бързо нараства популярността си и в момента е одобрена от множество знаменитости. Ако погледнете нейната страница в Instagram, ще забележите, че това е мястото, където тя рекламира най-много своя дизайн на бижута. Освен това някои известни хора се възхищават на дизайните на Гиноше, включително нейната приятелка, френската писателка Одри Диуан, актрисата Марион Котияр, която носеше гривните на И, когато се появи в ELLE Франция, Джулиан Мур и френската актриса Лейла Бехти, която носеше обеците на И на корицата на Glamour Списание.С кого се среща Ализе Гиноше? Връзка и дела

Въпреки факта, че двамата имаха толкова любяща връзка, тя не продължи дълго. Ализи и Блейн отгледаха дъщеря си заедно, макар че това беше краткотрайно, тъй като те прекратиха годежа си през 2013 г. поради снимка на Блейн с мистериозна жена в нощен клуб в Ню Джърси. Въпреки че това не беше така, снимката предизвика слухове, че Блейн изневерява на жена си и по-късно беше потвърдено, че е единствената причина за развода на двете влюбени гълъбчета. Въпреки развода си, двамата поделят попечителството над дъщеря си. В момента Гиноше живее сам в Париж с Деса Блейн, но тя все още позволява на Дейвид да го посещава, когато има възможност.

След сцената, в която Дейвид очевидно е хванат да изневерява на Alizee с непозната жена, той отговори на въпроси за инцидента, като заяви, че той и съпругата му са си взели почивка от връзката си по това време. Като се има предвид, че Ализи не е била негова съпруга, няма възможност за развод и по този начин двата брака са предрешен край. В крайна сметка Дейвид все още се отнася към себе си като към семеен човек и би искал да прекарва повече време със семейството си, особено с дъщеря си, за да развие бащинска връзка с нея. Тъй като Alizee все още не е виждана да излиза с друг мъж, не е ясно дали имат планове за брак.

Нетната стойност на Alizee Guinochet 2022

Ализе Гиноше е натрупала значително състояние чрез кариерата си на модел и бизнес. А според някои онлайн източници нетното състояние на Alizee Guinochet надхвърля 1 милион долара към октомври 2022 г., което се дължи основно на нейната класическа линия бижута, предмети, от които може да достигне 1 милион долара, а работата й като модел носи около 60 000 долара годишно. Успехът на Alizee като модел и популярността на нейната линия бижута изглежда увеличават нетната й стойност.

Факти

  1. Тя обича да носи нови дрехи.
  2. Нейното щастливо число е 7.
  3. Тя е активна в социалните мрежи.

Популярни Публикации