Алистър Блек - Wiki, възраст, съпруга, височина, нетна стойност, кариера

Алистър Блек е професионален кечист от Холандия, който всъщност се състезава за марката SmackDown на WWE. Неговото истинско име е Tom Budgen, а името му в WWE е Aleister Black. Той започна да работи с WWE през юни 2016 г. и оттогава играе за компанията. Той прекара 14 години в различни независими вериги, преди да дойде тук. Предишното му име в пръстена беше Томи Енд. По подобен начин той започва професионалната си кариера в кеча през 2002 г. и е най-известен със спечелването на NXT Championship през юли 2018 г. Той също така спечели няколко награди и състезания.

Бързи факти

Истинско име Алистър Блек
Псевдоним Алистър
Известен като Професионален борец
Възраст 35 години
рожден ден 19 май 1985 г
Родно място Алкмаар, Холандия
Знак за раждане Паунд
Националност холандски
Етническа принадлежност Бяло
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута и 11 инча
Тегло 98 кг (145 фунта)
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса 23 инча
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Номер на обувка 10 (САЩ)
приятелка Зелина Вега
Съпруг Зелина Вега
Нетна стойност 3 милиона долара
Любима храна N/A

Биография на Алистър Блек

Алистър Блек беше роден на 19 май 1985 г. в Алкмаар, Холандия. В момента той живее във Флорида, САЩ, при свои роднини. Том не е дал никакви подробности относно семейството или училището си. Освен това той в момента е на 35 години и има слънчев знак Телец.

Алистър Блек Височина, Тегло

Алистър Блек е с холандска националност и бял етнос. Възпитан е като християнин, но сега е атеист. Освен това, той е висок 5 фута 11 инча (1,80 м/180 см) и тежи около 98 килограма (215 фунта) . Освен това има атлетично тяло, тъмнокафява кожа и черна коса.образование

Къде е учил Алистър Блек? Алистър Блек е получил образованието си от Гимназия Дейвънпорт Уест . По същия начин той се записва в WWE Performance Center за подготовка за борба.

Опитът на Алистър Блек в WWE

През юни 2016 г. WWE подписа договор с Том Бъджен. На 7 януари 2017 г. той направи своя дебют в WWE под псевдонима Aleister Black. Блек направи своя дебют на ринга на 11 април в NXT TakeOver: Orlando Championship, побеждавайки Andrade Almas. След това, на NXT TakeOver: Brooklyn III, той демонстрира победа още веднъж, като побеждава Itami. Velveteen Dream го тормози в същата сесия, което допринесе за мача между NXT TakeOver: WarGames. И в този мач черните победиха Дриймс. По същия начин, за другата си игра, той използва Diva Nikki Cross. След целия този успех, първото му поражение в WWE дойде във фатална четиристранна битка срещу Джони Гаргано. Блек не можа да устои на поражението си и победи Адам Коул в мач на Extreme Rule на NXT TakeOver: Philadelphia през 2018 г.

Награди Алистър Блек

През 2013 г. Алистър Блек спечели Super 8 Cup II и Progress Tag Team Championship с Michael Dante. Той също така е спечелил NXT Championship веднъж и NXT Year-End Prize три пъти.

Нетната стойност на Алистър Блек

на Алистър Блек основният източник на приходи е професионалната му кариера в борбата. Очаква се нетната му стойност да бъде 3 милиона долара към 2022 г.

Популярни Публикации