Алисия Роджърс- Wiki, възраст, етнос, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Алисия Роджърс е американска актриса, най-известна с ролите си във филми като „Boyz n the Hood“ и „Class Act“. Успехът на Алисия Роджърс може да се дължи на нейния талант. Тя е добре известна с ролите си във филми от 90-те като Kid ‘n Play, Class Act и Boyz n the Hood.

Бързи факти

Пълно име: Алисия Роджърс
Дата на раждане: 19 юни 1975 г
Възраст: 46 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: единадесет
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: актриса
Държава: Грузия
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Нетна стойност 500 000 долара
Заплата 50 000 долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 34-24-24
Родно място Миледжвил
Националност американски
деца Сиана Стинсън

Биография на Алисия Роджърс

Алисия Мишел Роджърс, най-талантливата актриса, е родена на 19 юни 1975 г. в Миледжвил, Джорджия. По същия начин тя е на 47 години. Родителите й са Джаки Сю Реймънд (майка) и Робърт Хендрикс (баща). Друга информация за семейството й не е налична. Тя започва актьорската си кариера през 1989 г. и е активна и до днес. Нейната националност е американска и е от африкански произход. Нейният астрологичен знак е Близнаци.

Алисия Роджърс Образование

Алисия отиде на училище в Миледжвил. Тя беше много активна ученичка, която участваше в различни дейности през учебните си дни. Няма информация за нейните учебни заведения или предмети, които е завършила.Височина, тегло на Алисия Роджърс

Алисия Роджърс , зашеметяващата актриса, има измерване на тялото от 34-24-24 инча. Тя е висока 5 фута 10 инча и тежи 58 килограма. Има тъмнокафяви очи и дълга черна коса.

  Алисия Роджърс

Алисия Роджърс (Източник: Pinterest)

кариера

Алисия Роджърс започва актьорската си кариера в гимназията, когато участва в сценични постановки. По-късно в кариерата си тя си взе почивка от актьорството, за да се грижи за дъщеря си, като същевременно говори срещу насилието на бандите в афро-американската общност. Тя започва своята актьорска кариера през 1989 г., когато играе Дамита във филма от 1992 г. Class Act. През цялата си кариера тя се появява в множество филми и късометражни документални филми.

След дълга пауза тя се появява в късометражния филм „Отвъд Мерит“. Освен актьорската си кариера, тя е участвала в различни програми, като изнасяне на речи срещу насилието на банди и подпомагане при разбирането на неблагоприятните ефекти от унищожаването на околната среда. Освен това тя следва стъпките на баща си и е домакин на готварското шоу на BBC Matilda and the Ramsay Bunch по CBBC. Дори с двата си филма, „Class Act“ и „Boyz n the Hood“, тя успя да се наложи като една от талантливите актриси в американската филмова индустрия.

Алисия Роджърс е талантлива актриса, чийто успех й даде възможност да се отдаде на общностите, които са се възползвали от нейната работа в продължение на десетилетия. Тя също така работи срещу насилието на банди и опазването на околната среда. По същия начин тя е най-известна със своята красота и актьорски способности. Алисия се е появявала в много филми и късометражни документални филми. Тя избягва негативизма и предпочита да бъде сред позитивни хора.

Алисия Роджърс Нетна стойност

Алисия Роджърс си направи име в Холивуд. Тя има значителна нетна стойност и много пари на нейно име. Към октомври 2022 г. нейното нетно състояние се оценява на 500 000 долара. Нейната актьорска кариера е нейният основен източник на доходи. Тя печели около 50 000 долара годишно от ролите си във филми. Тя прави значителни финансови приноси в борбата срещу груповото насилие и опазването на околната среда.

Приятелка на Алисия Роджърс, запознанства

Алисия Роджърс , талантливата актриса, живее с порасналата си дъщеря Сиана Стинсън. Тя е много лична и подробности за живота и връзката й все още не са разкрити. Освен това тя е запазила скрита самоличността на бащата на детето си. Тя никога не го е споменавала в интервю.

Според някои източници в момента тя не е омъжена. В момента Алисия живее в Лос Анджелис с дъщеря си, а наемът е много висок. Тя прави живота си по-удобен за себе си и дъщеря си благодарение на упоритата си работа, а също така допринася за обществото.

Популярни Публикации