Алиша Смит - Wiki, възраст, нетна стойност, съпруг, брак, височина

Алиша Смит е известен американски телевизионен водещ и водещ. Алиша Смит е добре известна с работата си като водеща на новините по WXYZ TV.

Бързи факти

Пълно име: Алиша Смит
Дата на раждане: 24 май 1988 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: зодия Близнаци
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Ахат
Щастлив цвят: Жълто
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей, Везни
Пол: Женски пол
Професия: котва
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 6 инча (1,68 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 11 октомври 2014 г
Съпруг Ерик Карел
Нетна стойност 1 милион долара
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Рус
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
образование Университет на Джорджия
баща Дейвид Т Смит
Майка Барбара Смит

Биография на Алиша Смит

Алиша Смит е роден в САЩ на 24 май 1988 г. Смит е на 35 години и е от зодия Близнаци. Тя е израснала в кавказко семейство. Баща й Дейвид Т Смит и майка й Барбара Смит също са нейни родители. Въпреки това няма информация за професиите на родителите й, датите на раждане или други лични данни. Освен това няма информация дали има братя и сестри. Анкър Смит е християнин от религиозна гледна точка.

По отношение на образованието, Алисия посещава Glynn Academy в Брунсуик и завършва с отличие. През 1993 г. тя завършва Университета на Джорджия в Атина с бакалавърска степен по журналистика и телевизионни новини. Специализирал е телевизионни новини и политически науки, като същевременно е бил член на женската организация Alpha Gamma Delta и е участвал в различни дейности в кампуса и филантропии. Той беше избран за старша жена на годината от Съвета на младите възпитаници на Обществото на възпитаниците на Университета на Джорджия, преди да се дипломира.  Възрастта на Алиша Смит

Алиша Смит

Височина и тегло на Алиша Смит

Що се отнася до телесните мерки, Алисия има слаба и добре оформена фигура. Тя е висока приблизително 5 фута и 6 инча, с телесно тегло около 65 кг. Смит има руса коса и прекрасни кафяви очи. Освен това, няма информация за измерванията и размерите на тялото на Смит.

кариера

През делничните дни тя е водеща на 7 Action News This Morning от 4:30 сутринта до 7:00 сутринта. Смит се присъедини към WXYZ през януари 2007 г. като водещ/репортер/мултимедиен журналист. Алисия е трикратна носителка на Еми, която е призната както за водещите, така и за репортажните си умения. Тя спечели Еми за най-добър ефирен талант от Мичиганския клон на Националната академия за телевизионни изкуства и науки.

Смит също е номинирана за две награди Еми за своите репортажи. Той излезе по улиците на окръг Уейн късно през нощта през март 2007 г., за да обяви успешна програма за възстановяване на проститутка. Нейният впечатляващ специален доклад й донесе награда Еми.

Работила е в WWMT в Каламазу/Гранд Рапидс като водещ/репортер. Той продуцира специална серия за студените случаи на две деца от Мичиган, които са изчезнали. Репортерските й усилия й донесоха още една награда Еми. Освен това Мичиганската асоциация на радио- и телевизионните оператори награди Смит с награда за заслуги за участие в общността за поредица от репортажи, озаглавени „Изправяне срещу расизма: ежедневна битка“.

Сега той работи върху приказки с призив за действие, които ще се показват в четвъртък от 17:00 часа. Тези сегменти подчертават потребителски проблеми или проблеми, които се разрешават с помощта на изцяло доброволческия екип на WXYZ Call for Action.

Нетната стойност на Алиша Смит

Алиша Смит е натрупала значително състояние от работата си . Според сметки, Тя печели между 50 000 и 80 000 долара всяка година. Към октомври 2022 г. също се съобщава, че Смит има нетна стойност от около 1 милион долара.

  Алиша Смит нетна стойност

Алиша Смит

Съпруг на Алиша Смит, брак

По отношение на семейното й положение, Алиша Смит е омъжена дама . Ерик Карел, трикратният носител на наградата 'Еми', е нейният съпруг. Карел е съсобственик на MacMichigan, магазин за хардуер и софтуер на Apple. На 11 октомври 2014 г. двойката се жени на остров Сейнт Симонс, Джорджия.

Той и съпругът й Ерик живеят в метрото на Детройт с двете си котки спасители, Макс и Миша, които са придобили от Michigan Humane по време на епидемията през октомври 2020 г. Освен това двойката все още не е родила дете.

Популярни Публикации