Алисън Стоке- Wiki, възраст, етническа принадлежност, гадже, височина, нетна стойност, кариера

Алисън Стоке е известен американски модел и лекоатлет. Алисън Стоке е добре известна с това, че подобри няколко гимназиални рекорда по скок с щанга.

Бързи факти

Пълно име: Алисън Стоке
Дата на раждане: 22 март 1989 г
Възраст: 33 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Скок с прът
Държава: Съединени щати
Височина: 5 фута 7 инча (1,70 м)
Семейно положение: женен
Дата на сключване на брак: 1 октомври 2019 г
Съпруг Рики Фаулър
Нетна стойност 5 милиона щатски долара
Цвят на очите тъмно кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 36-24-35 инча
Родно място Нюпорт Бийч, Калифорния
Националност американски
Религия Кристиян
образование Калифорнийски университет
баща Алън Стоке
Майка Синди Стоке
Братя и сестри Дейвид Стоке
деца Мая Фаулър

Биография на Алисън Стоке

Алисън Стоке е родена на 22 март 1989 г. като Алисън Ребека Стоке Фаулър. Тя влезе в света в Нюпорт Бийч, Калифорния, в Съединените щати. В момента тя е на 33 години и е гражданин на САЩ. По същия начин тя се възхищава на християнството, въпреки факта, че нейният слънчев знак е Овен.

Продължавайки напред, тя е родена от баща си Алън Стоке и майка си Синди Стоке. По същия начин тя има брат, Дейвид Сток, който се състезава на национално ниво като младежка гимнастичка. Тя също опита гимнастика, преди да премине към скок с прът.Алисън Стоке Образование

По отношение на образованието си, тя посещава гимназия в Нюпорт Харбър. След като завършва образованието си, тя се записва в Калифорнийския университет и завършва дипломата си там.

Височина, тегло на Алисън Стоке

Тя има перфектно атлетично тяло, след като подобри измерванията на тялото си. По отношение на височина и тегло, тя е висока 5 фута 7 инча или 1,7 метра и тежи приблизително 52 кг или 115 паунда. По същия начин нейните действителни жизнени статистически данни, като размер на гърдите, талията и бедрата, са съответно 36 инча, 24 инча и 35 инча. Освен това тя носи сутиен с размер 36B и обувки с размер 9,5. Освен това спортистът има тъмнокафява коса и очи от същия цвят.

  Алисън Стоке

Алисън Стоке (Източник: Pinterest)

кариера

Кариерата й започва още докато е в гимназията. Със скок от 3,86 метра тя също постави рекорд за първокурсници в гимназията. Тя постави и нов рекорд за второкласнички от 4,11 метра. През 2007 г. журналист я снима на пистата и я публикува онлайн. В резултат на това, че снимката стана вирусна в интернет, тя получи много внимание.

След като беше призната, тя получи спортна стипендия, за да учи социология в Калифорнийския университет в Бъркли. Тя постави училищния рекорд за първокурсник както на закрито, така и на открито със скок от 4,11 м (13 фута 5 3/4 инча) през първата си година на състезание за колегиалния отбор по атлетика на California Golden Bears.

Тя също се състезава в регионални състезания за конференцията Pac-10 и Планинската тихоокеанска спортна федерация през този сезон (MPSF). Тя изкачи 4,21 м (13 фута 9 1/2 инча) в Сакраменто, Калифорния, по време на втората си година в колежа. Тя се класира на девето място в шампионата Pac-10, на седмо място в шампионата на MPSF на закрито и на деветнадесето място в шампионата на открито по лека атлетика на NCAA за жени в дивизия I.

Тя се фокусира върху обучението си през третата си година. Тя не подобри най-доброто си представяне през последната си година, завършвайки осма на Pac-10 Championships и пропуснала квалификацията за NCAA Championships с две места на regionals. През 2011 г. тя завърши девета на NCAA Indoor Championships в Texas A&M, преодолявайки 4,10 м (13-05,25) при първия си опит и печелейки All-American отличия. Тя продължи да скача след като получи дипломата си. През 2012 г. тя не се представи добре на олимпийските изпитания в Съединените щати.

След това нейното представяне спадна с най-високото ниво от 4,20 метра през 2013 г. и ниското от 3,95 метра през 2014 г. Най-доброто й постижение за 2015 г. от 4,15 м (13 фута 7 1/4 инча) (спечелено на трето място на Националната среща на върха по скок с прът ) беше подобрение, но тя все още беше извън първите 30 американски жени през тази година. През 2015 и 2016 г. тя работи като модел на спортно облекло, появявайки се в реклами на Nike, Inc., Athleta и Uniqlo.

След това тя започва да работи с GoPro, създавайки поредица от видеоклипове на нейните височини на скокове с камерата, прикрепена към пръта й, за да покаже вътрешното функциониране на спорта и да популяризира оборудването на екшън камерата. Най-добрият й ръст беше 4,15 м, който тя постигна на осмо място на Chula Vista OTC High-Performance Meet през 2016 г., а през следващата година я подобри до 4,27 м, което постигна на трето място на Austin Longhorn Invitational през 2017 г.

Нетната стойност на Алисън Стоке

Тя е натрупала значително състояние като професионална състезателка по скок с прът. Алисън има нетна стойност от милиона щатски долара към 2021 г., според wiki сайтове.

Алисън Стоке Гадже, запознанства

Що се отнася до семейното й положение, в момента тя е омъжена за съпруга си Рики Фаулър. Рики е професионален играч на голф от Съединените щати. Двойката започна да се среща през 2017 г. и се сгоди през юни 2018 г. Те се ожениха през октомври 2019 г. след една година връзка. Двойката има и прекрасна дъщеря на име Мая Фаулър, която се роди на 18 ноември 2021 г.

Популярни Публикации