Алис Ив - биография, възраст, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Алис Ив е англо-американска актриса, която е активна в развлекателната индустрия от 2004 г. насам. Тя е израснала с много контакти с развлекателната индустрия, тъй като и двамата й родители са актьори. Тя започва своята актьорска кариера в телевизията и напредва, за да се превърне в една от най-талантливите актриси в индустрията. По същия начин, тя е най-известна с ролята си на д-р Карол Маркъс в научнофантастичния филм от 2013 г. „Стар Трек в мрака.“ Тя е добре известна и с ролята си на Ерин в романтичната комедия от 2010 г. „Сексът и градът“ 2.“ По отношение на телевизионните предавания, тя е най-известна с повтарящата се роля на София в „Антураж“. Научете повече за Alice Eve Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име Алис София Ив
Псевдоним Алис
Известен като актриса
Възраст 39-годишен
рожден ден 6 февруари 1982 г
Родно място Лондон, Англия, Великобритания
Зодия Водолей
Етническа принадлежност английски, уелски и ирландски
Националност британски
Религия християнството
Височина 5 фута 5,5 инча
Тегло 56 кг
Измервания на тялото 36-25-35 инча
Размер на чашката на сутиена 32 D
Цвят на очите Синьо и Зелено
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 8
Гадже/Среща Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 6 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство

Коя е Алис Ив?

Алис София Ив е родена на 6 февруари 1982 г , в Лондон, Англия, Обединеното кралство. И двамата й родители са актьори. Тревър Ив е нейният баща, а Шарън Мон е нейната майка. Двамата й по-малки братя, Джак Ив и Джордж Ив й помогнаха да порасне. Тя също е на 39 години и е зодия Водолей.

Колко висока е Алис Ив?

Алис Ив е от британска националност и нейната етническа принадлежност е бяла. Тя има английски, уелски и ирландски произход. Освен това тя се придържа към римокатолицизма . Тя също е висока 5 фута и 5,5 инча (166 см/1,66 м) и тежи около 56 кг (123 фунта). Тя има сладострастно тяло, с размери 36-25-35 инча. Освен това тя има два различни цвята на очите: синьо в лявото око и зелено в дясното. Косата й е светло руса.  Алис Ив

Alice Eve (Източник: Instagram)

Образование на Алис Ив

Що се отнася до образованието си, Алис Ив посещава Bedales School, преди да се премести в Westminster School в Лондон за нейното ниво GCE Advanced (A-levels). Преди това е посещавала Beverly Hills Playhouse, където учи актьорско майсторство. След това тя се записва в Оксфордския колеж 'Св. Катрин', за да учи английски език.

Социална медия

Alice Eve има акаунти в социалните медии, които са активни. Нейният акаунт в Instagram (@aliceeve) има 336 хиляди последователи, а страницата й във Facebook има 68,7 хиляди харесвания и 70,6 хиляди последователи. По същия начин й липсва официален акаунт в Twitter.

Кой е съпругът на Алис Ив?

От 2004 до 2006 г. Алис Ив излиза с Рейф Спол, а от 2006 до 2008 г. излиза с Руфъс Сюел. През 2009 г. тя започва да се среща с британски поет на име Адам О’Риърдън. Те обаче се разделиха през 2012 г. По същия начин тя излизаше с финансиста Алекс Каупър-Смит, когото познаваше от гимназията, през 2013 г. Те се ожениха на 31 декември 2014 г., но се разведоха през 2017 г. Тази актриса в момента не е обвързана.

Как Алис Ив преследва кариерата си?

Алис Ив дебютира като мис Фрейн в романтичната драма от 2004 г. „Stage Beauty'. През 2006 г. тя се появява във филмите „Starter for ten' и „Big Nothing'. Другите й филмови роли включват Клеър в „Crossing Over', Моли в „She's Out of My League“ и Ерин в „Сексът и градът 2“ през 2010 г. По подобен начин през 2011 г. тя се появява в „The Decoy Bride“, „ATM“, „The Raven“, „Men in Black“ 3“ и „Разкодиране на Ани Паркър.“ На следващата година тя се появява в три филма, най-известният от които е „Стар Трек в мрака“, в който играе д-р Карол Маркъс. Това беше дванадесетата част от филмовия франчайз Star Trek и беше измислен екшън филм. В него участваха Крис Пайн, Карл Ърбан, Зоуи Салдана, Джон Чо, Саймън Пег, Антон Йелчин, Брус Грийнууд, Леонард Нимой и куп други знаменитости.

Мата Гътри направи телевизионния си дебют в телевизионния филм Хокинг от 2004 г., в който Ева се появи. Малки роли в сериали като The Rotters’ Club и Poirot на Агата Кристи, както и Beethoven, са нейни творби през 2005 г. Последната й роля е в телевизионен филм от 2006 г., наречен Losing Gemma. По-късно тя се появява в „Антураж“, където играе София в редовна роля в сериала. Актьори като Кевин Конъли и Адриан Грение бяха сред тези, които се появиха във филма. Освен ролята си на Гуенда Вон в минисериала Ordeal by Innocence от 2018 г., тя се появи в епизод на Black Mirror през 2016 г. Iron Fist и Robot Chicken също бяха пуснати през същата година. Тя ще бъде в Belgravia, чиято премиера е през 2020 г.

Нетната стойност на Алис Ив 2022 г

Нетното състояние на Алис Ив се оценява на 6 милиона долара към 2022 г . Тя печели много през цялата си актьорска кариера.

Факти

  1. Тя е активна в социалните мрежи.
  2. Алис обича да свири на инструменти.
  3. Имала е много връзки и в момента е необвързана.

Популярни Публикации