Алис Брага омъжена ли е? Животът на срещите на звездата от „Кралицата на Юга“.

Алис Брага е талантлива бразилска актриса и продуцент, най-известна с ролите си на Анжелика в City of God, Карина в Lower City и Долорес в Only God Knows. Тя стана известна през последните години като Тереза ​​Мендоса в криминалния драматичен телевизионен сериал Кралицата на Юга. Тя също така служи като съизпълнителен продуцент на шоуто.

Съобщава се, че Брага е лесбийка и в момента има гей връзка с актрисата Бианка Компарато. Тези подробности също изключват възможността актрисата да е омъжена за мъж - въпроси като Алис Брага омъжена ли е? Феновете й усилено я търсиха в интернет.

Съобщава се, че Алис Брага и Бианка Компарато се срещат от 2017 г

Брага и Компарато започнаха да се срещат през 2017 г., според множество онлайн източници, правейки връзката им над четири години към момента на писане.Въпреки че бяха заедно толкова дълго, двамата пазиха връзката си в тайна до януари 2020 г., когато според съобщенията потвърдиха подробностите.

Докато оповестява подробностите, изявлението на Брага предполага, че най-близките приятели и семейството на двойката са били наясно с връзката и че те са я пазили скрита от обществеността, за да запазят личния си живот личен.

Освен това, заради работата си, звездата от Кралицата на Юга прекарва по-голямата част от времето си в Съединените щати, докато Компарато, който участва в ексклузивния сериал на Netflix 3%, живее в Бразилия. В резултат на това те бяха принудени да поддържат връзка от разстояние.

Запознайте се с белия сравнителен гей партньор на Алис Брага

Компарато, предполагаемият гей партньор на Брага, е добре известна бразилска актриса, която се е появявала в филми, които са получили одобрение от критиците като Como Esquecer през 2010 г. и Somos to Jovens през 2013 г.

35-годишната актриса е по-голямата сестра на актрисата и водеща Лорена Компарато и дъщеря на писателя Док Компарато.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от alice braga (@bestofalicebraga)

Феновете са във възторг от Алис Брага и Бианка Компарато

Феновете непрекъснато изразяват любовта си към Брага и Компарато, откакто връзката им стана публична. Специална фен страница на Брага сподели поредица от снимки на двойката в туит през юни 2020 г., подчертавайки колко е важно хората да споделят любовта си с останалия свят.

По същия начин фен страницата на Брага в Instagram сподели снимка на Брага и Компарато, заедно с кучето им, които щастливо позират пред камерата.

Фен коментира публикацията „Добър ден на вас, две млади дами“.

OMG обожавам семейния портрет!!! каза друг.

Има и канал в YouTube [озаглавен: alice braga], който вероятно се управлява от един от многото й фенове и съдържа няколко видеоклипа на двойката, един от които е онлайн интервю, проведено по време на карантина. Те седнаха заедно, за да интервюират един от техните приятели във филмовата индустрия в гореспоменатия видеоклип.

Популярни Публикации