Alina Mour- Биография, Wiki, Възраст, Височина, Тегло, Нетна стойност, Връзка

Алина Море е личност в социалните медии и Tik-Tok звезда, която е добре известна със своите видеоклипове в Tik-Tok. Алина Мур също е известна със своя моден усет, видеоклипове със синхронизиране на устните и афери. Научете повече за Alina Mour Bio, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Пълно име: Алина Море
Дата на раждане: 1 декември 2001 г
Възраст: 21 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 7
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Женски пол
Професия: Tik_Tok звезда и интернет личност
Държава: Германия
Височина: 5 фута 3 инча (1,60 м)
Семейно положение: по отношение
Запознанства Денис Ти Джей
Разделям Марко Стрекер
Нетна стойност 0k - милион
Цвят на очите Хейзъл
Цвят на косата Светлокафяво
Размер на тяло 32-28-34
Родно място Швайнфурт
Националност Немски
Етническа принадлежност ирландски-испански-английски
Братя и сестри Доминик Мур (по-малък брат)
Youtube Алина Мур в Youtube
Instagram Алина Мур в Instagram

Възраст и биография на Алина Мур

Алина Мур, 21-годишна германска Tik Tok звезда и интернет личност, е родена на 1 декември 2001 г. в Швайнфурт, Германия. Имената на баща й и майка й засега не са известни. Тя има по-малък брат или сестра. Името му е Dominik Mour Aka (Dominik Zrw). Нейната зодия е Стрелец и има ирландско-испано-английски произход. Тя не е споменала религията си.

Нетната стойност на Алина Мур 2022 г

Към октомври 2022 г. нетното състояние на Алина се оценява на между 500 000 и 1 милион долара. Нейните основни източници на доходи бяха musical.ly и публикуването на продукти от различни марки и реклами.Тя все още не е получила номинация или награда. Но я чака светло бъдеще и може да спечели редица награди в близко бъдеще.

Височината на Alina Mour (Източник: Instagram)

Алина Мур Образование

Няма налична информация за нейното училище или обучение. Личи си обаче, че е гимназист.

Алина Мур Кариера, професионален живот

Алина е родена в ерата на интернет. Тя започва да прави видеоклипове в musical.ly, сега известни като Tik-Tok, в ранна възраст и прави това от януари 2016 г. Тя е една от известните личности, родени на 11 декември. Освен това, тя е най-известна с усета си за мода и видеоклипове със синхронизиране на устните в Tik-Tok. Тя е израснала като мажоретки и усетът й към модата й е спечелил титлата гуру на стила

Освен това до края на 2017 г. тя получи над дузина функции на Tiktok. Сред забележителните й видеоклипове е видео за синхронизиране на устни за песента на DanielSkye As Good As It Gets. В момента тя има милиони последователи в акаунтите си в социалните медии и се смята за една от най-известните тийнейджърки в света.

По същия начин Алина синхронизира песни като As Good As It Gets на DanielSkye в TikTok. Тя също има близко приятелство с Чани Дакота, друга немска звезда на Tiktok.

Освен това тя има и едноименен канал в YouTube, който стартира на 3 август 2016 г. Тя обаче започна да публикува видео две години по-късно. На 25 февруари 2018 г. тя пусна първия си видеоклип, Mein erstes Video?!?? Въпроси и отговори – Alinamour, който беше озаглавен Mein erstes Video?!?? Въпроси и отговори – Alinamour Този видеоклип е получил над 263 281 гледания. Тя има над 122 хиляди абонати, след като публикува няколко видеоклипа в канала си.

Алина Мур Запознанства, връзки и афери

От 2018 г. Алина има връзка с немския YouTuber, влогър и личност в социалните медии Deenis TJ, известен също като Deno. Освен това предишните й връзки включват звездата на TikTok Марко Стрекер и Марсел Гиан.
Талантливият юноша е свободен от слухове и противоречия. Тя обаче не обсъжда нито едно момче в медиите. Тя предпочита да пази личния си живот в тайна.

Алина Мур Височина, Тегло

Алина е висока 5 фута 3 инча (160 см) и тежи 50 кг (110 фунта). Мерките на тялото й са 32-28-34. Очите й са лешникови, а косата й е светлокафява.

Социална медия

Тя е добре познат влиятел в социалните медии. Нейният акаунт в Instagram, @alinamour, има над 1 милион последователи. Тя стана известна и в musical.ly, сега известен като Tik Tok, където има 2,2 милиона последователи. По същия начин тя създаде своя канал в YouTube, alinamour, който има над 121 000 абонати.

С нея можете да се свържете в Snapchat на @alina zrw и по имейл на [имейл защитен] за всякакви бизнес запитвания.

Факти

  1. Нейното щастливо число е 7,
  2. Щастливият камък на Алина е тюркоаз.
  3. Щастливият й цвят е оранжев.

Популярни Публикации