Али Балух- Нетна стойност, биография, възраст, височина, Instagram, кариера

Али Балух е добре известен влиятел в социалните медии от Съединените щати. Али Балух е продуцент на популярния YouTube канал FouseyTube от октомври 2013 г. Научете повече за Нетна стойност на Али Балух, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Али Балух
Дата на раждане: 22 септември 1989 г
Възраст: 31 години
Хороскоп: зодия Дева
Късметлийско число: 4
Щастлив камък: Сапфир
Щастлив цвят: зелено
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Козирог
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber, продуцент, Instagram звезда, шегаджия
Държава: елен
Семейно положение: единичен
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво
Родно място Феърфакс, Вирджиния
Националност американски
образование Tribeca Flashpoint Academy
Братя и сестри Една сестра
Twitter Али Балух в Twitter
Youtube Али Балух Youtube
Instagram Instagram на Али Балух

Възраст и ранен живот на Али Балух

Али Балух е роден на 22 септември 1989 г. Той е роден във Феърфакс, Вирджиния, и е отгледан в Сентървил от баща си и майка си, и двамата родени в Афганистан. Той е на 31 години и е роден под знака на Дева. Освен това той има по-голяма сестра, чието име не се посочва.

По отношение на образованието си, той завършва обществения колеж в Северна Вирджиния с асоциирана степен по социални науки, преди да се премести в Чикаго, за да учи кино в Tribeca Flashpoint Academy.Височина и тегло на Али Балух

Колко висок е Али Балух? Към момента няма информация за телесните му показатели. Въпреки това, той има средна височина и тегло, съответстващи на неговия тип тяло. Поддържал е тялото си в добро състояние. Освен това очите и косата му са тъмнокафяви. Той има привлекателна и завладяваща личност.

  Али Балух

Височината на Ali Baluch (Източник: Pinterest)

кариера

Работи като продуцент и личност в YouTube. В своя канал в YouTube, „FouseyTube“, той има над 10 милиона абонати. Работил е като асистент в Камарата на представителите на САЩ и като стажант по цифрови операции в Nickelodeon Animation Studios.

Освен това той си сътрудничи с Юсеф Еракат, създателят на FouseyTube. През август 2011 г. той създава Twitter акаунта @baluchx. Там той натрупа над 54,9 хиляди последователи. Под същото потребителско име той е натрупал над 25,6 хиляди последователи в Instagram.

Неговият Twitter е пълен със сурови мисли, подкастът му е пълен със смях, а харизмата му е осезаема. Той е забавен, проницателен и в крак с актуалните събития. Този подкаст е съвместно продуциран от Baluch и Asif Ali. С близо 60 000 абонати, каналът е източник на надежда и вдъхновение.

На 21 март 2011 г. той стартира своя YouTube канал „FouseyTube“. Към момента каналът има повече от 10,6 милиона абонати. Той също има канал в YouTube със същото име, който стартира на 13 февруари 2006 г. Той има над 3,43 хиляди абонати там. По същия начин каналът за сътрудничество „Апартаментът с Асиф и Балух“ има повече от 50,5 хиляди абонати. На 2 юли 2016 г. каналът беше официално открит.

Нетната стойност на Али Балух 2022 г

Колко е нетната стойност на Ali Baluch? Али е добре позната и бързо изгряваща личност в социалните медии. Упоритата му работа спечели на феновете му много любов и уважение. Въпреки това той прави много пари от дейността си в социалните медии. Нетното състояние на Али Балух е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Приятелка на Али Балух и запознанства

С кого се среща Али Балух? Али е необвързан мъж, отдаден на кариерата си. Може да е излизал с някого преди, но никога не е говорил за това. В резултат на това той не е разкрил историята на запознанствата си досега. Той обаче щеше да има любяща и грижовна приятелка в бъдеще.

Социална медия

Неговият акаунт в Instagram в момента има над 26,6 хиляди последователи. Той е добре познат в Twitter, където има над 54,9 хиляди последователи. Основният му канал в YouTube, „FouseyTube“, има над 10,6 милиона абонати. По същия начин неговият едноименен канал в YouTube има над 3,42 хиляди абонати. Освен това „апартаментът с Асиф и Балух“ има над 50,5 хиляди абонати.

Популярни Публикации