Алфарад се обяви за бисексуален след развода си от бившата си съпруга Фиорела Зол

Алфарад шокира обществеността, разкривайки се като бисексуална. Когато направил откритието, той бил женен за Фиорела Цол. Той никога не е бил открит относно личния си живот, въпреки че бракът му се влоши през годините. Най-накрая се разведоха и се разделиха законно. Той разкри няколко допълнителни подробности за сексуалността си, след като обяви развода им.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от ✨SUGAR SUGAR ✨ (@sugarsugarmetan)

Връзката на Алфарад с бившата му съпруга

Алфарад, истинското име Джон Джейкъб Рабон IV, започна да се среща със Зол през 2014 г. Те се ожениха през 2018 г. след четири години връзка. На 3 ноември 2018 г. те се ожениха. Алфарад туитваше през целия ден, актуализирайки последователите си за това как минава денят и как се чувства за всичко това. Двойката изглеждаше много щастлива в сватбеното си видео, като Алфарад дори се разплака, след като целуна тогавашната си булка за първи път пред олтара. След сватбата си в Оклахома, родния им щат, те се преместиха в Лос Анджелис. Преди да започнат съвместен живот, те живееха с приятел и редовен сътрудник, ДжоСнифи. алфарад

Както си му е редът, ютубърът избягва да обсъжда брака си в материала си. Нещата обаче не изглеждаха добре на заден план. Алфарад обяви развода си със съпругата си в изненадващо изявление на 20 октомври 2021 г. Фио и аз вече не сме заедно и не сме били от доста време, каза той в началото на своето разкритие в Twitter. Той каза, че иска да бъде емоционално стабилен, преди да информира останалия свят.

Той също така каза, че изпитва безкрайна обич и уважение към нея и че тя го е подкрепяла по време на тяхната седемгодишна връзка. Не искам нищо друго освен най-доброто за нея в бъдеще, добави той, завършвайки частта от изявлението, в която описа развода им и помоли всички да уважават личния им живот. Изборът на никого не беше лесен или безболезнен.

 алфарад

Бисексуалът на Алфарад е разкрит

Алфарад декларира във видеоклип в YouTube на 15 юни 2020 г., докато все още е женен за Zoll, че е бисексуален. Той разкри това по време на чат за Месеца на гордостта и как се е държал различно в реалния живот. Алфарад призна, че е супер конфронтационен относно своята сексуалност и че изглежда хетеросексуален, но въпреки това беше изключително уверен и двуличен.
Той също така призна, че не иска да прави голяма работа със сексуалността си и се пошегува, че ще участва в игра Super Mario. След това, в издание от декември 2021 г. на подкаста How Did We Get Here?, той описва диагнозата си ADHD и как се е приземил някъде в асексуалния ароматен спектър.

Популярни Публикации