Aleta.raene- Възраст, гадже, нетно състояние, височина, етническа принадлежност

фин.раене е създател на POV съдържание в TikTok, която стана известна чрез публикуване на различни видеоклипове в едноименния си акаунт. Оттогава тя е натрупала над 220 000 последователи в платформата. Тя беше член на нейния младши университетски танцов отбор в гимназията. Научете повече за Aleta.raene Нетна стойност, биография, възраст, националност, връзка, височина, кариера и факти

Бързи факти

Истинско име фин.раене
Псевдоним перка
Известен като TikTok Star,
Звезда на социалните медии
Възраст 19 годишен
рожден ден 17 септември 2003 г
Родно място Мичиган, САЩ
Зодия зодия Дева
Етническа принадлежност Смесени
Националност американски
Религия ЧЕ
Височина прибл. 5 фута 4 инча
Тегло прибл. 48 кг
Измервания на тялото ЧЕ
Размер на чашката на сутиена ЧЕ
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка ЧЕ
деца ЧЕ
Съпруг/съпруг ЧЕ
Нетна стойност 0 K
Марки N/A
Хоби Пътуване, пазаруване

Aleta.raene Възраст и националност

На колко години е Aleta.raene? Тя беше родена на 17 септември 2003 г . Тя е 19 години към 2022 г. Тя е американска гражданка. Няма информация относно родителите, братята и сестрите на Aleta.raene и други подробности за семейството. Aleta.raene също все още не е споделила прозрения за своето образователно пътуване.

Височина, тегло и измерване на тялото

Колко е висока Aleta.raene? Тя е висока 5 фута 4 инча и тежи около 48 кг. Aleta.raene има руса коса и красиви тъмнокафяви очи. Освен това тя има очарователна личност и зашеметяваща фигура. Освен това, няма допълнителна информация относно другите подробности за измерването на тялото на младата звезда, като нейните размери на гръдния кош, талията и бедрата, размер на рокля, размер на обувки и т.н. фин.раене

Aleta.raene (Източник: Twitter)

Нетна стойност на Fin.Raene 2022

Колко е нетната стойност на Aleta.Raine? От професионалната си кариера като звезда на Tik Tok и личност в социалните медии, Алета. raene има доста добри приходи. Тя обаче не е разкрила доходите си. От 2022 г. Алета. нетната стойност на raene се оценява на 0k.

кариера

Тя е многостранно талантлива и има широк спектър от интереси. Алета. raene придоби огромна популярност в социалните медии и е следвана от огромен брой фенове. Нейният удивителен талант и всеотдайност са основният ключ към нейния успех.

Гадже и връзка

Кой е гаджето на Aleta.raene? Тя е много поверителна за личния си живот и връзка. Тя не е разкрила никаква информация за гаджето и връзката си. Така че поради липса на прозрачност, няма информация за нейните предишни връзки, бивши и връзки. Най-вероятно е необвързана и може би в момента се фокусира върху кариерата си.

Факти

  • Тя има много фенове и последователи в акаунта си в Tik Tok
  • Тя е голям любител на животните
  • Нейното нетно състояние е 500 000 долара към 2021 г
  • Нейните видеоклипове в TikTok получиха над 2,6 милиона харесвания.
  • Джейк е името на нейния приятел.
  • Тя направи видео в TikTok с музика от Doja Cat.

Също така прочетете за нетната стойност, възрастта, биографията и националността на Cierra Michelle Memmott .

Популярни Публикации