Алексис Шарки - биография, нетна стойност, възраст, смърт, съпруг

Алексис Шарки беше знаменитост в Instagram и социалните медии в Съединените щати. Тя изчезна в деня след Деня на благодарността, на 27 ноември 2020 г. Тя беше открита гола отстрани на магистрала в Тексас „без видими доказателства за нараняване“ и се разследва като убийство след изчезването й на Деня на благодарността „след спор“ на 1 декември 2020 г. Шарки, която в момента има над 31 000 последователи в Instagram, беше самоопределящ се ментор и влиятелен човек в социалните медии, известен с уменията си в грижата за кожата и козметиката.

Майката на Алексис също коментира във Facebook смъртта й, като написа: „С много натъжени сърца Майк и аз искаме да ви информираме, че тялото на Лекси е открито. Не можем да започнем да изразяваме благодарност за вашата доброта и добри коментари за нашето семейство! Моля, позволете ни този път да скърбим за тази ужасна загуба за нашето семейство и този свят!!! Ще ни липсваш, Любов!!!!

Бързи факти

Истинско име Алексис Шарки
Псевдоним Алексис
Известен като Instagram звезда,
Звезда на социалните медии
Възраст 26-годишен
рожден ден ЧЕ
Родно място Съединени щати
Знак за раждане Лео
Националност американски
Етническа принадлежност Смесени
Религия християнството
Височина прибл. 5 фута 5 инча (1,65 м)
Тегло прибл. 55 кг (121 фунта)
Измервания на тялото прибл. 34-26-37 инча
Размер на чашката на сутиена 32 С
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата Рус
Номер на обувка 5 (САЩ)
деца 1
Съпруг/съпруга Том
Нетна стойност прибл. K (USD)

Биография на Алексис Шарки

Стейси Кларк Робино е името на майка й. Точната й дата на раждане не е известна. Тя беше на 26 години, когато почина. Алексис е американски гражданин със смесен етнически произход. Тя е родена в Съединените американски щати. По отношение на образованието тя има солидна основа.Височина и тегло

Височината на Алексис Шарки не беше известна. Тя е висока 5 фута 5 инча, 1,65 метра или 165 сантиметра. Тя тежи приблизително 55 килограма или 121 паунда. Алексис има зашеметяващи тъмнокафяви очи и руса коса. Приблизителните й измервания на тялото са 34-26-37 инча. Тя носи чашка сутиен 32 C.

Смъртта на Алексис Шарки

Каква е причината за смъртта на Алексис Шарки? 26-годишният Алексис беше открит „без външни признаци на вреда“ в събота в Хюстън от градски служители, които забелязаха крака в храстите. Тя е имала кавга точно преди да изчезне, въпреки че не е ясно с кого.

Нетната стойност на Алексис Шарки през 2022 г

Нетното състояние на Алексис Шарки е приблизително 50 000 долара към 2022 г. (ЩАТСКИ ДОЛАР). Тя има над 21 000 последователи в Instagram и често предоставя актуализации за живота си, последно относно пътуване до Мексико.

Алексис Шарки Съпруг и брак

Тя беше омъжена за Том. Съпругът й отдаде почит към нея след смъртта й, описвайки я като „най-невероятната жена“. Двамата се ожениха през декември и се преместиха в Хюстън през януари тази година. Освен това тя имаше дъщеря.

Популярни Публикации