Алексис Малоуни и Хънтър Пар се ожениха на мечтателна церемония на флорална тема

Алексис Малоуни и Хънтър Пар от The Ultimatum се ожениха. На 18 юни двойката се ожени на сладка и мечтателна сватбена церемония с флорална тематика в Wayfarers Chapel и Palos Verdes Golf Club в Палос Вердес, Калифорния. След ангажимента си в риалити сериала на Netflix The Ultimatum, двойката искаше да се ожени, да създаде дете и да прекара остатъка от живота си заедно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алексис Пар: Ултиматумът (@alexiselainemaloney)

Детайлите за сватбата на Алексис Малоуни и Хънтър Пар включват десет шаферки, два тоалета и много други.

Те започнаха да планират сватбата си скоро след като се сгодиха. Според People, Хънтър също каза, че това, че майка му, организатор на сватба, наблюдава цялото събитие, е бонус. Хънтър добави, че той и Алексис искат брат му да говори по време на нашата церемония и да бъде в центъра на сватбата им с цветна тематика. Хънтър разкри темата на тяхната сватба, като каза:Основните теми за нас бяха семейството на първо място, традиционен поток, музика на живо, много забавление - и [един] отворен бар. След това имаше подробности и Алексис се справи отлично с визуализирането на идеалната си сватба. Бялото, зеленото и цветята доминират в мотива.

 Алексис Малоуни и Хънтър Пар

Младоженците бяха ескортирани в сватбения ден от десет шаферки и десет шафера. По отношение на конкретика, булката заяви:

Има много хора на нашата възраст. Моите шаферки са облечени в черни рокли, което със сигурност не е норма, особено през юни в Калифорния. Но, като погледна назад към изображенията и видеоклиповете, той все още ще бъде модерен, което беше много важно за мен.

Булката носеше две рокли на Berta. Единият беше красиво облекло, което тя носеше през по-голямата част от нощта. Около 11 вечерта тя се преоблече в блестящата си и оживена къса рокля за тяхното заминаване с блясък, докато излизахме оттам.

 Алексис Малоуни и Хънтър Пар

На приема младоженците танцуваха цяла нощ на изпълнения на живо на Tiny Dancer на Елтън Джон, Crazy In Love на Бионсе и други песни. След сватбата си двойката очаква с нетърпение медения си месец в Санторини, Миконос и Атина, където планират да прекарат известно време заедно. Хънтър описва местата на пътуването им по следния начин:

Искахме да пътуваме някъде, където никой от нас не беше ходил и искахме да отидем заедно, така че нямаме търпение.

Двойката също така сподели видеоклипове и снимки от сватбения си ден в акаунтите си в Instagram.

Популярни Публикации