Алексис Маас - Биография, Wiki, възраст, височина, нетна стойност, връзка, кариера

Алексис Маас , родена през 1952 г., е американска наследница и социалистка, най-известна като съпругата на Джони Карсън, популярен водещ на токшоу. Тя беше четвъртата съпруга на Карсън; двамата бяха женени в продължение на 18 години, преди той да умре през 2005 г. Научете повече за Алексис Маас Био, Уики, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име Алексис Маас
Професия Социалистка
Рождена дата 15 януари 1952 г
Родно място Питсбърг, Пенсилвания
Пълно име Камерън Райли Монаган
Зодия Козирог
Майка N/A
Семейно положение Женен
Нетна стойност 300 милиона долара
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина N/A
Тегло N/A
Цвят на очите Син
Цвят на косата Рус

Алексис Маас Детство

Маас е роден в Питсбърг, Пенсилвания. За съжаление, малко се знае за личния й живот, образованието в детството или семейството. Преди да срещне Джони Карсън, тя предпочиташе да запази нещата в тайна.

Алекси Мас с покойния си съпруг (Източник: Getty Images)Кариера на Алексис Маас

Съобщава се, че Маас е била бивш служител на борсово посредничество, което е бил нейният основен източник на доходи, преди да срещне съпруга си. За съжаление, тя също е много личен човек, когато става въпрос за нейната кариера и това, което е направила.

Алексис Маас Нетна стойност 2022 г

Според авторитетни източници нетното състояние на Маас е било 300 милиона долара към октомври 2022 г. Тя успя да натрупа такова богатство, след като стана наследница на покойния си съпруг Джони Карсън. Тя не запази всичко за себе си, вместо това дари почти половината от парите, оценени на около 156 милиона долара, на фондацията на съпруга си, Фондация Джони Карсън.

Връзки и афери на Алексис Маас

В личния си живот Маас беше омъжена за известния телевизионен водещ Джони Карсън до смъртта му от емфизем през 2005 г.

Те се запознават през 80-те години на миналия век и излизат няколко години. Въпреки негативната реакция към връзката им, дължаща се на голямата им възрастова разлика - Маас е на 35, а Карсън на 61 - връзката им се заздрави, което доведе до брак.

Маас и Карсън се женят на 20 юни 1987 г. в Малибу, Калифорния, пред съдията от Върховния съд Уилям П. и няколко от техните приятели и семейство. Техният меден месец, от друга страна, влезе в заглавията, когато стана ясно, че са похарчили повече от 6,5 милиона долара по време на почивката си в Средиземно море.

Маас и Карсън нямаха деца заедно, но имаха 18-годишен брак, който изглеждаше прекрасен. Тя не се е омъжвала повторно след смъртта на съпруга си и изглежда е доволна от живота си като сама жена.

Скъпият начин на живот на Алексис Маас и Джони Карсън

Маас и Карсън са живели охолен и луксозен начин на живот, докато са били женени. Двамата притежаваха няколко разкошни жилища, включително имение с 16 спални на четири акра на брега на океана в Малибу и имение от 14 000 квадратни фута в Бевърли Хилс.

Маас, която преди беше неизвестна, също беше представена в редица публикации в резултат на добре познатия си съпруг. Те бяха снимани стотици пъти, докато пътуваха по света и присъстваха заедно на различни значими събития. Те бяха забелязани на премиерата на Les Miserables, обикаляйки яхтата си, вечеряйки в Spago в Западен Холивуд, присъствайки на наградите American Cinemateque и участвайки в специалното шоу на Залата на славата на телевизионната академия.

След смъртта на Карсън се предполага, че Маас е продал по-голямата част от имотите си. След като наследи милиони в резултат на смъртта на съпруга си, тя дари половината от тях на неговата фондация.

Факти

  1. Тя обича да чете книги.
  2. Тя няма акаунт в социалните медии.
  3. Нейното щастливо число е 4.

Популярни Публикации