Александра Кличко - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Aleksandra Klitschko е известен украински моден модел, актриса, телевизионна личност, съпруга на знаменитост и бизнесдама от Киев, Украйна. Тя е добре известна в нацията като бившата съпруга на Владимир Кличко. Според Уикипедия, Владимир е бивш професионален боксьор, който се е състезавал в няколко боксови турнира от 1996 до 2017 г.

Бързи факти

Истинско име Александра Авизова.
Име Aleksandra Klitschko.
Професия Модел, актриса, телевизионна личност, съпруга на знаменитост и предприемач.
Възраст (към 2021 г.) 46 години.
Рождена дата 16 май 1975 г. (петък).
Родно място Киев, Украйна.
Сегашен адрес Лвов, Украйна.
Зодия Телец.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително)
Квалификация Завършвам.
Алма матер Реномиран университет.
Етническа принадлежност Смесени.
Националност украински.
Религия източноправославен.
Тегло В килограми: 58 кг
В лири: 128 паунда
Височина Във футове инчове: 5′ 7″

Възраст и ранен живот на Александра Кличко

Aleksandra Klitschko е роден в Киев, Украйна, в петък, 16 май 1975 г. Тя идва от семейство на артист. Тя е източноправославна християнка. През 2021 г. Александра ще навърши 46 години. Всяка година на 16 май тя празнува рожден ден. Името й е Александра Авизова. Тя е жена с много таланти. Според източници тя е получила образованието си в реномирана институция. След това тя започна да се концентрира върху актьорската си кариера. Тя стана известна в сектора на развлеченията.

Височина и тегло на Александра Кличко

По отношение на измерванията на тялото, тя е красиво момиче с отлична и необикновена личност. Александра Кличко е висока 5 фута 7 инча и тежи около 58 килограма. Тя има хубава фигура и е в добро здраве. Косата й е кафява и има кафяви очи.  Aleksandra Klitschko

Александра Кличко Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Александра Кличко? Александра има красив живот с детето си. Тъй като тя се държи далеч от светлините на прожекторите, надеждна информация относно нейния дом и колекция от автомобили е недостъпна. Според сведенията тя е закупила имот в Киев, Украйна, с бившия си съпруг.

Домът струваше милион долара (приблизително). Оплескаха имота и го продадоха след развода. Кличко имаше охолен начин на живот. Нейните източници на доходи включват моделиране, маркетинг и спонсорирани промоции. Според обоснована оценка тя има нетна стойност от около 3-4 милиона долара.

кариера

Александра Авизова започва кариерата си като модел. Участвала е и в няколко филма. Освен това Александра работи като моден модел. Участвала е и в няколко рекламни кампании и реклами. Не само това, но Александра Кличко участва в някои телевизионни сериали. Тя също прекара дълъг период в украинския развлекателен сектор. Спецификата на сегашната й професия обаче остава неизвестна.

Александра Кличко Съпруг и брак

Кой е съпругът на Александра Кличко? Владимир Кличко, бивш професионален боксьор от Украйна, започна да се среща с Александра Кличко. Те се срещаха дълго време. Според източници те се оженили в Украйна през 1996 г. Поканили всички от семейството и роднините. За съжаление те се развеждат през 1998 г., около две години след сватбата им. Двойката не обясни причината за отмяната на сватбата им. След това Владимир започна да се среща с известната американска актриса Хейдън Панетиер, като приключи връзката им през август 2018 г. Владимир се срещаше с много жени, включително Каролина Куркова, Луси Лиу, Евелин Самсончик, Диана Ковалчук, Ивон Катерфелд, Алена Гербер и други, според докладите.

Що се отнася до настоящата връзка на Александра, тя никога не е разкривала много подробности за партньора или връзката си. Вероятно в момента е необвързана. Освен това не можем да получим много данни относно предишната й връзка. Според източници на медията Кличко е щастлива майка на прекрасно момченце. Открихме, че синът й се казва Майкъл Авизова след дълго проучване. За съжаление няма информация за бащата на детето. От връзката си с Хейдън, Владимир има дъщеря на име Кая Евдокия Кличко.

Популярни Публикации