Александра Хедисън- Wiki, възраст, етнос, съпруг, височина, нетна стойност, кариера

Александра Хедисън е много талантлива личност. Александра Хедисън е фотограф, режисьор и актриса от САЩ. По същия начин работата й е показвана в музеи и галерии в Съединените щати и Европа, включително Лондон, Ню Йорк и Лос Анджелис.

Бързи факти

Пълно име: Александра Хедисън
Дата на раждане: 10 юли 1969 г
Възраст: 52 години
Хороскоп: Рак
Късметлийско число: 6
Щастлив камък: Лунен камък
Щастлив цвят: Сребро
Най-доброто съвпадение за брак: Телец, Риби, Скорпион
Пол: Женски пол
Професия: Фотограф
Държава: Съединени Американски щати
Височина: 5 фута 10 инча (1,78 м)
Семейно положение: женен
Съпруга Джоди Фостър
Нетна стойност 1,5 милиона долара
Цвят на очите Светлокафяво
Цвят на косата кафяво
Родно място Лос Анджелис, Калифорния
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия Кристиян
образование Завършвам
баща Дейвид Хедисън
Майка Бриджит

Александра Хедисън Биография

Александра Хедисън е родена на 10 юли 1969 г. и ще бъде на 53 години през 2022 г. Нейната зодия е Рак, защото е родена в началото на юли. Александра, от друга страна, е родена в Лос Анджелис, Калифорния, и има американско гражданство. По същия начин, що се отнася до нейния етнос и религия, тя е кавказка и следва християнството.

По същия начин тя е дъщеря на Бриджит и Дейвид Хедисън. По същия начин Хедисън е професионален актьор с италиански и арменски предци.Александра Хедисън Образование

Александра също посещава Държавния университет на Ню Йорк в Purchase и Калифорнийския университет в Лос Анджелис за своето образование.

Височина, тегло на Александра Хедисън

Тази прекрасна дама е висока 5 фута 10 инча (70 инча) и тежи приблизително 58 кг (128 фунта). Тя също има стройна фигура и стегнато тяло. Въпреки това, няма налична информация за точните й измервания на тялото, включително (гърди-талия-ханш). По същия начин, по отношение на външния вид, тя има светла кожа, светлокафяви очи и кафява коса.

  Александра Хедисън

Александра Хедисън (Източник: Pinterest)

кариера

По отношение на професионалната си кариера Александра Хедисън за първи път излага своята работа върху абстрактни пейзажи през 2002 г. в галерия Rose в Лос Анджелис. След това тя пусна своя проект „Итака“, серия от широкоформатни снимки. Итака беше включен в The New Yorker's Passport to the Arts през 2008 г. и в Месеца на фотографията в Лос Анджелис през следващата година.

Беше изложено и в галерията Frank Pictures в Санта Моника, Калифорния. По същия начин соловото шоу на Хедисън, озаглавено „В гората“, беше изложено в Meredith Gunderson Projects в Лондон през 2010 г. По подобен начин нейният проект „Everybody Knows This Is Nowhere“ беше представен на самостоятелно шоу в Бевърли Хилс, Калифорния, две години по-късно .

Скоро след това Хедисън, заедно с Уилям Егълстън, Себастио Салгадо, Вивиан Майер, Синди Шърман, Сай Туомбли, Тарин Саймън, Анди Уорхол и Даяна Уокър, беше избран за изложбата „Моята цел е вярна“ в Лос Анджелис. Освен това през 2016 г. работата на американския фотограф беше представена в изложбата „Двете страни на залеза – Снимки на Лос Анджелис“ на Галерия Копейкин в Лос Анджелис.

Нетната стойност на Александра Хедисън

Александра е много талантлива личност, която е изкарвала добре от кариерата си. По същия начин тя е изкарвала добре през цялата си кариера. По същия начин нейната нетна стойност се оценява на около 1,5 милиона долара. В медиите обаче няма информация за стойността на активите й.

Състояние на връзката на Александра Хедисън

Александра е лесбийка по отношение на състоянието на връзката си. Преди това тя имаше връзка с популярната водеща на токшоу Елън Дедженеръс, която приключи през 2004 г. В момента тя е омъжена за известната актриса Джоди Фостър.

Популярни Публикации