Александър Пиро- Wiki, възраст, нетна стойност, съпруга, брак, височина

Александър Пиро е знаменитият син на Жанин Ферис Пиро. Жанин е автор и консервативен телевизионен водещ. Освен това тя е прокурор, съдия и политик. Освен това тя е домакин на предаване по Fox News Channel, наречено Justice with Judge Jeanine.

Бързи факти

Пълно име: Александър Пиро
Пол: Мъжки
Държава: елен
Нетна стойност 12 милиона долара
Цвят на очите Тъмно кафяво
Цвят на косата черен
Националност американски
Етническа принадлежност кавказка
Религия християнството
баща Алебер Пиро
Майка Жанин Пиро
Братя и сестри Пир на Христос

Биография на Александър Пиро

Александър Пиро не е разкрил точната си дата на раждане до днес. Той обаче е роден в Съединените щати. Майка му, Жанин Ферис, е родена в Елмира, Ню Йорк, Съединени американски щати, на 2 юни 1951 г. Към 2022 г. тя ще бъде на 71 години. Александър Ферис Пиро е син на Джанин Ферис и Алебет Пиро. Освен това той има сестра на име Кристи Пиро. Той е от американска националност и е вярващ християнин. Освен това той е от кавказки етнически произход.

Александър Пиро завършва формалното си образование в местно училище в родния си град. Освен това той посещава колеж за напреднали по-късно в живота.Височина и тегло на Александър Пиро

Александър Пиро е красив мъж с отлични физически данни. Той е със среден ръст и тегло за ръста си. Докато косата му е черна, той също има тъмнокафяви очи. Освен това той все още не е предоставил информация за цялостното си измерване на тялото. Освен това майка му, Жанин, е висока приблизително 5 фута и 4 инча и тежи приблизително 59 килограма. Що се отнася до цялостните й измервания на тялото, тя има 37-инчови гърди, 26-инчова талия и 37-инчови бедра.

кариера

Александър Пиро е високопродуктивен индивид, който постоянно се занимава с някакъв вид професия или работа. Той обаче не даде много подробности за това. Майка му, Жанин Ферис, е известна телевизионна личност и автор. Тя също е бивш съдия, прокурор и политик в щата Ню Йорк.

Освен това в момента тя е наета от Fox News Channel като водеща. Тя е домакин на предаване, наречено 'Правосъдие' със съдия Жанин. Джанин е и първата жена на окръжния прокурор. Тя започва кариерата си като писател на обжалвания и се занимава с незначителни случаи. Като помощник-окръжен прокурор съдията имаше отлична кариера. Освен това тя е автор на няколко книги, включително Liars, Leakers и Liberals: The Case Against the Anti-Trump Conspiracy.

Нетната стойност на Александър Пиро

Александър Пиро и семейството му се радват на охолен начин на живот. Заради богатството, което е натрупал до момента. Той обаче не е разкрил нейната заплата или обща нетна стойност. Докато нетната стойност на майка му Джанин се оценява на около 12 милиона щатски долара към октомври 2022 г.

Александър Пиро Съпруга, брак

Преминавайки към романтичния и личен живот на Александър Пиро, той може да е женен днес. В интернет обаче няма съобщения, потвърждаващи връзката му с други жени до момента. Докато той също е бездетен. Освен това през 1975 г. родителите му Алберт Пиро и Жанин Пиро се женят. Те имаха щастлив брак и две деца. По същия начин Александър е откровен за предпочитанията си по пол. Освен това той не е участвал в никакви спорни събития до момента.

Популярни Публикации