Александър Добрев- Wiki, възраст, етническа принадлежност, приятелка, височина, нетна стойност, кариера

Александър Добрев е брат и сестра на знаменитост от Канада. Александър Добрев е известен като брат на Нина Добрев, известна канадска актриса и модел.

Бързи факти

Пълно име: Александър Добрев
Пол: Мъжки
Държава: България
Височина: 5 фута 8 инча (1,73 м)
Семейно положение: единичен
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата черен
Размер на тяло 40-33-37
Родно място София
Националност канадски
баща Konstantin Dobrev
Майка Michaela Dobrev
Братя и сестри Nina Dobrev

Александър Добрев Биография

Александър Добрев е роден през 1984 г. в София, България. В момента той е на 38 години и е с канадско гражданство. Освен това той е син на Константин Добрев (баща) и Михаела Добрев (майка) (майка). Баща му е едновременно компютърен специалист и художник. По-малката му сестра, Нина Добрев, е единствената му сестра. Нина е известна актриса и модел.

Александър Добрев Образование

По отношение на академичните си пълномощия, той все още не ги е направил публично достояние. Сестра му Нина, от друга страна, посещава държавно училище във Враденбург и държавно училище J.B. Tyrrell Sr. Можем да предположим, че Александър е посещавал същите училища като сестра си.Александър Добрев Ръст, Тегло

Александър е висок 5 фута 7 инча и тежи приблизително 66 кг. Този мъж също има кафяви очи и черна коса, а измерванията на тялото му са 40-33-37 инча.

  Александър Добрев

Александър Добрев (Източник: Pinterest)

кариера

В момента няма информация за професионалната кариера на Александър. Според IMDb той е оператор, който също работи в отделите за камера и електричество, както и каскади. Сред филмите на Александър Добрев са „Баща“, „Американска мечта“, „Живот“ и „Павел Колев и Икака: Няма лъжа“.

Нина Добрев започва кариерата си като модел, появявайки се в реклами и филмови прослушвания. Тя получи главната роля в канадския телевизионен сериал „Деграси: Следващото поколение“ през 2006 г. Сериалът продължи осем сезона и 52 епизода, преди да бъде отменен през 2009 г. Тя изигра героя „Миа Джоунс“ в тийнейджърската драма. Тя направи своя дебют на голям екран през 2007 г. с филма „Fugitive Pieces“.

Другите й филми през тази година включват „Далеч от нея“, „Как се движи“, „Поетът“ и „Твърде млада, за да се омъжи.“ Нина Добрев беше избрана за главната роля в свръхестествения драматичен сериал „Дневниците на вампира“, който излъчен по мрежата CW през 2009 г. В телевизионната адаптация на едноименната поредица от романи тя играе „Елена Гилбърт.“ Тези сериали стават световен успех и нейната актьорска игра е широко възхвалявана.

Тя участва в няколко телевизионни филма, включително „Never Cry Werewolf“, „The American Mall“ и „Degrassi Goes Hollywood“, телевизионен филм от 2009 г., отделен от оригиналния телевизионен сериал. В края на годината тя се появи в „Единадесетият час“ и „Весел Мадагаскар“.

През 2009 г. тя имаше второстепенна роля в чувствения трилър 'Chloe', който продължи успеха й на големия екран. През 2011 г. тя се появява в два филма: „The Roommate“ и „Arena.“ През април 2011 г. Нина е избрана за ролята на Кандис Келмекис във филмовата адаптация на „The Perks of Being a Wallflower“. През същата година тя прави епизодични изяви в „Family Guy“ и „The Super Hero Squad Show“.

След „The Perks of Being a Wallflower“, тя участва в „Let's Be Cops“, комедия на „20th Century Fox“ през 2014 г. Нина се появява във филма заедно с Джейк Джонсън и Деймън Уейънс младши. Тя изобразява „Вики Съмърс“ в комедиен филм на ужасите „The Final Girls.“ Когато филмът беше пуснат, беше посрещнат с одобрение от критиката. След това тя беше избрана за стюардеса „Изи“ в „Пристигащи“, заедно с Аса Бътърфийлд и Мейзи Уилямс. През 2015 г. тя участва в романтичната комедия „Crash Pad“ с Домнал Глийсън и Кристина Апългейт.

През 2017 г. Нина Добрев участва в продължението на екшън филма „XXX: Завръщането на Ксандър Кейдж“. Тя също се появи през същата година като „Марло“ в научнофантастичния филм на ужасите „Flatliners“. През 2018 г. тази актриса беше избрана за телевизионния сериал „Fam.“ Премиерата на комедията беше през 2019 г., но беше отменена само след един сезон. Тя също изобразява главния герой „Клем“ в 13 епизода на шоуто. Тя изигра ролята на „Ашли Полок“ в режисирания от Рики Толман драматичен филм „Run This Town“.

Нетната стойност на Александър Добрев през 2022 г

Александър все още не е получил никакви награди или отличия. Сестра му Нина пък печели някои от тях като актриса. Тя получи наградата „Избор на тийнейджъри“ в категорията „Избрана телевизионна актриса – фентъзи/научна фантастика.“ Тя спечели наградата шест поредни години от 2010 до 2015 г. По-късно същата година тя получи награда в категорията „Choice TV Breakout Star – Female.“ През 2010 г. тя спечели наградата „Young Hollywood Award“ в няколко категории, включително „Making their Mark“ и „Cast to Watch“, а през 2014 г. тя спечели наградата „Най-добра тройка“ (заедно с Пол Уесли и Иън Сомърхолдър).

Тя получи наградата „Избор на тийнейджъри“ в категорията „Избор на телевизионна актриса – фентъзи/научна фантастика.“ Тя спечели наградата шест поредни години от 2010 до 2015 г. Тя беше отличена и в категорията „Избор на телевизионен пробив“ Star – Female“ през 2010 г. През 2010 г. тя спечели наградата „Young Hollywood Award“ в няколко категории, включително „Making their Mark“ и „Cast to Watch“, а през 2014 г. спечели наградата „Най-добра тройка“ (заедно с Пол Уесли и Иън Сомърхолдър).

Александра все още не е разкрила нетната си стойност пред обществеността. Сестра му, от друга страна, има нетна стойност от около 10 милиона долара и получава средна заплата от 150 000 до 1 милион долара към октомври 2022 г.

Александър Добрев Гадже, Запознанства

Александър пази личния си живот много личен, така че не се споменава да има приятелка или да е женен. Този мъж в момента не е замесен в никакви скандали или слухове и се фокусира върху кариерата си.

Популярни Публикации