Алекс Стоук - Биография, възраст, нетно състояние, приятелка, височина, етническа принадлежност

Алекс Стоукс е американски YouTuber, актьор и знаменитост в социалните медии. Алекс Стоукс е добре познат в Instagram под псевдонима „@imalexstokes“. Освен това той е съсобственик на YouTube канала „Stokes Twins“, който основава заедно със своя еднояйчен брат близнак Алън Стоук.

Бързи факти

Пълно име: Алекс Стоук
Дата на раждане: 23 ноември 1996 г
Възраст: 25 години
Хороскоп: Стрелец
Късметлийско число: 5
Щастлив камък: Тюркоаз
Щастлив цвят: портокал
Най-доброто съвпадение за брак: Лъв, Водолей
Пол: Мъжки
Професия: YouTuber
Държава: елен
Височина: 6 фута 1 инч (1,85 м)
Семейно положение: единичен
Нетна стойност 800 хиляди долара
Цвят на очите зелено
Цвят на косата тъмно кафяво
Размер на тяло 38-30,5-12,5 инча
Родно място Холивуд, Флорида
Националност американски
Етническа принадлежност полубял, полукитаец
Братя и сестри Алън Стоукс

Биография на Алекс Стоукс

Алекс Стоукс е роден на 23 ноември 1996 г. в Холивуд, Флорида. Към 2021 г. той е на 24 години и е роден под знака на Стрелец. Алън Стоукс, неговият идентичен близнак, е само две минути по-млад. Близнаците Стоукс са наполовина китайци и наполовина бели. В момента те живеят в района на Лос Анджелис. Домашният любимец на братята от детството беше Шиба, аляски маламут.

Близнаците могат да бъдат разпознати само по бенките си близо до дясното око и родилния белег на Алън на врата му. Повечето от познатите им често бъркат двете и дори баща им се затруднява да направи разликата. Преди това те са се възползвали от това, мамейки другите и прехвърляйки вината един на друг. Алекс е близък приятел с Okaymoe и Moe, които също са членове на Sunset Park.Като начало баща му е британско-американец, а майка му е китайка. Това е основната причина да изглеждат китайски. Освен това името на дядо му е Чен и той е роден и израснал в Китай.

Височина и тегло на Алекс Стоукс

С височина от 6 фута и 1 инч този зашеметяващ и красив индивид се откроява. Освен това той тежи около 75 кг. Той е изваял атлетична и внушителна физика. В резултат на това гърдите, талията и ръцете му са с обиколка 38-30,5-12,5 инча. Освен това той е с размер обувки 12,5 (UK).

Той следва строг режим на тренировка, както се вижда от тонизираното му тяло и корема. Очите му са в прекрасен нюанс на зелено и има тъмнокафява коса.

Нетната стойност на Алекс Стоукс

Те несъмнено печелят значителна сума пари чрез кариерите си в социалните медии. В резултат на това тяхната нетна стойност се оценява на 800 000 щатски долара.

кариера

Алън и Алекс започнаха кариерата си в социалните медии по едно и също време. Те създадоха YouTube канала „Stokes Twins“, който включва влогове, предизвикателства, актуализации от живота, шеги и видеоклипове с въпроси и отговори. В резултат на това те създадоха канала на 11 април 2008 г. Братът близнак започна да работи с Брент Ривера през 2017 г. Освен това те са добре известни със своите кратки видеоклипове в TikTok.

Преди това каналът им в YouTube беше известен като „alanalan9635“. Техният чар и чувство за хумор бързо привлякоха много последователи към канала малко след като започнаха да качват видеоклипове. В техния канал най-популярният тип видео е Q&A. Освен това те са членове на YouTube канала Sunset Park.“

Братята Стоукс създадоха множество шеги и видеоклипове с предизвикателства в сътрудничество с други членове на „Sunset Park“. Те си взеха една година почивка от видео продукцията, защото не можаха да измислят нищо интересно за обсъждане. Те също така съосноваха своя музикален лейбъл и уебсайт с други звезди в социалните медии.

Уебсайтът на лейбъла, „heardwell.com“, е хибрид на блог и онлайн магазин, продаващ уникални стоки. Братът-близнак присъства на 2018 Nickelodeon Kids’ Choice Awards заедно с популярния скейтбордист Бен Азеларт. Те минаха по червения килим без ризи под палтата си. Инцидентът се превърна в акцент на събитието.

В момента те се управляват в Съединените щати от AMP Studios. По подобен начин те направиха своя актьорски дебют през 2018 г. Те се появиха както в научнофантастичното телевизионно шоу „Brobot“, така и в семейното телевизионно шоу „Afterschool“. Алекс изигра Лукас и в двата сериала.

Алекс Стоукс Гадже, Запознанства

Няма надеждна информация за състоянието на връзката му. Той има донякъде потаен характер. Освен това не е забелязван с придружители от женски пол.

Популярни Публикации