Алекс Лагина - Биография, Wiki, възраст, височина, тегло, нетна стойност, връзка

алекс лагина е роден през 1987 г. в Траверс, Мичиган, САЩ, и е инженер, бизнесмен и риалити телевизионна личност, най-известен с участието си в телевизионното риалити шоу Проклятието на остров Оук. Шоуто проследява баща му, Марти Лагина и чичо Рик Лагина, докато се опитват да разрешат мистериите на остров Оук. Разгледайте повече за Алекс Лагина Биография, Уики, възраст, височина, тегло, нетно състояние, връзка, кариера и факти

Бързи факти

Празнувано име алекс лагина
Професия Телевизионна личност, инженер
Рождена дата 1987 г
Възраст 34 години
Родно място Траверс, Мичиган, САЩ
Пълно име алекс лагина
Зодия N/A
Майка N/A
Семейно положение Неомъжена
Нетна стойност N/A
Националност американски
Етническа принадлежност Бяло
Височина ЧЕ
Тегло N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Тъмно кафяво

Алекс Лагина Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Алекс Лагина? . Източници оценяват нетната му стойност към началото на 2021 г., спечелена чрез успех в различни начинания. Успехът на баща му е допринесъл за богатството на баща му, което се оценява на 50 милиона долара към 2022 г. . Очаква се богатството му да нараства с напредването му в кариерата.

Алекс Лагина (Източник: Instagram)Мистериите на остров Оук

Мистерията на остров Оук датира от началото на 1800 г., когато истории за необясними предмети и заровени съкровища са открити на остров Оук в Нова Скотия. Оттогава са правени няколко опита и експедиции за намиране на артефакти и съкровища в района. Много теории за това какво съкровище има на или на острова, вариращи от пиратско съкровище до религиозни артефакти и дори Шекспирови ръкописи.

През многото години, откакто започнаха експедициите, на повърхността се появиха предмети, които са датирани с въглерод и се оказа, че са на стотици години. Тези открития се считат за съкровища, но водещото място за съкровища все още не е открито. Оригиналната шахта, изкопана от ранните изследователи, известна като ямата с парите, беше открита през последните години. Някои от най-популярните теории за острова включват естествени дупки, които са причината за ямата с пари, и факта, че на острова няма съкровище. Други вярват, че пиратското съкровище на капитан Кид, както и масонските артефакти и бижутата на Мария Антоанета, са на острова.

Алекс Лагина Детство

Алекс е син на Марти и М. Оливия Лагина и има сестра. Баща му и майка му са инженери. Семейството живее в Травърс Сити, Мичиган. Той е 34 години. Въпреки че има малко информация за образованието му, е известно, че след като завършва гимназия, той се записва в Инженерния колеж на Мичиганския университет, следвайки стъпките на родителите си.

Той завършва през 2008 г. и се завръща у дома, за да помага в бизнеса на семейството си. Баща му се заинтересува от Оук Айлънд, след като прочете издание от 1965 г. на Reader’s Digest, което описва подробно разследването на така наречената яма за пари на Оук Айлънд. Баща му беше успешен бизнесмен, който основа Terra Energy, компания за проучване на нефт и газ, която по-късно продаде на CMS Energy за 60 милиона долара. След това той и чичото на Алекс Рик решават да закупят контролния дял в Oak Island Tours, който сега притежава по-голямата част от острова. Сумата, платена за закупуване на лихвата, никога не е била публично оповестена.

С кого се среща Алекс Лагина? Връзка и дела

По отношение на личния му живот малко се знае за романтичните връзки на Алекс и той никога не е заявявал публично дали има връзка или не е женен. Той е необвързан и никога не се е женил, според различни източници. Той е много близък със семейството си и споделя същия ентусиазъм за Oak Island, като дори твърди, че островът е сложен инженерен проблем. По същия начин той също работи за Oak Island Tours Company, където управлява обиколките на острова.

Факти

  1. Неговото щастливо число е 6.
  2. Той обича бургери.
  3. Щастливият му цвят е син.

Популярни Публикации