Алекс Купър отрече слуховете за пластична хирургия

Алекс Купър , популярната водеща на подкаст Call Her Daddy, с истинско име Александра, се забърка в скандал, след като беше заловена за манипулиране на нейни снимки в Instagram през август 2021 г. Инцидентът избухна, когато Купър сподели модифицирана версия на снимка от ваканцията си за рожден ден на 21 август 2021 г. до Лас Вегас. Но, разбира се, никой нямаше да види промените, ако Лорън не беше изпратила идентичната снимка без редактиране в снимка. Излишно е да казвам, че наблюдателните зрители бързо забелязаха несъответствията и сравниха двете изображения. Много други наказаха инфлуенсъра в социалните медии за насърчаване на нереалистични очаквания за физика. Те дори я обвиниха, че обезсърчава хората да изпращат изображенията си.

За щастие, няколко от нейните почитатели й съчувстваха и посочиха как всички жени се чувстват принудени да променят снимките си, преди да ги качат в социалните медии. Купър запази мълчание по въпроса за решението й да фотошопира изображенията си, въпреки многото критики, и най-накрая наруши мълчанието й месеци по-късно.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от отец Купър (@alexandracooper)Алекс Купър за редактиране на снимки

Купър обсъди снимките, които я разобличиха в фотошопирането й в нейния подкаст епизод, озаглавен „I Got Caught Photoshopping“ на 22 септември 2021 г. Опитният телевизионен оператор си спомни колко доволна е била цялата нощ, която е прекарала със семейството и приятелите си на рождения си ден. Както тя каза, тя се чувстваше прекрасно и спокойно като човек. Тя обаче стана недоволна от фигурата си, щом се видя на снимки.

 Алекс Купър

И така, преди да публикува снимката в Instagram, тя използва FaceTune, програма за редактиране, за да си придаде вид на пясъчен часовник. За съжаление, подкастърът се събуди на следващия ден с мъчителни коментари на омраза. Тя веднага изтри снимките и избягваше да гледа клипове с критични материали и остри коментари. Купър каза, че не е използвала TikTok след събитието. Въпреки това, 27-годишната по-късно заяви, че проблемът е намеса за нея, заявявайки, че никога повече няма да манипулира снимки за своите акаунти в социалните медии. Хората може да си помислят: „О, боже мой, признаваш това само защото са те хванали.“ Да, но и не, но и да. В известен смисъл е почти като интервенция.

Купър скоро разкри, че е манипулирала образите си от гимназията, малко след като очерта как нещата се развиха. Тя каза, че е направила краката си да изглеждат по-големи, тъй като е била тормозена, че има малки. Купър отдавна е открит за манипулиране на снимки, както тя призна. Всъщност тя украси твърденията си за козметична хирургия и приписа безупречния си външен вид на Photoshop.

 Алекс Купър

Алекс Купър отрече слуховете за пластична хирургия

Слуховете за пластичните операции на Купър отдавна висяха над него. За щастие, родената в Пенсилвания изчисти ефира по темата чрез своя подкаст на 29 декември 2018 г. Двойката отговори на някои от най-често задаваните въпроси, когато представяше програмата с тогавашната си съ-водеща София Франклин. Едно от запитванията е, че са се подложили на козметична операция на тялото и устните си. Купър отрече да е имал козметична операция и подчерта, че корицата на техния подкаст е била редактирана. Тя също така призна, че е направила предизвикателството за устните на Кайли Дженър точно преди снимката, твърдейки, че не изглеждат така в реалния живот.

Популярни Публикации