Алекс Гуарнашели - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, съпруг, брак

Алекс Гуарнашели е известен готвач в Съединените щати и главен готвач на ресторант Butter в Ню Йорк. Участвала е в сериали на Food Network като Chopped, Iron Chef America, All-Star Family Cook-off и The Best Thing I Ever Ate. Известна е и с това, че е домакин на предаванията на Food Network и Cooking Channel Alex’s Day Off и The Cooking Loft.

Бързи факти

Пълно истинско име Алекс Гуарнашели
Псевдоним Алекс
Възраст (към 2022 г.) 49 години
Професия готвач
Дата на раждане 20 юни 1972 г
Място на раждане Ню Йорк Сити, Ню Йорк, САЩ
Националност елен
Етническа принадлежност Смесени
Религия Кристиян.
Съпруг Майкъл Кастелон
Нетна стойност 2 милиона долара
Височина (прибл.) 5 фута 1 инч
Тегло (прибл.) 74 кг

Възраст и ранен живот на Алекс Гуарнашели

Алекс Гуарнашели беше роден на 20 юни 1972 г , в Ню Йорк, Ню Йорк, САЩ, и е от италиански произход. Тя е дъщеря на Джон Гуарнашели, който е неин баща, и Мария Гуарнашели, която е нейна майка. Майка й е редактор на готварски книги, докато баща й се наслаждава на италианската и китайската кухня. Алекс посещава училище Хорас Ман в Бронкс, Ню Йорк. След това завършва Barnard College през 1991 г. В Бургундия, Франция, посещава кулинарното училище La Varenne.

Височина и тегло на Алекс Гуарнашели

Алекс Гуарнашели има сини очи и е лешникова блондинка. Височината й е 5 фута 1 инч и тежи 74 кг. Физическите й измервания са 36-26-36 инча.  Алекс Гуарнашели

Алекс Гуарнашели Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Alex Guarnaschelli? Към октомври 2022 г. Нетната й стойност е 2 милиона долара. Очаква се нейното годишно възнаграждение да бъде 500 000 долара.

кариера

Алекс дебютира по телевизията през 2007 г. като участник в Iron Chef America на The Food Network. Тя се състезава в четвъртия сезон на The Next Iron Chef през 2011 г., завършвайки като трети подгласник. Тя също участва в шоуто Food Network Challenge Ultimate Thanksgiving Feast, но загуби. Guarnaschelli стана готвач на Iron Chef Джефри Закариан, след като се състезава в четвъртия сезон на The Next Iron Chef. Тя е домакин на The Cooking Loft с Алекс Гуарнашели в The Food Network през 2008 г. Тя е била съдия в състезателното шоу на Food Network Challenge на Food Network.

  Алекс Гуарнашели

Алекс е редовен съдия в шоуто за хранителни състезания Chopped на Food Network, както и в сериала The Best Thing I Ever Ate на Food Network. Guarnaschelli участва в The Next Iron Chef: Redemption в сезон 5. Тя триумфира срещу Chef Amanda Freitag във финалния мач на Kitchen Stadium. През 2013 г. тя издаде първата си готварска книга, Old-School Comfort Food: The Way I Learned to Cook. От 2009 г. Алекс участва в собственото си телевизионно шоу Food Network, Alex’s Day Off.

Алекс Гуарнашели Съпруг и брак

Кой е съпругът на Алекс Гуарнашели? През юни 2020 г. Алекс Гуарнашели се омъжи за годеника си Майкъл Кастелон. На рождения й ден нейният годеник Майкъл й предложи брак със зашеметяващ пръстен с изумруд и диамант. Майкъл също поиска одобрение от 13-годишната дъщеря на Алекс, Ава, преди да й предложи брак. Преди това тя беше омъжена за Брандън Кларк, американски адвокат. На 29 април 2007 г. двойката се жени след няколко години връзка. Ава Кларк е тяхна дъщеря. Алекс се разведе със съпруга си през декември 2015 г. Говореше се, че Брандън изневерява на Алекс с други жени. Брандън също призна, че има още две жени в живота си.

Популярни Публикации