Алекс Гуарнашели и Майкъл Кастелон се разделиха, след като бяха заедно в продължение на 5 години

Според ексклузивно издание на Closer, съдията на Chopped Алекс Гуарнашели и годеникът Майкъл Кастелон са се разделили и са се разделили след петгодишен годеж. След раздялата им, Майкъл каза пред Closer, желая й само най-доброто. Алекс се срещна с участничката в Guy’s Grocery Games по време на вечеря в ресторанта, в който тя работеше. Четири години след като започнаха да се срещат, съдията Chopped и главният готвач се сгодиха през юни 2020 г.

Историята на връзката между съдията Chopped Alex Guarnaschelli и главния готвач Майкъл Кастелон

Двойката се срещаше в продължение на четири години, преди да се сгоди през юни 2020 г. Нарязаният съдия беше споделил снимка на изумрудения пръстен в Instagram с надпис:

Добре, @chefmike808, влизаш!В интервю за People от 2000 г. съдията Chopped каза, че не бързат да се женят, но тя очаква с нетърпение голямо тържество:

Не бързаме, но бих искал да издухаме. Търся tri-state rager.

Тя разказа и как бившият й приятел Майкъл Кастелън й е предложил брак. Тя обясни как той си е изиграл лековерността, за да направи изненадващото предложение:

Странно е, мисля, че една от причините да сме заедно от четири години е, че той ще ми каже всичко и ще му повярвам. Вбесявам се и тогава той просто избухва в смях, което прави през цялото време над всичко.

Двамата подготвяха социално дистанцирана среща с приятели, за да отпразнуват рождения ден на Гуарнашели, когато тя внезапно отиде до магазина за хранителни стоки, за да вземе допълнителен хляб за плато със сирене. Според Гуарнашели Кастелон спрял и я информирал, че е видял новородено еленче, когато двамата се връщали с колата от магазина. Когато отидоха да търсят малкото еленче, Кастелон предложи, казвайки:

Няма елени. Ето защо трябваше да се оженя за теб, защото винаги ми вярваш. Съгласен ли си да се ожениш за мен?

 Майкъл Кастелон

Гуарнашеели преди това се омъжи за Брандън Кларк, от когото имаше 12-годишна дъщеря на име Ава. Нарязаният съдия също разкри пред People, че Кастелон е поискал разрешението на Ава, преди да се ожени за майка й. Тя също така изрази вълнението си от съвпадението на Кастелон в публикация в Instagram за това колко много й липсва баща й. Тя заяви:

Загубих баща си преди около две години. Щеше да се радва да гледа това. (Майк) каза, че би поискал разрешение. Не съм сигурен дали баща ми някога е казвал ОК на някого! Щеше да се гордее с Майк, че попита. Всичко, което искам да кажа е, че баща ми ми липсва. Всички страдаме от загуба и това е щастлив момент, който споделям със спомените на баща ми.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от Алекс Гуарнашели ICAG (@guarnaschelli)

Guarnaschelli отговори на запитване на фен в нейната история в Instagram за умение или способност, която тя желае той да има, като каза:

Не съм любител на любовта.
След това съдията Chopped отговори на друг въпрос относно съжаленията, които може да има. Тя заяви:

Някои от най-големите ми съжаления се случиха през последните няколко години. Честно казано, не успях да ги усвоя всички елегантно или ефективно. За възстановяване използвам готвене, съвети, упражнения, приятели, сън, вода, време, сълзи и торта. Алекс все още не е коментирал историята и нито един от двамата не е направил официално изявление в отделните си профили в социалните медии.

Популярни Публикации