Алекс Гронлунд- Възраст, Нетно състояние, Височина, Съпруга, Кариера

Алекс Гронлунд е YouTuber и певец от Съединените щати. Кавърът на Alex Gronlund за Payphone на Maroon 5 е получил над 22 милиона гледания. Научете повече за нетната стойност на Алекс Гронлунд, биография, възраст, националност, етническа принадлежност, приятелка, височина, кариера

Бързи факти

Пълно име: Алекс Гронлунд
Дата на раждане: 12 април 1992 г
Възраст: 29 години
Хороскоп: Овен
Късметлийско число: 10
Щастлив камък: Диамант
Щастлив цвят: червен
Най-доброто съвпадение за брак: Лео
Пол: Женски пол
Професия: Youtuber
Държава: Съединени Американски щати
Семейно положение: женен
Съпруга Тори Хорнес
Цвят на очите Лешниково кафяво
Цвят на косата черен
Родно място Денвър, Колорадо
Националност американски
образование Държавен университет в Колорадо
баща Джак Гронлунд
Майка Бренда Гронлунд
Братя и сестри Джаки Гронлунд
Twitter Алекс Гронлунд в Twitter
Youtube Алекс Гронлунд Youtube
Instagram Алекс Гронлунд Instagram

Възраст и ранен живот на Алекс Гронлунд

Алекс Гронлунд е на 28 години и е родена на 12 април 1992 г. Нейният астрологичен знак е Овен. Алекс също е роден в Денвър, Колорадо, Съединените американски щати. Нейната националност е американка, но не знае към кой етнос принадлежи. Името на баща й също е Джак Гронлунд, а името на майка й е Бренда Гронлунд. По същия начин Алекс има по-малка сестра на име Джаки Гронлунд.

Алекс има силно желание да пее още от малък. По същия начин тя започва да учи в ранна възраст, докато развива интереса си. От друга страна, Алекс беше университетски играч на софтбол в гимназията и играеше на колежанско ниво. Освен това, тъй като е била щедър човек от детството си, тя дари 10 000 долара на старото си начално училище в сътрудничество с Target. Алекс също се записва в Държавния университет на Колорадо, отразявайки нейното образование. Въпреки това, след като взе решение за кариера, тя започна да преследва кариера в музиката и напусна колежа.Височина и тегло на Алекс Гронлунд

Колко висок е Алекс Гронлунд? Алекс има слабо телосложение. Цветът на кожата й е маслинен, има черна подчертана коса и лешникови очи. Въпреки това няма налична информация за измерванията на тялото, височината или теглото й.

  Алекс Гронлунд

Алекс Гронлунд (Източник: Twitter)

кариера

Алекс стартира своя канал в YouTube, Alex Blue, на 18 ноември 2010 г. с 1,55 милиона абонати към април 2020 г. По същия начин тя има различни кавъри на песни в своя канал. Отново тя споделя своето безпокойство, бисексуална история, въпроси и отговори на фенове и рутинни процедури за самообслужване. Алекс публикува съдържание в канала си през първите дни за различни кавъри на песни. Въпреки това, на 25 септември 2012 г. тя издава независимата си дебютна песен, EP Found.

На 8 декември 2012 г. Алекс пусна първото си видео, „Marry You by Bruno Mars Acoustic Cover.“ Това беше първото й видео с кавър в канала й в YouTube. Има над 1,1 милиона гледания. След това нейните кавър видеоклипове включват „Marry Me by Train“, „If I Die Young от The Band Perry,“ „Landslide“ и „Mean от Taylor Swift.“ По същия начин Алекс издава първото си EP, Found, през септември 2012 г. , последвано от това, „Ти си този, който ще ми липсва тази Коледа“, през 2013 г.

Освен това и двете й EP-та имаха огромен успех. Освен това тя издаде дебютния си албум през 2014 г. Дебютният й албум „Growing Up“ изстреля нейната популярност до нови висоти. Този албум достигна номер 24 в класацията на iTunes Pop и стана Топ 100 на iTunes.

Алекс Гронлунд Нетна стойност 2022 г

Колко е нетната стойност на Алекс Гронлунд? Алекс постигна голяма слава и богатство като известен певец и YouTuber. Тя обаче не е разкрила заплатата или нетната си стойност. Освен това, Нетното състояние на Алекс Гронлунд е около 2 милиона долара към октомври 2022 г.

Алекс Гронлунд Гадже и запознанства

С кого се среща Алекс Гронлунд? Алекс е бисексуална жена, омъжена за поета Тори Харнес. След три години връзка те се ожениха през април 2018 г. На 1 август 2018 г. тя публикува видеоклип, озаглавен „Аз съм сгоден (влог за връзка)“ за това как са се запознали и връзката им.

Популярни Публикации