Алекс Фини- Биография, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Алекс Фини е журналист, репортер, водещ и телевизионна личност, базирана в Съединените щати. Алекс Фини стана известна в резултат на нейното отразяване на урагана Майкъл. По същия начин тя е обхванала различни деликатни въпроси. Знайте всичко за Биография на Алекс Фини, възраст, височина, нетно състояние, съпруг, брак

Бързи факти

Пълно име: Алекс Фини
Пол: Женски пол
Професия: Водещ, репортер, журналист
Държава: елен
Височина: 5 фута 5 инча (1,65 м)
Запознанства Франклин Уайт
Нетна стойност 0k-600k
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата тъмно кафяво
Родно място Маями
Националност американски
образование Университет Сейнт Джон

Биография на Алекс Фини

Алекс Фини е випуск 1991г. Ние обаче не знаем нейното действително родно място или дата на раждане. Освен това в момента тя е на 30 години. Репортерът е роден в Маями, Флорида, Съединени американски щати. По същия начин тя е от американска националност и е от смесен етнически произход.

Освен това тя е родена от афро-американски родители. По същия начин в интернет няма информация за нейното семейство или родители. Освен това нямаме информация за нейните братя и сестри. В резултат на това тя е запазила по-голямата част от живота си в тайна и е разкрила малко за детството и ранните си години.
В съответствие със схоластичния опит на звездния репортер, тя първоначално посещава училище Cushman. По същия начин след това тя посещава училището по изкуствата в Новия свят.След като завършва гимназия, тя посещава университета Сейнт Джон в Ню Йорк. Тя получава бакалавърска степен по наука в телевизионната и филмовата продукция, докато посещава университет.

Височина и тегло на Алекс Фини

Като телевизионна знаменитост, тя несъмнено се притеснява за външния си вид. По същия начин тя стои на височина от 5 фута 5 инча и тежи 56 кг. По същия начин репортерът е с кафяви очи и тъмнокафява коса.

кариера

Алекс Фини е журналист, репортер и водещ, базиран в Съединените щати. По същия начин тя работи като водещ на новини и репортер за WPLG Local 10 News в Маями, Флорида. Тя започна работа в WPLG през май 2018 г. Фини прекара повече от три години като водещ през уикенда и репортер в CBS 42 News в Бирмингам, Алабама, преди да се присъедини към WPLG.

Тя е имала възможността да обхваща голямо разнообразие от теми досега в Local 10. Тя се е преместила извън района на изглед, за да отразява проблеми, които засягат всички, в допълнение към ежедневните новини на бързо развиващия се пазар на Южна Флорида. Освен това новинарският репортер отрази урагана Майкъл през октомври 2018 г. във Флорида Panhandle. Тя беше на разположение, за да докладва за бурята преди, по време и след като се случи.

Neighborhood 10 беше първата станция в Южна Флорида, която транспортира екип, за да покрие опустошенията, причинени от буря от категория 5, която опустоши големи участъци от Florida Panhandle. Междувременно Алекс Фени дойде в Питсбърг през октомври 2018 г., за да документира жестокостта, извършена в синагогата „Дървото на живота“. Neighborhood 10 беше единствената станция в Питсбърг, която произхождаше от Южна Флорида.

Работила е в редакции в цялата страна, от Ню Йорк до Алабама. В хода на кариерата си тя е интервюирала разнообразен спектър от важни фигури, включително президента Барак Обама и президента Доналд Тръмп, преподобният Фени отразяваше силно рекламираната кампания на губернатора на Алабама. Освен това, писателят беше удостоен с честта да отрази 50-ата годишнина от Селма, Нелепата неделя в Алабама, инцидентът, който стартира Закона за правата на гласуване.

Нетната стойност на Алекс Фини през 2022 г

Когато става въпрос за нетната стойност на известния водещ, тя несъмнено е натрупала значително състояние в хода на кариерата му. Освен това средният доход на един водещ в Съединените щати е приблизително 000. В момента Алекс Фини има нетна стойност между 0k и 0k към октомври 2022 г.

Алекс Фини Съпруг и брак

Известният репортер в момента се среща с Франклин Уайт. По същия начин Франклин е журналист, носител на награда „Еми“. По същия начин двойката се срещна за първи път през 2018 г. Двойката репортери е поразена една от друга.

Популярни Публикации