Алекс Брусевиц - Wiki, Нетна стойност, Възраст, Приятелка, Височина.

Алекс Брусевиц е известен предприемач, инфлуенсър в социалните медии, интернет феномен, медийно лице и патриот от Рипън, Уисконсин, САЩ. Той е добре известен в нацията със своята компания.

Бързи факти

Пълно истинско име Алекс Брусевиц.
Дата на раждане 12 март.
година на раждане Ч/Б 1994-1997.
Професия Предприемач, медийно лице и патриот.
Възраст (към 2021 г.) Ч/Б 24-27г.
Място на раждане Рипон, Уисконсин, Съединени американски щати.
Живея в момента Уест Палм Бийч, Флорида, Съединени щати.
Зодия Риби.
Нетна стойност USD 3-4 милиона (приблизително).
Етническа принадлежност Бяло.
Училище/Колеж Рипонска гимназия.
образование Завършвам.
Религия християнството.
Националност Американски.
Височина (прибл.) Във футове инчове: 5′ 9″ .
Тегло (прибл.) В килограми: 69 кг .

Възраст и ранен живот на Алекс Брусевиц

Алекс Брусевиц е роден в Рипон, Уисконсин, САЩ, между 1994 -1997г . Той е на възраст между 24 -27 . (към 2021 г.). Според страницата му във Facebook той живее в Уест Палм Бийч, Флорида, САЩ, със семейството си. Той е изключително талантлив човек, който непрекъснато е нетърпелив да учи нови неща. След като завършва гимназия, той отива в гимназия Рипон. След това той се записва в престижна институция, за да продължи образованието си. Той не е разкрил името на своя колеж в нито една социална медия.

Височина и тегло на Алекс Брусевиц

Алекс Брусевиц е висок 5 фута 9 инча . Тежи приблизително 69 кг. Той има прекрасни топли кафяви очи и кафяви кичури. Няма информация за неговите измервания на гърдите, талията и бедрата, размера на роклята, размера на обувките, бицепсите и т.н.  Алекс Брусевиц

Алекс Брусевиц

Алекс Брусевиц Нетна стойност

Колко е нетната стойност на Алекс Брусевиц? Неговите източници на приходи включват социални мрежи, бизнес, реклами и промоции. Нетната му стойност се оценява на между 3 и 4 милиона USD (приблизително) към октомври 2022 г.

кариера

Алекс е известен бизнесмен. Според профила му в LinkedIn той е съосновател и главен изпълнителен директор на X Strategies. Той е съосновател на фирмата с Дерек Ътли през 2017 г. Според неговия официален бизнес уебсайт той и неговата компания предоставят надеждни и професионални консултанти на знаменитости, политици, корпорации, политически групи и други. Те помагаха на другите в постигането на планираните цели и успехи. Освен това Алекс отговаря за комуникационния персонал на своята компания. По същия начин той очаква неправителствени организации, кампании и други видни личности да му помогнат да открие нови клиенти. Той също така работи усилено, за да помогне на хората в неравностойно положение и да предложи възможно най-добрата помощ.

Алекс Брусевиц Гадже и запознанства

С кого се среща Алекс Брусевиц? Брусевиц е надарен и интелигентен човек. Нека ви кажа, че той има много снимки с момиче на име Камрин Бейли Кинси в своя Instagram. Той също така публикува няколко романтични думи с нейните снимки и й каза: „Обичам те, скъпа“. Така че е вероятно той да има връзка с Камрин Бейли Кинси.

Камрин е известен журналист и личност в социалните медии. Тя е поддръжник на Доналд Тръмп. В личните си акаунти в социалните медии двамата са споделили няколко прекрасни снимки един с друг. Алекс Брусевиц не мисли да се жени в момента. Сега той се фокусира върху кариерата си.

Популярни Публикации