Алекс Бризард ще участва в шоуто, наречено The Circle

На 4 май 2022 г. The Circle на Netflix ще се завърне за своя четвърти сезон. Този сезон на базираното в социалните мрежи игрово шоу ще включва търговския банкер Алекс Бризард, който се състезава като най-умния участник в The Circle под псевдонима сом Нейтън. Група участници в игралното шоу е ограничена до различни резиденции без достъп до външния свят. За да спечелят популярност, играчите могат да се ангажират със своите колеги само чрез специално създадено приложение за социални мрежи.

Играчите могат да предават само снимки и изображения с помощта на приложението и тъй като услугата предлага анонимност, потребителите могат да представят съвсем различна самоличност на другите. С наближаването на новия сезон, феновете са нетърпеливи да научат повече за Алекс Бризард, известен още като Нейтън от The Circle. Така че продължавайте да четете, за да научите повече за него.

Всичко, което трябва да знаете за Алекс Бризард от The Circle.

Алекс Бризард, търговски банкер от Скотсдейл, Аризона, е най-новият участник в The Circle, който използва catfishing, за да спечели слава. В програмата той ще бъде известен като Нейтън, 22-годишен пич, току-що завършил колеж. 28-годишният се присъедини към шоуто, защото е истински сом. Неговият личен и професионален живот са изключително различни, казва той. Алекс Бризард

Бризард завършва гимназиалната си кариера в гимназия Нови през 2011 г. Grand Valley State University му присъжда бакалавърска степен по връзки с обществеността, реклама и приложна комуникация. Работил е като специалист по маркетинг на събития във All-Weather Seal of West Michigan, докато следва бакалавърската си степен. През август 2015 г. той започва работа като медиен треньор и експерт по разработване на сайтове за Varsity News Network, преди да се присъедини към Real Estate One Success като агент по недвижими имоти през април 2016 г.

От март 2017 г. до април 2018 г. той работи като ипотечен банкер в Quicken Loans. Според страницата му в LinkedIn той тогава е работил като сътрудник в 3AB financing. Но чакайте, има още. Brizard, самоопределящ се като професионален маниак, също е съ-домакин на Two Dudes Watch Cartoons с карикатуриста Evan Lian. Двамата дават коментари за анимационни филми като Turning Red, Encanto и Fern Gully, наред с други. Той ще завърши една година като подкастър през август 2021 г.

 Алекс Бризард

Семейството и романтичните връзки на Алекс Бризард

Алекс Бризард е човек, който цени семейството си. Той е израснал в Скотсдейл в любящо семейство с братята си, които все още са изключително близки. Профилът му в социалните мрежи е пълен със снимки на семейството му. Има чувства и към Ники Родригес. Двойката обича да пътува и да вижда нови области заедно, както се вижда от снимките му в Instagram. Бризард е показана стискайки снимката си и възкликвайки, Не само че ни купувам дом, но получаваме и басейн, след като откриваме, че паричната награда този сезон е 0 000 в трейлъра на The Circle.

Вижте тази публикация в Instagram

Публикация, споделена от niki rodriguez (@nikkithenarwhal)

Популярни Публикации