Алек Ютагоф - Wiki, възраст, височина, нетна стойност, приятелка, кариера

Алек Ютагоф е роден на 1 март 1986 г., което го прави на 35 години. Олег Володимирович Храпуно е неговото собствено име. В Киев, Украйна, той е роден от родители Владимир (баща) и Роза (майка). Баща му е известен сърдечен хирург в Украйна, а майка му е музикален диригент. Той дори беше прекарал детството си в игри с брат си Алън, финансов съветник.

Той има руско-осетински произход и британско-украинска националност. По същия начин семейството му, което включва и двамата родители и брат, остава в Киев. Беше се преместил в Лондон, когато беше на десет години. Там получава бакалавърска и магистърска степен, но името на университета е неизвестно. През 2010 г. той завършва Драма център Лондон и преследва актьорска кариера като кариера.

Бързи факти

Истинско име Олег Володимирович Храпуно
Псевдоним Алек
Известен като актьор
Възраст 35-годишен
рожден ден 1 март 1986 г
Родно място Украйна
Зодия Риби
Етническа принадлежност Руско-осетински етнос и британско-украински
Националност украински
Религия християнството
Височина 6 фута
Тегло 82 кг
Измервания на тялото N/A
Размер на бицепса N/A
Цвят на очите кафяво
Цвят на косата Кафяв Кафяв
Номер на обувка N/A
Приятелка/запознанства Неженен
Съпруг N/A
Нетна стойност 11 милиона долара
Марки N/A
Хоби Актьорство, тренировка

кариера

След като завършва Драматичен център, започва професионалната си кариера. През същата година (2010) той се появява в телевизионния сериал Spooks като хакер. През същата година той играе Федка във филм, наречен 'Туристът'. С участието си в първия си филм той оказа значително влияние както върху индустрията, така и върху публиката. След това се появява в редица късометражни филми, включително The Why Men и Over the Hills.По същия начин той се е появявал във филми като Seasoning House, Outpost: Rise of the Spetsnaz и Legacy. След като постигна успех в тези филми, той се възползва от шанса да участва в Jack Ryan: Shadow Recruit. Той изигра ролята на Александър в този филм, който се превърна в връхна точка в актьорската му кариера. Той също така се появява в телевизионни предавания като The Wrong Mans, Power Monkeys и Stranger Things със силното си актьорско представяне.

Алек Ютагоф Нетна стойност

Що се отнася до доходите му, той със сигурност ще изкарва добре от професията си. Той има приблизителна нетна стойност от 11 милиона долара. Той също е добре известен актьор със заплата, варираща от k до 0k. По същия начин касовите приходи от неговите филми като Jack Ryan: Shadow Recruit (5,5 милиона), San Andreas (4 милиона) и Our Kind of Traitor (,7 милиона) допринасят за нетната му стойност.

Алек Ютагоф Височина, Тегло

Елегантният актьор ерген е висок 2,5 метра и тежи около 82 кг. По същия начин той има прекрасна кафява коса и искрящи кафяви очи.

С кого се среща Алек Ютагоф?

34-годишният Алек Ютагоф не е признавал открито, че е имал връзка с никого. Той не е направил публична историята на запознанствата си. Може да се е срещал с някого в миналото, но досега не е разкрил нищо пред обществеността. И в момента се концентрира върху кариерата си. Той обаче може да чака правилния човек и точното време, за да започне връзка. Това ясно показва, че той в момента не е обвързан.

Популярни Публикации